korkma canım sağlıkla olucak merak etme

Benimki yogun bakimda yattigi icin iki kez almislar topuk kanini. Normalde ilkini hastane ikinciyi saglik ocagi aliyormus. Belgelerini saglik ocagina goturdum yoksa onlar da almak istedi.
Bizimkinden de kaç defa aldılar belli değil. İlk günler bezinde kristalleşme vardı, susuzluk ve yetersiz beslenmeden kaynaklıymış, iki defa da sarılık bakıldı.

Canım korkma, ben spinal oldum 6. günüm, hemen ayağa kalktım, bel ağrısı asla olmadı, ilk gün zor sadece ama bebeğin heyecanı hepsini bastırıyor. Ameliyattan sonra güzel dinlen, ben misafirlerden dinlenemedim. Daha dün çay pasta servisi yaptım. Bugün eşime ve annesine söyledim kimse gelmesin dinlenmem lazım diye. İlk günler bebekle ilgilenmesi zor oluyor ama çok şükür eşim hep yanımdaydı, ben bebeğin altını almaya daha dün başladım. Elbette ameliyat sonuçta sezeryan ama inan normal doğumun da zorlukları var ve komplikasyonları olabiliyor. Hiç düşünme bunları, doğumdan sonra mis kokulu evladına kavuşuyorsun daha ne olsun :)

Kızlar sütleriniz akıyor mu? Göğüs pedi yetiştiremiyorum. Sağma mak. alıcam.
Bir de sezeryan olan arkadaşlar korse kullanıyor musunuz? Evet ise hangisi?

Canım kanaman ne durumda oldu, benim bugün 3. Günüm nerdeyse lekeleme halinde karnimda inmedi hala :/ dr a sordum ama biz durmasını istiyoruz zaten en güzeli desede sanki çok olsa rahatliycakmisim gibi geliyor

Ben iki gece adet ağrısı gibi ağrılarla uyandım çok yoğun değildi ama geçmiyordu saatli vs de değildi
Sonraki gün 3cm açılma ile doktor yatış verdi
Yaa gerçekten mi benim de olabilir mi acaba bugün çok yok mesela Allahım hayırlısıyla gelse şu evlat Cuma kontrolüm var bakalım ne çıkacak

Oncelikle hayirli olsun cnm.Allah yardımcınız olsun.Bir an önce toparlansin ve sana kavuşsun inşallah kuzucuk.Dualarim sizinle.

Ben de çok korkuyordum. Üstelik benimki 2. sezeryanımdı. İlki de spinal olmuştu ve hatırladığım kadarıyla çok zorlanmamıştım ama işte insan heyecan, endişe, korku hepsini bir arada yaşıyor. Ameliyatın sonunda bebişine kavuşacaksın. Onu düşün, başka birşey düşünme. Benim bugün 23 gün oldu. Çok şükür. Gelip geçti.

Bizimkinden de kaç defa aldılar belli değil. İlk günler bezinde kristalleşme vardı, susuzluk ve yetersiz beslenmeden kaynaklıymış, iki defa da sarılık bakıldı.
Neden bu kadar fazla almislar ? Topuk kani bazi hastaliklari tarama amacli yapilan bir sey sonucta.

Ben spinal oldum. Korkacak hic bir sey yok :)

Ay canim gecmis olsun Allah sifa versin. Sehir hastanesine mi gitmis. Orasi baya donanimli hatta sehirdeki en iyi yenidogan yogunbakim o hastanede. Ben unovwrsite hastanesi cok uzak diye tercih etmemistim.
Sen icini ferah tut. Hemen iyilesip yanina gelsin bebegin canim. . Senin de bebeg8n oldugu hastaneye gecme sansin yok mu.

Ben oyle yapiyorum canim. Emdikten sonra kalani sagiyorum. Sagdigimi da anne sutu saklama posetlerine koyup tarih?saat yazip dolaba atiyorum.

Ayy çok şaşırdım canım geçmiş olsun Gerçekten yanında olmaları şans olmuş ben sezeryandan çıktıktan sonra hemşire karnıma baskı uygulamış görümcem söyledi ama hiç hatırlamıyorum , sonra yine hastanedeyken tuvalette büyük bir kan parçası düşürdüm hatta çok şaşırdım ablamı çağırıp gösterdim bunlar aynı şey heralde ay Allah korumuş gerçekten dikkatli ol , yanlız kalma olayına katılıyorum hiçbirşey olmasa da kafa karışık bir an ağır uyku bastırır vs , bugün bende açlık hissetmedim ama enerjim çekilmiş baktım yüzüm sapsarı hemen bişeyler yedim koşturur halde olunca İnsan kendini de ihmal edebiliyor farketmeden

H honey bunch karnima hafifce bastirip asagiya bakmak disinda. hiç öyle bi kanama yaşamadım
şaşkınım

H honey bunch ben de onu soracaktim sezeryan sonrasi baski uyguladilar mi sana ? Yanii herkesin uygulamaasi farkli ben kimse korkmasin diye o gün yazmadim ama yürüyene kadar bastirdilar karnima..dogum falan viz geldi yani..kiza neler yaptim sirf o yuzden kalkip yurudum tamam daha gelmicem demisti hatta da ne sevinmistim sonra yuruyup lavaboya gittikcede baya gitmisti ama yatakta vicik vicik cikardilar sagolsunlar (her hastane ve doktorun uygulamasi farkli dogum yaoacaklar korkmasin iyi bir sey onu yapmazsa ödem oluyormus rahimde) hatta hani bi kereydi oyle diyorlardi diye isyan etmistim demekki iyi olmus ultrasonla bakti doktor bir problem yok dedi..

Kızlar sütleriniz akıyor mu? Göğüs pedi yetiştiremiyorum. Sağma mak. alıcam.
Bir de sezeryan olan arkadaşlar korse kullanıyor musunuz? Evet ise hangisi?
Ay ne guzel o kivama geldin mi ben mastit mi oluyorum acaba tas gibi bende alicm makina bosaltmak icin sanki gelmiyor cocukta doymuyot hissi devam..aradigim sorular hafif sarkti gobegim vbirde karnim iniyor ama 5kilo vermisim hani 10 kilosu bebekti

ben dün akşam yarım saat kadar uzun adımlarla yürüdüm. Eve geldim 1 saat pilates topuna oturup sekiz çizdim, zıpladım. Etkisi olduğunu düşünüyorum. Sancı gelirse burundan karna nefes alıp ağızdan uzun uzun vermek gerekiyor. Çok şükür bu sayede sadece 10 dk şiddetli ağrım oldu. Sonra doğurdum zaten

Çok geçmiş olsun. Gerçekten verilmiş sadakan varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…