Maşallah.Hayirli olsun.Saglicakla buyusun insallahKızlar bende dün akşam 22:56 da spinal ile doğum yaptım. İkimizde iyiyiz çok şükür.
Cok güzel olmuslar elinize saglıkAnnisler güzel olmuyor mu?Bizm bebek hediyeliklerimiz el emeği anahtarlık olacak
Nasil daldilar eve anlamadim. Kapiyi mi caldilar acma. Uygun degilim, emziriyorum falan dersin. Ben telefonlara bile nadiren cevap veriyorum. Cogu zaman zaten firsat olmuyor. Caldigini gordugunde de yeni uzanmis oluyorum, nadir buldugum o kiymetli vakti telefonda geciremem. Sonra zaten esimi ariyorlar o anlatiyor. Bence sen de kayinvalidenin telefonuna cikma. Sessizde, duymadim, emziriyordum falan dersin. Kapiya gelince de acma. Fazla yumusak yuzlusun ama kendine zarar veriyorsun boyle.Hepimiz farklı farklı işte, sen yalnızsın, ben de kalabalığın içinde yalnızım, eşimden başka kimsenin faydası yok, ama o da değişmek üzere. En güzel günlerimi baltaladılar artık geri gelmez dedim. Hastane dönüşünün sabahı en büyük şoku yaşadım eve peşpeşe 4 kişi daldı benim üstümde eski bir tişört ve kapri pijama vardı oturma odasında uzanmıştım, direkt oraya daldılar, sonraki günler de aynı şekilde ilerledi. Taş mıydım da dayandım bilmiyorum, bu insanları tanımıyorum bile. Artık gelen olursa ki olacak, bu kadar kibar olamayacağım. Etrafı toplamaktan da vazgeçtim, 2 günlük bebeğin yanına misafir getirenlere inat dağıtıcam heryere bezleri kremleri giysileri hatta çamaşırları bulaşıkları.
Telefon değil ki canım kapıya geliyor, ya da burda oluyor misafirlere kapıyı kendi açıyor, Allah aşkına doğumdan sonra geçmiş olsuna gelmek nedir apandisit ameliyatı mı oldum diye isyan ettim hala kendini savunuyor, eşim de haklısın yapacak bir şey yok diyor. Bütün bunları yapıyorya, çocuğa dokunduğunda tüylerim diken diken oluyor, getirdiği yemekleri de yemeyi düşünmüyorum, içim almıyor çorba yicem bugün sadece, pişiriyorum şuan. Haklısın fazla yumuşak yüzlüyüm, gerçi dün misafirleri soğuk karşıladım gerçi hepsini soğuk karşıladım niye geldiniz der gibi bakarak ama sonuç aynı.Nasil daldilar eve anlamadim. Kapiyi mi caldilar acma. Uygun degilim, emziriyorum falan dersin. Ben telefonlara bile nadiren cevap veriyorum. Cogu zaman zaten firsat olmuyor. Caldigini gordugunde de yeni uzanmis oluyorum, nadir buldugum o kiymetli vakti telefonda geciremem. Sonra zaten esimi ariyorlar o anlatiyor. Bence sen de kayinvalidenin telefonuna cikma. Sessizde, duymadim, emziriyordum falan dersin. Kapiya gelince de acma. Fazla yumusak yuzlusun ama kendine zarar veriyorsun boyle.
Gün aşırı ilişki tavsiye ediliyor3 aylik evliyim korunmuyoruz bebek istiyorz hamile kalmak isteyenler ne siklikla hangi araliklarda ilskiye gryor bide doktora gidince hemen ilaç tedavisi mi baslatiyorlar?
Harika çok güzel olmuşlarAnnisler güzel olmuyor mu?Bizm bebek hediyeliklerimiz el emeği anahtarlık olacak
Lohusalık ve hormonlar canım olabilir. Bence bu misafirler senin sandığından daha fazla canını sıkıyor. Kv nin de maşallah ne çok tanıdığı arkadaşı varmışKızlar iki gündür sürekli ağlıyorum, lohusa depresyonu mu bu? Dün annemi gönderdim ondan sonra şiddetlendi. Eşim çok destek oluyor ama dün gece o da kötü oldu. Ne yapıcam bilmiyorum ben. Eve sürekli davetsiz birileri geldi tanımadığım, eşimin memleketinde oturuyoruz. Şuan eşim uyuyor bebekle, ben banyodan ağlayarak size yazıyorum, beni yine böyle görsün istemiyorum onun da moralini bozuyorum o da sabaha kadar benle beraber bebekle ilgileniyor. Psikiyatriye gidelim dedi, çok zoruma gitti. Ne yapıcam bilmiyorum umarım çabuk atlatırım. Bebeğimiz iyi her şey mükemmel neden böyle yaptığını anlayamıyorum diyor.
