3u veya 11iydi bugun de gitti kırkı gectim yaniyoo daha varız bi 10 kişi kadar senin tahmini doğum tarihin nedir ?
Ben çok memnunun kaldım hatta mümkünse epidural de iste canım ikisi olunca doğum çok kolay oluyor. Sadece dikişler zorluyor bi süre.Kızlar 40+2 olduk bugün. Kontrolde doktor artık bekleyemeyiz dedi, bebek kanala inmiyor inmediği gibi sağ çarpraz şekilde duruyor, suni sancıda işe yaramaz sadece acı çekersin dedi ve yarın almamız lazım dedi. Normal doğumu çok istedim ama doktoru da dinlemek zorundayım.çok korkuyorum sezeryandan, yarın 10da spinal olacağım. Umarım herşey kolay geçer. Sıra bana geldi sonunda, sağlıkla kavuşuruz inşallah. Çok ama çok korkuyorum spinal olan arkadaşlardan moral mesajı bekliyorum
Sezeryan doğum olması ve ben de şeker hastalığı olması riski artırıyormuş. Biraz da sans işi. 38+1 haftalık 3100 gr dogduhuriye048 canım herhangi bişey soylediler mi sebep v.s. haftasi güzel di kilosu da sanırım
Doktor bana kesinlikle kullanma dediKızlar sütleriniz akıyor mu? Göğüs pedi yetiştiremiyorum. Sağma mak. alıcam.
Bir de sezeryan olan arkadaşlar korse kullanıyor musunuz? Evet ise hangisi?
Benim ikinci haftada gitti canım kilolar. 9 kilo almıştım bugün baktım 8i gitmiş. Hemde süt yapsın diye o kadar şekerli şey yememe rağmenAy ne guzel o kivama geldin mi ben mastit mi oluyorum acaba tas gibi bende alicm makina bosaltmak icin sanki gelmiyor cocukta doymuyot hissi devam..aradigim sorularhafif sarkti gobegim vbirde karnim iniyor ama 5kilo vermisim hani 10 kilosu bebekti
Benim gobegim kalmisti baya belki ondan bilmiyorum ama kalkana kadar belki 4 5kez ayni seyi yaptilar..sirf bu yuzden hatirlamak dahii istemiyorum..1.haftam hala pedi dolduruyor benimde..yavas yavas atiyor belki hepiimizin bunyesi farkliBen bastırma hatırlamıyorum belki maşadayım bastırmışlardır. Gece hemşire bir kere hafif bastırdı rahmin toparlamış dedi o kadarŞuan kanamam az, hatta sarıya dönüyor rengi.
Teşekkür ederim canım inşallah biz de atlatacağızCanım kesinlikle düzenli beslenme. Bizim kız mama yiyordu 2 saatte bir 45 cc mama yedi, dakika geçiktirmedik beslenmesini, her mama sonrası 1 çay kaşığı su içti. Bol bol çiş yapıp atlattı çok şükür.
Ben başlayacağım medikal ürün satan bir tanıdık var , sezeryan sonrası korse sordum yarın alıp başlayacağım , abdominal bant olarak geçiyor adı
Bize de aynısını önerdiler abdominal korse dedi medikalci tanıdık.Ben başlayacağım medikal ürün satan bir tanıdık var , sezeryan sonrası korse sordum yarın alıp başlayacağım , abdominal bant olarak geçiyor adı
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.Tavsiyem sık sık uykudan uyandırıp emzirin ve güneş ışığı alsın çıplak halde 10 dk. Günde 2 kez camın arkasından da olur demişti doktor oğlumda kışdı tabi o zaman!
Benim hep leke seklindeydi olmaması gerekiyormus öyle bosalma yaptı işteCanım bende bir hafta önce mutfağa gitmiştim başım döner gibi bir boşluk vardı bayılacak gibiydim ben uzanmıştım sonra geçti. Ama benden öyle kan boşalmadı ana kanamam o sıralar vardı bayağı. Şuan daha leke şeklinde geliyor
Bu küt küt parcalar seklindeydi lavaboya soktuklarında öyle hissettim kapıyı acarkende işiyormusum hissi gelmiştiVucut o kani atmazsa enfeksiyon olurmus. Benim Doktorum. Kontrole gittigimde oyle demisti. 10 gunlukken kontrole cagirmisti. Hatta kanamam olmuyor diye rahim kasilmasini saglayan ilac vermisti. Ben de o sekilde hap ile attim o kanlari. Hapi ictikten yarim saat sonra ped doluyordu.
