Benim makinem medela biraz tuzlu hastaneler kiralama da yapıyormus belki hastanen kiralar
Cift taraf aynı anda hem pille hem elektrikle cekilebiliyor meme ucuna zarar vermiyor vs
Pahalı ama bu işin en iyisi diye geciyor dogurmadan aylar aylar önce ilk aldıgım seylerden
Birde daha uygun fiyatlı aventinkini öneriyorlar kullananlar vardır illaki aramızda
Bu markanın kiralananı da var evet, ondan düşündüm ama ona da eşim sıcak bakmıyor, kimler kullanmıştır onları diyor. Aventinkini almayı düşünüyoruz bakalım.
Teşekkür ederim :)
Gögüslerim üc katına cıktılar resmen hamilelikte bile kücücüklerdi simdi boyutuna inanmıyorum onlarda agır geliyordur yoksa verdigim aslında daha cok bedenen göbegimdeki rahimin yuvarlaklıgı sanki üc bes aylık hamileymişim gibi durusu haric eski halime döndüm gibi bişey
Bu markanın kiralananı da var evet, ondan düşündüm ama ona da eşim sıcak bakmıyor, kimler kullanmıştır onları diyor. Aventinkini almayı düşünüyoruz bakalım.
Teşekkür ederim :)
Cok güzel strelizasyon yapıyor özellikle hastne tipi olanlar
Fiyatları nasıl kiralamada bilmiyorum ama satın almamıs olsam kiralardım
Ne yara ne acı aynı bebegimin hızını ayarlıyorum cok iyi geldi bana
Kızlar bebeğimin üstünü değiştirirken farkettim ayağının birinin üstü şiş ödem gbi, parmakların hemen aşağısı. Diğer ayağına baktım o düz bişey yok neden ki acaba
Kızlar özledim sizi
Bi sürü sayfa birikmiş okuyamadım
Ne var ne yok
Kim doğurdu kim bekliyor biraz Fransız kaldım
Bebeğimi sağlık ocağına gönderdim topuk kanı için
Evde beklemek ne zormuş
Bizimki iyi emiyor maşallah kızlar
Ne makine kullandık ne mama.
Resmen mandıra oldum
Darısı başınıza
Kizlar gobek bagimiz dusmedi hala. Bugun baktim kopmak uzere ama deligin oldugu yer islak gibi. Nasil desem sulu gibi duruyor. Normal mi oyle gorunmesi? Enfeksiyon oldu diye korkmaya basladim.
Kızlar özledim sizi
Ne var ne yok
Evde beklemek ne zormuş
Resmen mandıra oldum
Darısı başınıza
Kizlar gobek bagimiz dusmedi hala. Bugun baktim kopmak uzere ama deligin oldugu yer islak gibi. Nasil desem sulu gibi duruyor. Normal mi oyle gorunmesi? Enfeksiyon oldu diye korkmaya basladim.
Sağol canım
Evet genel oldum.
Uyanmam kısa sürdü
Yeni yeni toparlandım sayılır
Ağrılarım azaldı
İkinci ile birinci arasında fark vardı ama
Bu biraz daha ağır geçti benim için
Sağol canım
Evet genel oldum.
Uyanmam kısa sürdü
Yeni yeni toparlandım sayılır
Ağrılarım azaldı
İkinci ile birinci arasında fark vardı ama
Bu biraz daha ağır geçti benim için
Kızlar özledim sizi
Ne var ne yok
Evde beklemek ne zormuş
Resmen mandıra oldum
Darısı başınıza
1 çay kaşığı bile ishal yaparmış da bağırsakları uyardığı için de kasılmaları tetiklermiş zaten ama günde 2 defa 1 yemek kaşığı aldım hiç bir şey olmadı
Benim de 38+1'de sezeryanla doğdu ve 2 saat oksijen desteği aldı bebeğim. Demek ki son haftalar da önemli bebeğin gelişimi için. Mevcut şartlarda beklemenin anlamı yoktu dr'uma göre. Bebeğinizle ilgili bilgi almaya çalışıyordunuz ne oldu acaba?
Kızlar iki gündür sürekli ağlıyorum, lohusa depresyonu mu bu? Dün annemi gönderdim ondan sonra şiddetlendi. Eşim çok destek oluyor ama dün gece o da kötü oldu. Ne yapıcam bilmiyorum ben. Eve sürekli davetsiz birileri geldi tanımadığım, eşimin memleketinde oturuyoruz. Şuan eşim uyuyor bebekle, ben banyodan ağlayarak size yazıyorum, beni yine böyle görsün istemiyorum onun da moralini bozuyorum o da sabaha kadar benle beraber bebekle ilgileniyor. Psikiyatriye gidelim dedi, çok zoruma gitti. Ne yapıcam bilmiyorum umarım çabuk atlatırım. Bebeğimiz iyi her şey mükemmel neden böyle yaptığını anlayamıyorum diyor.