Ah yerim :)
Saglıkocakları cogaldı artık herhangi birine gidip arada tarttırabilirsin
Ben o kadar merak etmiyorum simdilik :)

Küçük doğunca nekadar aldı diye hep takip halindeydim, sağlık ocağına iğneler harici gitmedim hiç mikrop alır diye, 8 aylıktı bir kontrol için Doktora gitmiştim odada hasta bir bebek vardi cikarken karsilastik bronşit olmus baya kötüydü hop ertesi gün hasta olmuştu benim kızda ilk cocuk olunca çok pimpiriktim gerçi şimdide öyleyim hala

Bazı doktorlarda cok fena yahu
Benim doktor ilk haftanın sonunda kilo almaya baslamasını bekliyoruz demişti mesela
Zaten alamıyorsa sarılıga dogru gidiyor cocuk
Ama beslemişsin bence gayet
Her doktor farklı bişey diyor kafam çorba oldu. Ben ilçe de oturuyorum burada doktor seçeneğim kısıtlı. Küçücük bebekle merkeze gidip gelmek de istemiyorum ama bu gittiğim doktor da tatmin etmedi beni ne dediği belli değil. Bi diyorki kilo alımı sonradan düzene girebilir emzirmeye devam et, bi diyorki çocuğu aç bırakma mama ile destekle

Offf bana yine tanımadığım komşular geldi, başım ağrıyor, çocuğunla babası ilgileniyor, seslerinden uyanamadı yavrum. Düzeni bozuldu geldiklerinden beri uyumuyor. Konular varis çorabı, by-pass vs.
Yok artık. Bi cinnet geçirme vaktin geldi senin valla.

Birebir ayni bakalim simdi doktordayiz sira bekliyoruz ne diyecek..benimkide 2emzigi begenmedi ama yinede philipsi emiyor ama tokken uyanik:) acken sut gelmiyor diye firlatiyor :)))

Zorla aldık demek sezeryan mı oluyor aslında ayın 19 u sezeryan için güzel tarih bakalım dr ne der artık yürüyemiyorım uyuyamıyorum ağrılardan

Peki ultrasonda gelişimini yakalamış mıydı bebişimiz

Peki ultrasonda gelişimini yakalamış mıydı bebişimiz
Tabi tam haftasında şu an.Bende çok baskı hissediyorum,10 dk.yürüsem ağrı giriyor gezme gezme değil,uyku uyku değil sona yaklaştıkça sabırsızlanıyorum.

Biz de azaltmistik mamayi ama 6gunde 50 gr almis daha once 4 gunde 80 gramdi..kanitlamis olduk mamayi her emzirme sonrasi vericez demekki anne sutu yeterli degil dedi..aglamamak icin zor duruyorum..yapmadigim kalmadi..yemedigim icmedigim sey..var zannediyorum demekki sut falan yok yani..acaba elektrikliyle sagsam artarmi diye dusunuyorum ama herkesin dedigi bebek makinadan daha iyi ceker

Yok artık. Bi cinnet geçirme vaktin geldi senin valla.
Geçen uyumadım bebekle, bugün de böyle geçti ve sonuç tansiyonum 16/10 hayatımda ilk kez. Limon yoğurt sarımsak yedim bekliyorum bakalım düşmezse acilliğiz. Ne güzel uyumuştum eşim uyandırdı bir kişi daha geldi karşıla diye. Sesleri hala beynimde yankılanıyor, bir de demezler mi bebek sese alışsın. Benim tansiyon olayı olunca dağılıp gittiler. morcivertkedi

Hiç üzülme canım bak burda ben dahil kaç kişi aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Benim de yemediğim kalmadı ama belki yorgunluk, stres vs de etkiliyordur ya da bünye meselesi. Ama biz pes etmeyip emzirmeye devam edeceğiz, bebek emme sonrası hala aranıyor ve huzursuzsa az miktar da mama takviyesi yapıcaz napalım. Belki zamanla emzirdikçe artar süt. Yeğenim sadece mama ile büyüdü gayet sağlıklı, kaldı ki bizimkiler anne sütü alıyor yine.

Ben de bebişi 1buçuk - 2 saatt bir emziriyorum ne ara sağacağım bilemedim. Bi de olan süt bebeğe yetmiyorsa sağınca bebeğe ne kalacak onu da bilemedim

Bi de ben şunu fark ettim. Gündüz emdikten sonra bebiş gayet sakin huzurlu sıkıntı yok ama akşam üzerinden itibaren bi doymam durumu gözşemliyorum. Sanırım akşama sütüm azalıyor.

ay tövbe ya. benim de çok gelenim gidenim oluyor ama ben rahatsız olmuyorum çünkü gelenler düşünceli oluyor. her gelen bi çeşit tatlı börek vs yapıyor. marketten yufka süt falan alıyorlar. kendi çaylarını demleyip mutfağımı topluyorlar. bana gelenler 1.-2. derece tabi. kaynanamın komşusu değil. Allah sabır versin valla

Valla senin kadar sabırlı insan görmedim. Eşinde mi bi dur diyemiyor bu olaya. Ayaklarını yükseğe uzat yat canım.

Ne yapalim oyle yapicaz artik doysunlarda..aransada aranmasada vericem mamayi kilo almamasi cok zoruma gitti dedigin gibi kuzenim hepten reddetmis mamayla buyumustu herkesten yapili.. en azindan azda olsa emiyorlar..ayni seyi dusunuyorum zaten 10 cc sut cikiyor sagdigimda sonra memeyo veriyorum onun emecegni sagdiktan sonra ne anladim sagma isi fosur fosur sutu gelen arkdslarimiz icin bencede :))) bizimkilerin ac karni doysun once :)))

Sen olsan aldırırdın kesin
Ay yok daha neler benimki zaten minik kuş
Ama 3 sefer fazla sütten kustu kuzum yazık üzüldüm yıkandıktan sonra uzun uyuyor fazla acıkıyor önce emzirdim yatırdım kısa sürede uyanınca 60 cc süt verdim uyumayınca uyumayınca aç sanıp diğer memede fazla tuttum emdiği için kıyamadım bıraktıramadım sütler akıyordu resmen bugünde kusunca anladım

Benim bir haftada 300 gr almis. Bugun doktor ortalamanin ustunde oldugunu ve mama takviyesi yapmamam gerektigini, sutumun yetecegini soyledi. Zaten cok az mama veriyordum. Gunde 30 cc ancak, o da her gun degil. Sutumu cogunlukla sagarak veriyordum. Onu da yapmamami soyledi doktor. Ama memeden cok emmiyormus gibi geliyor bana. Bir de ne kadar ictigini bilmek bana iyi geliyordu. Simdi memeden ne kadar cekti, yetti mi yetmedi mi diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…