Vucut o kani atmazsa enfeksiyon olurmus. Benim Doktorum. Kontrole gittigimde oyle demisti. 10 gunlukken kontrole cagirmisti. Hatta kanamam olmuyor diye rahim kasilmasini saglayan ilac vermisti. Ben de o sekilde hap ile attim o kanlari. Hapi ictikten yarim saat sonra ped doluyordu.Geldi geldi ilk zaten annem yakınlardaki hastaneye gitmişti yanında kardesim vardı onu aradı doktor ben hala koridorda uzanırken benim bilinci acık tutmak icin sürekli bişeyler soruyorlardı o ara dedim
Doktorda öyle dedi cıkartmazsan sıkıntı daha büyük olurdu iyi bişey dedi doktorun senden zorla aldıgını vucudum kendi attı bi anda ki daha devamı olurmus
Valla doktor haftalardır dogum ziyaretine gitmemiş herkesede gitmiyormus sık görüşmediklerine gidiyorlarmıs e zaten yarın topuk kanı icin gidicektim yanlarına Rabbimin sevdigi kuluymusuz da annemde kalıp babamla yasayacagıma doktoru ayagıma getirdi
gelince ebeler muayene etti. 7cm açılmam varmış. 11.30da doğurdum kuzumu. Su veya nişanım yoktu. Suyu burda Doğumdan önce patlattılar.Ayyy hadi gözün aydın . Bi avazda al inşallah kucağına. Suyun ya da nişanın geldi mi? Ne dedi doktor . Bana öğlene kadar bekle çok artar sıklaşırsa gel dedi .
Allah yardımcınız olsun inşallah kolay ve hızlı bir Doğum olur
Sağlıkla kavuş inşallah yavruna
Gözünüz aydın kolay bir doğumla sağlıkla kucaklayın ins
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun12sine olan yok mu ya kader arkadaşım
Allahım en kolay en sağlıklı şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin, ne güzel bebişinize kavuşuyorsunuz maşallah
Kızlar 38 haftalarda ben de çok panikliyordum hareketlerinin sıklığı azaldı diye, ama meğerse yeri daraldığı için çok nazik hareket ediyormuş yatar pozisyonda olmadığım sürece hissedemiyordum. Panik yaptığınız an tok karna sola yatın
Hayırlı olsun.Saglicakla buyusun insallah.Bol sutun olsun kuzuya.Baslangic ağrıları nasıldı.Direkt gittiğinde 7 cm miymiş.gelince ebeler muayene etti. 7cm açılmam varmış. 11.30da doğurdum kuzumu. Su veya nişanım yoktu. Suyu burda Doğumdan önce patlattılar.
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun
Ay inanmıyorum süpersin . Resmen bi avazda doğurmuşsun . Gözünaydın .gelince ebeler muayene etti. 7cm açılmam varmış. 11.30da doğurdum kuzumu. Su veya nişanım yoktu. Suyu burda Doğumdan önce patlattılar.
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun
İlk doğumumda 2 cm açıklıkla suni almıştım. Ve zor geçmişti. Bunda sancı aralarım 8 dk da bire indiğinde gittim. Açılmam 7 cm di. Ve aşırı ağrım olmadı. Nefes egzersizleriyle rahatlattım kendimi.Hayirl
Hayırlı olsun.Saglicakla buyusun insallah.Bol sutun olsun kuzuya.Baslangic ağrıları nasıldı.Direkt gittiğinde 7 cm miymiş.
Çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğümde hemen toparlar ciddi birşeyi yoktur sen gönlünü ferah tut duaların bebeğinle inşallahKızlar benim sezeryanda sıkıntı yok şükür ama bebeğime doğunca müdahale edilmiş (müdahalenin ne olduğu ile ilgili bilgim yok) oksijen desteği gerekmiş. Yenidoğan ünitesi/uzmanı olan başka bir hastaneye ambulansla sevkedilmiş eşim oraya gitti henüz bilgi alamadık durumu ile ilgili. Ben şimdilik doğum yaptığım hastanedeyim. Verilecek bilgileri bekliyorum. Lütfen dua edin güzel kızım için.
Cok gecmis olsun kuzuya. Insallah en kisa zamanda kucaginiza gelir.Kızlar benim sezeryanda sıkıntı yok şükür ama bebeğime doğunca müdahale edilmiş (müdahalenin ne olduğu ile ilgili bilgim yok) oksijen desteği gerekmiş. Yenidoğan ünitesi/uzmanı olan başka bir hastaneye ambulansla sevkedilmiş eşim oraya gitti henüz bilgi alamadık durumu ile ilgili. Ben şimdilik doğum yaptığım hastanedeyim. Verilecek bilgileri bekliyorum. Lütfen dua edin güzel kızım için.
