Hiç kasılma sancin yok mu? Bebek kanala inmemiş o zaman seninde değil miKızlar benimde dün kontrolün vardı gittim 38+2 de gelişimi güzel suyu gayet iyi dedi ama şuan doğuma ilişkin bir belirti yok rahatı yerinde dedi 3250 gram olmuş eğer sancım gelmezse 41. Hafta suni sancı veririz dedi benim diğerlerinde de hiç sancım gelmemişti o yüzden sancımın geleceğini sanmıyorum yani daha benim nazlı meleğimin gelmesine 3 hafta var teyzeleri en son ben doğuracak sanırım ekimi görecez biz bu gidişlehaftaya tekrar kontrole çağırdı bakalım hayırlısı artık
Tşk ederim. Hastaneden doktorumdan tüm ilgilenen herkesten personelden memnunum saolsun hepsi çok yardımcı oluyorlar. Bebeğim bugün şehir hastanesinde yenidoğanda kuvozde kalacakmış solunum desteği veriyorlarmis. Yarın tekrar haber alıcaz inşAy canim gecmis olsun Allah sifa versin. Sehir hastanesine mi gitmis. Orasi baya donanimli hatta sehirdeki en iyi yenidogan yogunbakim o hastanede. Ben unovwrsite hastanesi cok uzak diye tercih etmemistim.
Sen icini ferah tut. Hemen iyilesip yanina gelsin bebegin canim. . Senin de bebeg8n oldugu hastaneye gecme sansin yok mu.
Allah korumuş resmenKızlar yaklasık 2 saat önce doktorun kucagına bayıldım
Normalde annemdeydim ancak yiğenim ameliyat oldugu icin eve geceyim evde bekleyeyim dedim o arada saglık ocagı aradı ev ziyaretine gelicez uygunmusunuz diye tamam dedim
Eve girdim cay koydum pasta börek sipariş ettim hediyelik hazırladım üstümü değiştim falan derken siparişim geldi karsıladım mutfakta onla ugrasırken bi basım dönmeye basladı susuz kaldım bi su iceyim dedim (buarada öykü hep kucagımda) suyu ictim tekrar kapı caldı actım doktorla ebe geldi iceri girerlerken hosgeldiniz dedim ayagıma damla damladıgını hissettim kan oldugunu görüp bebegimi tutarmısınız diye uzattım gerisi yok :)
Bebegi öyle bi sarmısımki kolumdan zor ayırmıslar tansiyonum yükselmiş ve asıl olay altımda uzun pedlerden olmasına rağmen deli gibi bir kan bosalmıs bacaklarım halı kıyafetim komple kan olmus hemen havlu sıkıstırmıslar oda öyle
Biraz kendime gelince aramaları gereken numaraları sordular söyledim sonra beni etrafı ebe biraz temizledi sagolsun idrarımı yaptırdılar parca düştügünü hissettim
Normal dogumu bilmiyorum ama sezeryan sonrası böyle ani kan bosalmaları olabiliyormus kimş doktor tamamen temizliyormus kimisi vucut kendi döngüsünde olsun diye bırakıyormuş falan
Bide ikinci gündem itibaren reglim hep az az geliyordu buda bir belirtiymiş aslında daha yogun kanamalarım olması gerekiyormuş
Cokta dinleyemedim bicok seyi beynim hala kazandı cunku
Özetle sezeryan olan hanımlar lohusalıkta kırk gün yalnız kalınmaz tezi tamamen doğru oldu benim icin
Yataga alez serin diyorlardı oda dogru cıktı
Depend bezi hastanede bırakmıstım ama kendisine geri sarıldım
Olaki bas dönmesi bayılcak hissi vs yasarsanız yaşadığınız anda bebegi hemen güvenli bi yere koyup uzanmak lazımmıs
Ben anca kollarımla bebegimi kitlemişim korkudan zor ayırmıslar :)
Birde az dua almamısım resmen doktorun gelmesi spontane benim eve gecmem spontane hepsi yazılmıs gibi
Annemde bekleseydim ve babam bacagımda oldugum yerde kanlar icinde beni görseydi büyük ihtimal bi inme yasardı bebeğimin basını bi yerlere carpsaydım bende kendimi hic affetmezdim vs
Kendinize dikkat edin yani olabilecek kanamalara herkeste olmasada hazır olun :)
Allah korusun inşallah bebeğini ve sana bağışlasınKızlar benim sezeryanda sıkıntı yok şükür ama bebeğime doğunca müdahale edilmiş (müdahalenin ne olduğu ile ilgili bilgim yok) oksijen desteği gerekmiş. Yenidoğan ünitesi/uzmanı olan başka bir hastaneye ambulansla sevkedilmiş eşim oraya gitti henüz bilgi alamadık durumu ile ilgili. Ben şimdilik doğum yaptığım hastanedeyim. Verilecek bilgileri bekliyorum. Lütfen dua edin güzel kızım için.