ya bunlar harikaa yaaaAnnisler güzel olmuyor mu?Bizm bebek hediyeliklerimiz el emeği anahtarlık olacak
Kendini bu kadar üzme maalesef herkesin şartları da düşüncesi de aynı olmuyor , benim de görümcem işe başlayacak Pazartesi çocuğu bize bırakacak kırkına kadar baya gerilmiştim sonra dedim boşveerr bebeğini düşün sadede odana kapanırsın gerekirse ben kendi yiyip içmemle ilgileniyorum sende öyle yap gerekirse bireysel takıl , ben ilk hafta enerjisiz kaldığım için sabah 7 gibi ön kahvaltı yapıyordum sonra eşim be kayınvalideyle kahvaltıya eşlik ediyordum , diğer öğünlerimde öyle , bebeğini düşün ağlamaya ihtiyaç duyuyor insan ama kendini yıpratma artık bunların yaşanması gerekiyormuş demek ki madem değiştiremiyorsun umursamaKayınvalidene helal olsun. Bizimki hala arkadaşı gelmiş biz hastanedeyken de geri dönmüş ona üzülüyor. Teyzenin geldiği gün yaşadıklarını hastaneden döndüğümden beri her gün yaşıyorum 6 gün oldu. Dün annemin gidişi de tuz biber oldu sanırım ve ben hala ağlıyorum. Yemek getiriyor kayınvalidem asla yemek istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum, şimdi eşim uyurken bir çorba yapıp içicem sanırım bahanem de bebeğe süt olsun. Hala susturamıyorum ağlamamı, umarım normaldir. Sütün kesilecek diyor eşim. Allah korusun ama azaldı da sütüm, elektrikli mak. ile bile azıcık sağabildim. Bu düşüncesizlik yüzünden çocuğum mamaya muhtaç kalacak ona üzülüyorum.
Nasil daldilar eve anlamadim. Kapiyi mi caldilar acma. Uygun degilim, emziriyorum falan dersin. Ben telefonlara bile nadiren cevap veriyorum. Cogu zaman zaten firsat olmuyor. Caldigini gordugunde de yeni uzanmis oluyorum, nadir buldugum o kiymetli vakti telefonda geciremem. Sonra zaten esimi ariyorlar o anlatiyor. Bence sen de kayinvalidenin telefonuna cikma. Sessizde, duymadim, emziriyordum falan dersin. Kapiya gelince de acma. Fazla yumusak yuzlusun ama kendine zarar veriyorsun boyle.
Evet hatırlıyorum o konuyu. Zor gerçekten. Ben umursamamayı çok istedim ama baktım gelenler yüzünden öğün atlıyorum ilaçlarımın saatleri şaşıyor fln, o sn nefret ettim hepsinden.Kendini bu kadar üzme maalesef herkesin şartları da düşüncesi de aynı olmuyor , benim de görümcem işe başlayacak Pazartesi çocuğu bize bırakacak kırkına kadar baya gerilmiştim sonra dedim boşveerr bebeğini düşün sadede odana kapanırsın gerekirse ben kendi yiyip içmemle ilgileniyorum sende öyle yap gerekirse bireysel takıl , ben ilk hafta enerjisiz kaldığım için sabah 7 gibi ön kahvaltı yapıyordum sonra eşim be kayınvalideyle kahvaltıya eşlik ediyordum , diğer öğünlerimde öyle , bebeğini düşün ağlamaya ihtiyaç duyuyor insan ama kendini yıpratma artık bunların yaşanması gerekiyormuş demek ki madem değiştiremiyorsun umursama
Cok güzel olmuslar elinize saglık
Teşekkürler cnmHarika çok güzel olmuşlar
Teşekkürler cnm .Tabiki bekleriz grup kurucumuz olarakya bunlar harikaa yaaaben de gelicem ❣ hayırlı olsuna
jalebi-i hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla büyüt inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?