Ben çok memnunun kaldım hatta mümkünse epidural de iste canım ikisi olunca doğum çok kolay oluyor. Sadece dikişler zorluyor bi süre.

Ay ne guzel o kivama geldin mi ben mastit mi oluyorum acaba tas gibi bende alicm makina bosaltmak icin sanki gelmiyor cocukta doymuyot hissi devam..aradigim sorular hafif sarkti gobegim vbirde karnim iniyor ama 5kilo vermisim hani 10 kilosu bebekti
Benim ikinci haftada gitti canım kilolar. 9 kilo almıştım bugün baktım 8i gitmiş. Hemde süt yapsın diye o kadar şekerli şey yememe rağmen

Ben bastırma hatırlamıyorum belki maşadayım bastırmışlardır. Gece hemşire bir kere hafif bastırdı rahmin toparlamış dedi o kadar Şuan kanamam az, hatta sarıya dönüyor rengi.
Benim gobegim kalmisti baya belki ondan bilmiyorum ama kalkana kadar belki 4 5kez ayni seyi yaptilar..sirf bu yuzden hatirlamak dahii istemiyorum..1.haftam hala pedi dolduruyor benimde..yavas yavas atiyor belki hepiimizin bunyesi farkli

Teşekkür ederim canım inşallah biz de atlatacağız

Ben başlayacağım medikal ürün satan bir tanıdık var , sezeryan sonrası korse sordum yarın alıp başlayacağım , abdominal bant olarak geçiyor adı
Ben başlayacağım medikal ürün satan bir tanıdık var , sezeryan sonrası korse sordum yarın alıp başlayacağım , abdominal bant olarak geçiyor adı
Bize de aynısını önerdiler abdominal korse dedi medikalci tanıdık.

Teşekkür ederim sağolun

Benim hep leke seklindeydi olmaması gerekiyormus öyle bosalma yaptı işte
Yine olabilir dedi doktor

Bu küt küt parcalar seklindeydi lavaboya soktuklarında öyle hissettim kapıyı acarkende işiyormusum hissi gelmişti
Değişik ya olması iyi bişey ama bu sekilde mi olmalıydı bilemedim yinede şükür tabi

Cok gecmis olsun..gercekteb Allahin sevgili kuluymussun dikkat et kendine..hemen hemen bir pedi dolduruyor benim 1.haftamdayim ama korktummm evde de tek kalicam yarindan itibaren Allahim koruusun yavrularimizi bizi
H honey bunch karnima hafifce bastirip asagiya bakmak disinda. hiç öyle bi kanama yaşamadım
şaşkınım
Çok geçmiş olsun. Gerçekten verilmiş sadakan varmış
Allah korumuş resmen çok geçmiş olsun dikkat et kendine
H honey bunch çok geçmiş olsun çok iyi denk gelmiş sağlık ocağından gelinmesi. Dikkat et kendine

Hepinizden Allah razı olsun
Buraya korkutmak icin yazmadım aklınızın bi köşesinde olsun bas dönmesi yasarsanız kucagınızda bebek varsa hemen bi yere onu koyup uzanın bu tuvalette bile olabilir ihmal etmeyin
Akıntılarınızı kontrol edin hastanede bana baskı vs uygulanmadı hemsire uyarmıs parca gelebilir diye hic hatırlamıyorum ameliyattan 4-5saat sonra ayaklanmıstım ve aksamında kosuyordum resmen koridorda iki sezeryanlı yürüyorduk biri yarım tur atana kadar ben üçüncü besinci tura gecmiştim
Normalde ped doldurmam gerekiyormus ikinci günden sonra reglin üçüncü besinci günü gibi az az geliyordu orda süphe etmem lazımmıs
Ne bi agrım ne bi sızım var ve sürekli ayaktayım
Ameliyattan 4 gün sonra doktor randevum vardı merdiven inip cıkıyorum diye doktor tebrik etmişti o kadar iyiydim
Ama işte vucut arkada bambaska calısıyor oh iyiyim süperim dememek lazım kendimize güvenmemek lazımmıs
Ve olabildigince yalnız kalmayın benim yarım saatlik yalnızlıgımda oldu şaka gibi eskiler lohusa kadınla ilgili bissürü bişeyler der ama dogruymus
Dualarla yasıyoruz resmen

Geçmiş olsun Allahtan dr geldiği sırada olmuş ilk defa duydum bende çok kötü bi durum atlatmışsın

Rabbim sağlık versin kızına sanada geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…