Hiç kasılma sancin yok mu? Bebek kanala inmemiş o zaman seninde değil mi
Canım bebek doğum pozisyonunda ama işte bu benim 4. Bebeğim hiç birinde kendi sancım gelmedi hep son hafta suni sancı ile normal doğum yaptım ağrı eşiğimde yüksek benim o yüzden kendi sancım felsefe anlamam diye korkuyorum bakalım inşallah bunda kendi sancım gelir diye ümit ediyorum

Demek ki ağlamaya ihityacın var kendini tutma ağlamak istiyorsan ağla. Madem eşinin memleketindesin ve annen gittikten sonra şiddetlendi belki de yalnızlık korkun vardı içinde. Ben de kendi memleketimde değilim seni anlayabiliyorum. Doktor kontrolünde tekim diye ağlamıştım.
Ve eşine söyle haber versin akrabalarına, misafir kabul etmeyeceğim kırkım çıkana kadar de.

1 çay kaşığı bile ishal yaparmış da bağırsakları uyardığı için de kasılmaları tetiklermiş zaten ama günde 2 defa 1 yemek kaşığı aldım hiç bir şey olmadı
Bize eğitimde doğum dalgaları başladıktan sonra 1yemek kaşığı icip üzerine sıcak su tavsiy e edilmişti.Surekli kullanım önerilmiyor.

Bizim günlerimiz yakınmış. Benim ki de bas aşağı ama kanala girmemiş demisti. Sen çok tecrubeliymissin :)) son zamanlar sanci geliyor demekki. Bende de şancı yok kanala girmediği icin sanci yok diye dusunuyordum

Misafirler konusunda haklısın ama ne yapabilirim diyor. Akraba olsa neyse, genelde annesinin arkadaşları ve bu yüzden annesini de istemiyorum artık

Ben suan esimlede konusmuyorum..dun telefonu falan yuzune kapattim..babalik izni bitti yarindan itibaren..yanimda kimse yok surekli agliyorum..benim daha farkli tabii her sey ust uste geldi ve yanimda kimse yok..ama sen kendine ufak seyleri dert etme bak ne guzel annecigin yaninda durabilmis..ben bugun ilk banyosunu kuzenimle yaptiricam o da yarin donecek..ve benden kucuk.. bir cesaret var ustumde... yapicam tabi diyorum.. herkesin annesi babasimi yanindaydi..tabi yinede cok yogun duygular var icimde kimseninde anlamasini beklemiyorum..esimin bile..anlayamazda zaten.koyvermis haldeyim cocugumdan baska hicbr seyi gozum görmüyo..o da küserse küssün..isterse kimse aramasin sormasin..ne bileyim...buysa eger coktan girmisim :)

Sakin ol öncelikle artık kendin yoksun bebegin var herşeyden önce bebegini düşün her zaman güclü olmak zorundasın onun icin en azından

Hormonlarımız tavan cok hassasız yorgunuz hepimiz aynı dönemlerden geciyoruz yalnız değilsin bunu bil

Dün amerikas got talent (Amerikadaki yetenek sizsiniz programı) ı izliyordum finale bi teyze kaldı agladı mutluluktan resmen benimde gözlerim doldu yanımda olsa birlikte hüngür şakır aglardım düşün düştügüm durumu

Bize eğitimde doğum dalgaları başladıktan sonra 1yemek kaşığı icip üzerine sıcak su tavsiy e edilmişti.Surekli kullanım önerilmiyor.
Zaten bebek kanalda ve açılmam olduğu için verdi doktor sancım da var ama hala düzensiz. Hiç bir belirti yokken kullanmayı önermiyorlar aynen.