Geçmiş olsun. İnşallah bi an evvel toparlar yanına gelirKızlar benim sezeryanda sıkıntı yok şükür ama bebeğime doğunca müdahale edilmiş (müdahalenin ne olduğu ile ilgili bilgim yok) oksijen desteği gerekmiş. Yenidoğan ünitesi/uzmanı olan başka bir hastaneye ambulansla sevkedilmiş eşim oraya gitti henüz bilgi alamadık durumu ile ilgili. Ben şimdilik doğum yaptığım hastanedeyim. Verilecek bilgileri bekliyorum. Lütfen dua edin güzel kızım için.
Ben de çok korkuyordum ama cidden o kadar zor değilmişKızlar 40+2 olduk bugün. Kontrolde doktor artık bekleyemeyiz dedi, bebek kanala inmiyor inmediği gibi sağ çarpraz şekilde duruyor, suni sancıda işe yaramaz sadece acı çekersin dedi ve yarın almamız lazım dedi. Normal doğumu çok istedim ama doktoru da dinlemek zorundayım.çok korkuyorum sezeryandan, yarın 10da spinal olacağım. Umarım herşey kolay geçer. Sıra bana geldi sonunda, sağlıkla kavuşuruz inşallah. Çok ama çok korkuyorum spinal olan arkadaşlardan moral mesajı bekliyorum
İnşallah biran önce güzel haberler alıp bize de Bilgi verirsinKızlar benim sezeryanda sıkıntı yok şükür ama bebeğime doğunca müdahale edilmiş (müdahalenin ne olduğu ile ilgili bilgim yok) oksijen desteği gerekmiş. Yenidoğan ünitesi/uzmanı olan başka bir hastaneye ambulansla sevkedilmiş eşim oraya gitti henüz bilgi alamadık durumu ile ilgili. Ben şimdilik doğum yaptığım hastanedeyim. Verilecek bilgileri bekliyorum. Lütfen dua edin güzel kızım için.
Ben bastırma hatırlamıyorum belki maşadayım bastırmışlardır. Gece hemşire bir kere hafif bastırdı rahmin toparlamış dedi o kadarH honey bunch ben de onu soracaktim sezeryan sonrasi baski uyguladilar mi sana ? Yanii herkesin uygulamaasi farkli ben kimse korkmasin diye o gün yazmadim ama yürüyene kadar bastirdilar karnima..dogum falan viz geldi yani..kiza neler yaptimsirf o yuzden kalkip yurudum tamam daha gelmicem demisti hatta da ne sevinmistim sonra yuruyup lavaboya gittikcede baya gitmisti ama yatakta vicik vicik cikardilar sagolsunlar (her hastane ve doktorun uygulamasi farkli dogum yaoacaklar korkmasin iyi bir sey onu yapmazsa ödem oluyormus rahimde) hatta hani bi kereydi oyle diyorlardi diye isyan etmistim demekki iyi olmus ultrasonla bakti doktor bir problem yok dedi..
yoo daha varız bi 10 kişi kadar senin tahmini doğum tarihin nedir ?burda benden baska doguramayan kalmadi mi yoksa yaa aglamak istiorummm
Canım benim 6. günüm, kanamam 2. günden sonra hafifledi dependden orkide geçtim hemencik, şuan sarıya döndü sayılır.Canım kanaman ne durumda oldu, benim bugün 3. Günüm nerdeyse lekeleme halinde karnimda inmedi hala :/ dr a sordum ama biz durmasını istiyoruz zaten en güzeli desede sanki çok olsa rahatliycakmisim gibi geliyor
Kızlar 40+2 olduk bugün. Kontrolde doktor artık bekleyemeyiz dedi, bebek kanala inmiyor inmediği gibi sağ çarpraz şekilde duruyor, suni sancıda işe yaramaz sadece acı çekersin dedi ve yarın almamız lazım dedi. Normal doğumu çok istedim ama doktoru da dinlemek zorundayım.çok korkuyorum sezeryandan, yarın 10da spinal olacağım. Umarım herşey kolay geçer. Sıra bana geldi sonunda, sağlıkla kavuşuruz inşallah. Çok ama çok korkuyorum spinal olan arkadaşlardan moral mesajı bekliyorum
Gözün aydın. Ne güzel gelmiş yavrukuş sağlıkla büyüsün inşallahgelince ebeler muayene etti. 7cm açılmam varmış. 11.30da doğurdum kuzumu. Su veya nişanım yoktu. Suyu burda Doğumdan önce patlattılar.
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun
Ben başlayacağım medikal ürün satan bir tanıdık var , sezeryan sonrası korse sordum yarın alıp başlayacağım , abdominal bant olarak geçiyor adıKızlar sütleriniz akıyor mu? Göğüs pedi yetiştiremiyorum. Sağma mak. alıcam.
Bir de sezeryan olan arkadaşlar korse kullanıyor musunuz? Evet ise hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?