3 aylik evliyim korunmuyoruz bebek istiyorz hamile kalmak isteyenler ne siklikla hangi araliklarda ilskiye gryor bide doktora gidince hemen ilaç tedavisi mi baslatiyorlar?

Nasil daldilar eve anlamadim. Kapiyi mi caldilar acma. Uygun degilim, emziriyorum falan dersin. Ben telefonlara bile nadiren cevap veriyorum. Cogu zaman zaten firsat olmuyor. Caldigini gordugunde de yeni uzanmis oluyorum, nadir buldugum o kiymetli vakti telefonda geciremem. Sonra zaten esimi ariyorlar o anlatiyor. Bence sen de kayinvalidenin telefonuna cikma. Sessizde, duymadim, emziriyordum falan dersin. Kapiya gelince de acma. Fazla yumusak yuzlusun ama kendine zarar veriyorsun boyle.

Telefon değil ki canım kapıya geliyor, ya da burda oluyor misafirlere kapıyı kendi açıyor, Allah aşkına doğumdan sonra geçmiş olsuna gelmek nedir apandisit ameliyatı mı oldum diye isyan ettim hala kendini savunuyor, eşim de haklısın yapacak bir şey yok diyor. Bütün bunları yapıyorya, çocuğa dokunduğunda tüylerim diken diken oluyor, getirdiği yemekleri de yemeyi düşünmüyorum, içim almıyor çorba yicem bugün sadece, pişiriyorum şuan. Haklısın fazla yumuşak yüzlüyüm, gerçi dün misafirleri soğuk karşıladım gerçi hepsini soğuk karşıladım niye geldiniz der gibi bakarak ama sonuç aynı.

3 aylik evliyim korunmuyoruz bebek istiyorz hamile kalmak isteyenler ne siklikla hangi araliklarda ilskiye gryor bide doktora gidince hemen ilaç tedavisi mi baslatiyorlar?
Gün aşırı ilişki tavsiye ediliyor
Hamile kalmadan iki ay öncesinden folik asit kullanımına baslarsanız iyi olur

Lohusalık ve hormonlar canım olabilir. Bence bu misafirler senin sandığından daha fazla canını sıkıyor. Kv nin de maşallah ne çok tanıdığı arkadaşı varmış

Kendini bu kadar üzme maalesef herkesin şartları da düşüncesi de aynı olmuyor , benim de görümcem işe başlayacak Pazartesi çocuğu bize bırakacak kırkına kadar baya gerilmiştim sonra dedim boşveerr bebeğini düşün sadede odana kapanırsın gerekirse ben kendi yiyip içmemle ilgileniyorum sende öyle yap gerekirse bireysel takıl , ben ilk hafta enerjisiz kaldığım için sabah 7 gibi ön kahvaltı yapıyordum sonra eşim be kayınvalideyle kahvaltıya eşlik ediyordum , diğer öğünlerimde öyle , bebeğini düşün ağlamaya ihtiyaç duyuyor insan ama kendini yıpratma artık bunların yaşanması gerekiyormuş demek ki madem değiştiremiyorsun umursama

E Elwing6 önce vücudunu yıka en son başını yıka. yüzlerine su değince ister istemez huzursuz oluyorlar. bide emzirip de yıka aç olunca giydirmeye bile fırsatın olmaz :) ben kendim yıkıyorum annem başımda duruyor yanlış yaptıgım yerde uyarmak icin. üstünden çıkan kıyafetleri küvetin altına serip yastık gibi yapıyorum yüzüne su gelmesin diye. su dolduruyorum 3 parmak kadar. sonra yatırıyorum bebeği. hem 2 elini kullanabiliyorsun o zaman :)

Aynen katılıyorum canım, bende başlarda çok yumuşaktım ilk çocukta diğerlerinde. Şimdi artık değiştim ve bir o kadar sertim. Kimseye yüz vermiyorum artık ve bu çocuğumu çok rahat büyütüyorum. Kimsenin sözüne aldırış etmiyorum, önceden ilk bebeğim zayıftı kilo alamazdı yok şöyle yok böyle karışan çoktu. Hastalandıkları zaman bakamıyon mu bilmem ne, ve psikolojim çok bozuktu. Panikatak carpıntı hepsi vardı ağlardım sürekli. Bunda şükür lohusa depresyonu olmadı, çevre çok etkiliyor insanı

2-3 gündür uyku konusunda fenayız ya. bi türlü dalamıyor uykuya. gazı vardı dün gece eşim gidip arkadaşından gaz damlası aldı geldi. bende aldırıyorum eve her ihtimale karsı. tok olduğuna eminim. bu sefer her huzursuz oldugunda meme istiyor. hep bi aranma halinde. emzirirsem fazla emdigi sütü oldugu gibi geri cıkarıyor. bu da rahatsız eder onu. nasıl düzen oturtucaz bilmiyorum böyle beni inanılmaz yoruyor. varmı tavsiyeleriniz

Doğuran arkadaşlar Rabbim bağışlasın Ekimde nasipse doğumum ve ilk tecrübesizim aynı zamanda yabancı bi şehirde tekim bana doğumu anlatır mısınız süreci ağrıları şimdiden teşekkür ederim

Evet hatırlıyorum o konuyu. Zor gerçekten. Ben umursamamayı çok istedim ama baktım gelenler yüzünden öğün atlıyorum ilaçlarımın saatleri şaşıyor fln, o sn nefret ettim hepsinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…