Misafirler konusunda haklısın ama ne yapabilirim diyor. Akraba olsa neyse, genelde annesinin arkadaşları ve bu yüzden annesini de istemiyorum artık

Canım madem misafir istemiyorsun ve yapacak bir şey yokmuş o zaman yanlarında oturmak zorunda değilsin. Orası senin evin, senin hassas dönemin.. git odana yat, elaleme ayıp olur diye kendi psikolojini neden bozuyorsun. En fazla emzireceğim duş alacağım gibi şeyler söylersin.

Lohusalılta oluyor bende en ufak bişeye ağlıyordum ilk hafta , ama sizi geren şeylere eşiniz sınır koysa güzel olur , mesela misafirler önce sizi ve bebeği düşünmeleri gerek
Bizim akrabalardan gelmek isteyen var teyzemlere hayır diyemedim o gün ablamlarda geldi bütün düzenim bozuldu suyu az içtim öğün atladım gerildim sütüm azaldı o gün , basit şeyler değil aslında biz bebeğimize yeni hayatımıza odaklanmaya çalışıyoruz millet misafirlik derdinde valla Benim kayınvalidem bana bırakmıyor kimseyi 40ından önce alamayız eve önce siz bir iyileşin kendinize gelin diyor

Evet açmış galiba, bugün mama verdim mecbur, sorunsuz uyudu. Sağma makinesi edinmem lazım ama bu avrntinki 3 kademeli sanırım sadece, o yüzden can yakıyo mudur diye düşünüyorum
Canım ilk başta can yakıyordu ama benim yaralar vardı
Sağdıkça emzirdikçe acı azalıyor hissetmiyorsun fazla

Canım önce vucudunu yıka en son başını yıka benim daha kolayına geldi tek yıkarken

Sevgili anneler nasılsınız bize yarın 1 hafta olacak inşallah göbeğimi hala düşmedi yıkamadık ta ilk kızımı hemen yıkamıştık aslında ama bu küçük biraz korktuk sanırım neyse zagen düşmek üsizere gibi göbek düştükten kaç gün sonra yıkadınız
Benim zezeryan dikişlerim de sızı var bide göbeğim dikişi üzerine düşüyor sizde durumlar nedir kaç günde toparladı dikişlriniz bir an önce hayırlısıyla normal hayata dönmek istiyorm
Kabızlığm var biraz önerileri bekliyoruö

Kayınvalidene helal olsun. Bizimki hala arkadaşı gelmiş biz hastanedeyken de geri dönmüş ona üzülüyor. Teyzenin geldiği gün yaşadıklarını hastaneden döndüğümden beri her gün yaşıyorum 6 gün oldu. Dün annemin gidişi de tuz biber oldu sanırım ve ben hala ağlıyorum. Yemek getiriyor kayınvalidem asla yemek istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum, şimdi eşim uyurken bir çorba yapıp içicem sanırım bahanem de bebeğe süt olsun. Hala susturamıyorum ağlamamı, umarım normaldir. Sütün kesilecek diyor eşim. Allah korusun ama azaldı da sütüm, elektrikli mak. ile bile azıcık sağabildim. Bu düşüncesizlik yüzünden çocuğum mamaya muhtaç kalacak ona üzülüyorum.

Hepimiz farklı farklı işte, sen yalnızsın, ben de kalabalığın içinde yalnızım, eşimden başka kimsenin faydası yok, ama o da değişmek üzere. En güzel günlerimi baltaladılar artık geri gelmez dedim. Hastane dönüşünün sabahı en büyük şoku yaşadım eve peşpeşe 4 kişi daldı benim üstümde eski bir tişört ve kapri pijama vardı oturma odasında uzanmıştım, direkt oraya daldılar, sonraki günler de aynı şekilde ilerledi. Taş mıydım da dayandım bilmiyorum, bu insanları tanımıyorum bile. Artık gelen olursa ki olacak, bu kadar kibar olamayacağım. Etrafı toplamaktan da vazgeçtim, 2 günlük bebeğin yanına misafir getirenlere inat dağıtıcam heryere bezleri kremleri giysileri hatta çamaşırları bulaşıkları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…