H honey bunch çok geçmiş olsun canım Rabbimin sevdiği kuluymuşun doktoru ayağına göndermiş bir yere sadaka ver sevindir birilerini ucuz atlatmışın ya yanlızken olsaydı Allah korumuş şimdi nasılsın canım iyimisin
Cok gecmis olsun..gercekteb Allahin sevgili kuluymussun dikkat et kendine..hemen hemen bir pedi dolduruyor benim 1.haftamdayim ama korktummm evde de tek kalicam yarindan itibarenAllahim koruusun yavrularimizi bizi
Ayy çok şaşırdım canım geçmiş olsunGerçekten yanında olmaları şans olmuş ben sezeryandan çıktıktan sonra hemşire karnıma baskı uygulamış görümcem söyledi ama hiç hatırlamıyorum , sonra yine hastanedeyken tuvalette büyük bir kan parçası düşürdüm hatta çok şaşırdım ablamı çağırıp gösterdim bunlar aynı şey heralde ay Allah korumuş gerçekten dikkatli ol , yanlız kalma olayına katılıyorum hiçbirşey olmasa da kafa karışık bir an ağır uyku bastırır vs , bugün bende açlık hissetmedim ama enerjim çekilmiş baktım yüzüm sapsarı hemen bişeyler yedim koşturur halde olunca İnsan kendini de ihmal edebiliyor farketmeden
H honey bunch karnima hafifce bastirip asagiya bakmak disinda. hiç öyle bi kanama yaşamadım
şaşkınım
H honey bunch ben de onu soracaktim sezeryan sonrasi baski uyguladilar mi sana ? Yanii herkesin uygulamaasi farkli ben kimse korkmasin diye o gün yazmadim ama yürüyene kadar bastirdilar karnima..dogum falan viz geldi yani..kiza neler yaptimsirf o yuzden kalkip yurudum tamam daha gelmicem demisti hatta da ne sevinmistim sonra yuruyup lavaboya gittikcede baya gitmisti ama yatakta vicik vicik cikardilar sagolsunlar (her hastane ve doktorun uygulamasi farkli dogum yaoacaklar korkmasin iyi bir sey onu yapmazsa ödem oluyormus rahimde) hatta hani bi kereydi oyle diyorlardi diye isyan etmistim demekki iyi olmus ultrasonla bakti doktor bir problem yok dedi..
Çok geçmiş olsun. Gerçekten verilmiş sadakan varmış
Allah korumuş resmençok geçmiş olsun dikkat et kendine
H honey bunch çok geçmiş olsun çok iyi denk gelmiş sağlık ocağından gelinmesi. Dikkat et kendine
Aa niye ki , bende sorayım yarın doktoraDoktor bana kesinlikle kullanma dedi
Geçmiş olsun Allahtan dr geldiği sırada olmuş ilk defa duydum bende çok kötü bi durum atlatmışsınKızlar yaklasık 2 saat önce doktorun kucagına bayıldım
Normalde annemdeydim ancak yiğenim ameliyat oldugu icin eve geceyim evde bekleyeyim dedim o arada saglık ocagı aradı ev ziyaretine gelicez uygunmusunuz diye tamam dedim
Eve girdim cay koydum pasta börek sipariş ettim hediyelik hazırladım üstümü değiştim falan derken siparişim geldi karsıladım mutfakta onla ugrasırken bi basım dönmeye basladı susuz kaldım bi su iceyim dedim (buarada öykü hep kucagımda) suyu ictim tekrar kapı caldı actım doktorla ebe geldi iceri girerlerken hosgeldiniz dedim ayagıma damla damladıgını hissettim kan oldugunu görüp bebegimi tutarmısınız diye uzattım gerisi yok :)
Bebegi öyle bi sarmısımki kolumdan zor ayırmıslar tansiyonum yükselmiş ve asıl olay altımda uzun pedlerden olmasına rağmen deli gibi bir kan bosalmıs bacaklarım halı kıyafetim komple kan olmus hemen havlu sıkıstırmıslar oda öyle
Biraz kendime gelince aramaları gereken numaraları sordular söyledim sonra beni etrafı ebe biraz temizledi sagolsun idrarımı yaptırdılar parca düştügünü hissettim
Normal dogumu bilmiyorum ama sezeryan sonrası böyle ani kan bosalmaları olabiliyormus kimş doktor tamamen temizliyormus kimisi vucut kendi döngüsünde olsun diye bırakıyormuş falan
Maşallah gözün aydın hayırlı olsungelince ebeler muayene etti. 7cm açılmam varmış. 11.30da doğurdum kuzumu. Su veya nişanım yoktu. Suyu burda Doğumdan önce patlattılar.
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun
Rabbim sağlık versin kızınaKızlar benim sezeryanda sıkıntı yok şükür ama bebeğime doğunca müdahale edilmiş (müdahalenin ne olduğu ile ilgili bilgim yok) oksijen desteği gerekmiş. Yenidoğan ünitesi/uzmanı olan başka bir hastaneye ambulansla sevkedilmiş eşim oraya gitti henüz bilgi alamadık durumu ile ilgili. Ben şimdilik doğum yaptığım hastanedeyim. Verilecek bilgileri bekliyorum. Lütfen dua edin güzel kızım için.
İnşaallah canım, zaten değer düşmeye başlamışTeşekkür ederim canım inşallah biz de atlatacağız
Bilemedim, niye diye soramadım da karışık bi ana denk geldi. Korse yerine 3.haftadan sonra mekik çekmeye başla, karın hareketleri yap dedi. Acaba iç dikişlere baskı olur diye filan mı kiAa niye ki , bende sorayım yarın doktora
Çok teşekkür ederim. Şimdi de sarılıkla başımız dertte, inşallah atlatabilir miniğimGözünüz aydın çok güzel günleriniz olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?