Vucut o kani atmazsa enfeksiyon olurmus. Benim Doktorum. Kontrole gittigimde oyle demisti. 10 gunlukken kontrole cagirmisti. Hatta kanamam olmuyor diye rahim kasilmasini saglayan ilac vermisti. Ben de o sekilde hap ile attim o kanlari. Hapi ictikten yarim saat sonra ped doluyordu.

Ayyy hadi gözün aydın . Bi avazda al inşallah kucağına. Suyun ya da nişanın geldi mi? Ne dedi doktor . Bana öğlene kadar bekle çok artar sıklaşırsa gel dedi .
gelince ebeler muayene etti. 7cm açılmam varmış. 11.30da doğurdum kuzumu. Su veya nişanım yoktu. Suyu burda Doğumdan önce patlattılar.
Allah yardımcınız olsun inşallah kolay ve hızlı bir Doğum olur
Sağlıkla kavuş inşallah yavruna
Gözünüz aydın kolay bir doğumla sağlıkla kucaklayın ins
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun

Hayirl
gelince ebeler muayene etti. 7cm açılmam varmış. 11.30da doğurdum kuzumu. Su veya nişanım yoktu. Suyu burda Doğumdan önce patlattılar.

Hayırlı olsun.Saglicakla buyusun insallah.Bol sutun olsun kuzuya.Baslangic ağrıları nasıldı.Direkt gittiğinde 7 cm miymiş.

Ay inanmıyorum süpersin . Resmen bi avazda doğurmuşsun . Gözünaydın . Ben 5 dk da bire düşünce gittim hastaneye saat 3 gibi . Resmen nst ye bağlanınca uyudu bebek. Ne bir hareket ne bir sancı . beni yalancı çıkarttı . Nst yi sökmeleriyle yeniden başladı sancı kasılma. 1 cm açılmam varmış. Doktor istersen suniyle başlayalım dedi. Ya da eve git telrar sıklaşınca akşam gel dedi. Bende eve geldim Sancılar tavan ama direnebildiğim kadar direnicem evde .

Hayirl
Hayırlı olsun.Saglicakla buyusun insallah.Bol sutun olsun kuzuya.Baslangic ağrıları nasıldı.Direkt gittiğinde 7 cm miymiş.
İlk doğumumda 2 cm açıklıkla suni almıştım. Ve zor geçmişti. Bunda sancı aralarım 8 dk da bire indiğinde gittim. Açılmam 7 cm di. Ve aşırı ağrım olmadı. Nefes egzersizleriyle rahatlattım kendimi.

Kızlar benim sezeryanda sıkıntı yok şükür ama bebeğime doğunca müdahale edilmiş (müdahalenin ne olduğu ile ilgili bilgim yok) oksijen desteği gerekmiş. Yenidoğan ünitesi/uzmanı olan başka bir hastaneye ambulansla sevkedilmiş eşim oraya gitti henüz bilgi alamadık durumu ile ilgili. Ben şimdilik doğum yaptığım hastanedeyim. Verilecek bilgileri bekliyorum. Lütfen dua edin güzel kızım için.

Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğümde hemen toparlar ciddi birşeyi yoktur sen gönlünü ferah tut duaların bebeğinle inşallah

Cok gecmis olsun kuzuya. Insallah en kisa zamanda kucaginiza gelir.

H honey bunch çok geçmiş olsun canım Rabbimin sevdiği kuluymuşun doktoru ayağına göndermiş bir yere sadaka ver sevindir birilerini ucuz atlatmışın ya yanlızken olsaydı Allah korumuş şimdi nasılsın canım iyimisin

Kızlar benimde dün kontrolün vardı gittim 38+2 de gelişimi güzel suyu gayet iyi dedi ama şuan doğuma ilişkin bir belirti yok rahatı yerinde dedi 3250 gram olmuş eğer sancım gelmezse 41. Hafta suni sancı veririz dedi benim diğerlerinde de hiç sancım gelmemişti o yüzden sancımın geleceğini sanmıyorum yani daha benim nazlı meleğimin gelmesine 3 hafta var teyzeleri en son ben doğuracak sanırım ekimi görecez biz bu gidişle haftaya tekrar kontrole çağırdı bakalım hayırlısı artık

Kızlar 40+2 olduk bugün. Kontrolde doktor artık bekleyemeyiz dedi, bebek kanala inmiyor inmediği gibi sağ çarpraz şekilde duruyor, suni sancıda işe yaramaz sadece acı çekersin dedi ve yarın almamız lazım dedi. Normal doğumu çok istedim ama doktoru da dinlemek zorundayım. çok korkuyorum sezeryandan, yarın 10da spinal olacağım. Umarım herşey kolay geçer. Sıra bana geldi sonunda, sağlıkla kavuşuruz inşallah. Çok ama çok korkuyorum spinal olan arkadaşlardan moral mesajı bekliyorum

Cok gecmis olsun..gercekteb Allahin sevgili kuluymussun dikkat et kendine..hemen hemen bir pedi dolduruyor benim 1.haftamdayim ama korktummm evde de tek kalicam yarindan itibaren Allahim koruusun yavrularimizi bizi

Her sey saatler icinde gececek bir bakmissin 1hafta gecmis..katlanilmayacak acilar degil ve sesini duydugunda dunya duracak hadi saglikla gelsin evladinn..hic korkma..

Haydi sağlıkla kavuş bebişine, spinale birisi epiduralden daha iyi diyordu kaçırdım o mesajı ama. Aynı gün yatış yapıyoruz haydi Allah yardımcımız olsun, sezaryen güzel geçsin inşallah sadece bebeğinin yüzünü göreceğin anları hayal et, ben öyle yapıyorum rahatlatıyor beni

Kizlar benim bebikto sol gogsumu cok guzel emiyor kavriyor ama ona ragmen gogsum tas gibi oldu..sagi ise 10 dk emmiyor almak isyemiyor ucu falanda var neden acaba bir de 15er dk emiyor daha istemiyor 2saat arayla..yeterli mi ki acaba sanirim sagmam lazim artik su lansinohun elektrikli teklisimi alicam aksam..elektrikli ile kalani mi sagiyorsunuz emzirdik mesela kalan sutu bosaltip mi vereyim

dualarımız seninle canim gelişmelerden haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…