Hiç kasılma sancin yok mu? Bebek kanala inmemiş o zaman seninde değil mi

Kızlar bugün ogleden sonra belime bir ağrı girdi sanki tutuldu oturup kalkamadim. Sonra biraz yattım uyudum kuyruk sokumum acaip ağrıyor yürürken sağ bacağım sanki tutmuyor doğum ağrısı olabilir dediler sabahtan beri baş agrimda var. Böyle belirti yasayan varmi

Tşk ederim. Hastaneden doktorumdan tüm ilgilenen herkesten personelden memnunum saolsun hepsi çok yardımcı oluyorlar. Bebeğim bugün şehir hastanesinde yenidoğanda kuvozde kalacakmış solunum desteği veriyorlarmis. Yarın tekrar haber alıcaz inş

Allah korumuş resmen çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Allah korusun inşallah bebeğini ve sana bağışlasın umarım ciddi bişey yoktur çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun. İnşallah bi an evvel toparlar yanına gelir

Ben de çok korkuyordum ama cidden o kadar zor değilmiş ameliyathaneye götürürlerken kalbim duracaktı spinal yapılırken de korkudan ölüp gidicem sandım ama hiç bişey hissetmedim ta ki bebeğimin ağlamasını duyana kadar sakin ol ve dua et Rabbim kolaylık versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

İnşallah biran önce güzel haberler alıp bize de Bilgi verirsin dualarım sizinle korkma kuzun iyidir yakında yanına gelir

Ben bastırma hatırlamıyorum belki maşadayım bastırmışlardır. Gece hemşire bir kere hafif bastırdı rahmin toparlamış dedi o kadar Şuan kanamam az, hatta sarıya dönüyor rengi.

Canım kanaman ne durumda oldu, benim bugün 3. Günüm nerdeyse lekeleme halinde karnimda inmedi hala :/ dr a sordum ama biz durmasını istiyoruz zaten en güzeli desede sanki çok olsa rahatliycakmisim gibi geliyor
Canım benim 6. günüm, kanamam 2. günden sonra hafifledi dependden orkide geçtim hemencik, şuan sarıya döndü sayılır.

Hiçbir şey olmaz korkma bak benim başıma en korkuncu dediğim geldi , saatlerce normal Doğum için uğraşıp olmayıp sezeryana alınması korkum gerçek oldu , şimdi düşünüyorumda ne normal Doğum , ne sezeryan hiç biri tek başına katlanılması güç değil ben ikisini de yaşadım doktorum 2 Doğum yapmış sayılırsın dedi Üstelik genel anestezi, son tercihlerimi yaşadım ama yinede gözlerimi kapatırken o soğuk odada kızım biraz sonra kavuşuyoruz dedim ne yaşayacağını boşver sonuca odaklan , sağlıkla geçen inşallah şimdi sorarsan yine normal Doğumu denerdim ilk Doğumum olduğu için , ama 2.ye asla denemem çünkü onca saat sonrası açılma 8-9 olacakken 4tü , kuzenlerim ve ablamlarında vücudu müsait değildi ve kimse normal doğuramadı , ben kendimin farkı olacağını düşünmüştüm

gelince ebeler muayene etti. 7cm açılmam varmış. 11.30da doğurdum kuzumu. Su veya nişanım yoktu. Suyu burda Doğumdan önce patlattılar.

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun
Gözün aydın. Ne güzel gelmiş yavrukuş sağlıkla büyüsün inşallah

Kızlar sütleriniz akıyor mu? Göğüs pedi yetiştiremiyorum. Sağma mak. alıcam.
Bir de sezeryan olan arkadaşlar korse kullanıyor musunuz? Evet ise hangisi?
Ben başlayacağım medikal ürün satan bir tanıdık var , sezeryan sonrası korse sordum yarın alıp başlayacağım , abdominal bant olarak geçiyor adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…