Cok gecmis olsun..gercekteb Allahin sevgili kuluymussun dikkat et kendine..hemen hemen bir pedi dolduruyor benim 1.haftamdayim ama korktummm evde de tek kalicam yarindan itibarenKızlar yaklasık 2 saat önce doktorun kucagına bayıldım
Normalde annemdeydim ancak yiğenim ameliyat oldugu icin eve geceyim evde bekleyeyim dedim o arada saglık ocagı aradı ev ziyaretine gelicez uygunmusunuz diye tamam dedim
Eve girdim cay koydum pasta börek sipariş ettim hediyelik hazırladım üstümü değiştim falan derken siparişim geldi karsıladım mutfakta onla ugrasırken bi basım dönmeye basladı susuz kaldım bi su iceyim dedim (buarada öykü hep kucagımda) suyu ictim tekrar kapı caldı actım doktorla ebe geldi iceri girerlerken hosgeldiniz dedim ayagıma damla damladıgını hissettim kan oldugunu görüp bebegimi tutarmısınız diye uzattım gerisi yok :)
Bebegi öyle bi sarmısımki kolumdan zor ayırmıslar tansiyonum yükselmiş ve asıl olay altımda uzun pedlerden olmasına rağmen deli gibi bir kan bosalmıs bacaklarım halı kıyafetim komple kan olmus hemen havlu sıkıstırmıslar oda öyle
Biraz kendime gelince aramaları gereken numaraları sordular söyledim sonra beni etrafı ebe biraz temizledi sagolsun idrarımı yaptırdılar parca düştügünü hissettim
Normal dogumu bilmiyorum ama sezeryan sonrası böyle ani kan bosalmaları olabiliyormus kimş doktor tamamen temizliyormus kimisi vucut kendi döngüsünde olsun diye bırakıyormuş falan
Bide ikinci gündem itibaren reglim hep az az geliyordu buda bir belirtiymiş aslında daha yogun kanamalarım olması gerekiyormuş
Cokta dinleyemedim bicok seyi beynim hala kazandı cunku
Özetle sezeryan olan hanımlar lohusalıkta kırk gün yalnız kalınmaz tezi tamamen doğru oldu benim icin
Yataga alez serin diyorlardı oda dogru cıktı
Depend bezi hastanede bırakmıstım ama kendisine geri sarıldım
Olaki bas dönmesi bayılcak hissi vs yasarsanız yaşadığınız anda bebegi hemen güvenli bi yere koyup uzanmak lazımmıs
Ben anca kollarımla bebegimi kitlemişim korkudan zor ayırmıslar :)
Birde az dua almamısım resmen doktorun gelmesi spontane benim eve gecmem spontane hepsi yazılmıs gibi
Annemde bekleseydim ve babam bacagımda oldugum yerde kanlar icinde beni görseydi büyük ihtimal bi inme yasardı bebeğimin basını bi yerlere carpsaydım bende kendimi hic affetmezdim vs
Kendinize dikkat edin yani olabilecek kanamalara herkeste olmasada hazır olun :)
Her sey saatler icinde gececekKızlar 40+2 olduk bugün. Kontrolde doktor artık bekleyemeyiz dedi, bebek kanala inmiyor inmediği gibi sağ çarpraz şekilde duruyor, suni sancıda işe yaramaz sadece acı çekersin dedi ve yarın almamız lazım dedi. Normal doğumu çok istedim ama doktoru da dinlemek zorundayım.çok korkuyorum sezeryandan, yarın 10da spinal olacağım. Umarım herşey kolay geçer. Sıra bana geldi sonunda, sağlıkla kavuşuruz inşallah. Çok ama çok korkuyorum spinal olan arkadaşlardan moral mesajı bekliyorum
Yani ufaktan oldu öyle bişey çok mu zararlı
Haydi sağlıkla kavuş bebişine, spinale birisi epiduralden daha iyi diyordu kaçırdım o mesajı ama. Aynı gün yatış yapıyoruz haydi Allah yardımcımız olsun, sezaryen güzel geçsin inşallahKızlar 40+2 olduk bugün. Kontrolde doktor artık bekleyemeyiz dedi, bebek kanala inmiyor inmediği gibi sağ çarpraz şekilde duruyor, suni sancıda işe yaramaz sadece acı çekersin dedi ve yarın almamız lazım dedi. Normal doğumu çok istedim ama doktoru da dinlemek zorundayım.çok korkuyorum sezeryandan, yarın 10da spinal olacağım. Umarım herşey kolay geçer. Sıra bana geldi sonunda, sağlıkla kavuşuruz inşallah. Çok ama çok korkuyorum spinal olan arkadaşlardan moral mesajı bekliyorum
dualarımız seninle canim gelişmelerden haberdar etKızlar benim sezeryanda sıkıntı yok şükür ama bebeğime doğunca müdahale edilmiş (müdahalenin ne olduğu ile ilgili bilgim yok) oksijen desteği gerekmiş. Yenidoğan ünitesi/uzmanı olan başka bir hastaneye ambulansla sevkedilmiş eşim oraya gitti henüz bilgi alamadık durumu ile ilgili. Ben şimdilik doğum yaptığım hastanedeyim. Verilecek bilgileri bekliyorum. Lütfen dua edin güzel kızım için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?