Bu adamlarda evlenene kadar analarının yüzüne bakmaz evlenince annecim diye dizinin dibinden ayrılmaz

Belki süt kanalların yeteri kadar dısarı vermiyordur
Sürekli sis olmasıda normal değil emzirdikten sonra pörsüyorlar cunku belki gülce tutmayı beceremiyordur
İnsallah faydası olacak sagmanın
Emince porsuyor :) sıknca süt geliyor hatta liklik sesini duyuyorum emerken hah tamam artik sutum var diyordumki cocuk kilo almamis..mochiyle (vakumlu pompa) sagdigim zaman 10 cc anca geliyor her bir gogusten..doktorlat bebek daha iyi ceker makinadan diyordu bi 20 cc anca iciyor birinden..valla anlamadim hic sut yokta degil bu cocuk neden kilo alip yettiremiyo bilmiyorum..yeterli gitmiyo demekki

Biberona alisirmis. Benimki ikisini de aliyor aslinda. Ama bilmiyorum, gece meme vermek cok yoruyor gercekten.
Bebeğe biberon kolay geliyor evet hızla doyuyor ama anne kokusu huzuru diye de bişey var zaten %70 süreyle emzirip %30 biberon kullanıyorsa gayet normal bence

Onu bizim doktor da dedi. Mesela 4 saat uyuyup iyice emiyorsa dokunma uyusun dedi. Ben o yüzden geceleri saat olayına dikkat etmiyorum. En uzun 3.5 saat uyudu şu zamana dek.
Bu arada bizim de gecemiz zor geçti saat başı uyandı. 2 gecedir huysuzdu. Dolunay mı var nedir bebelerin bu huysuzluğu

Cok kakaya cıkıyormu peki
Bizimki emerken yapıyor temizliyorum tekrar emzir derken tekrar yapıyor kısır döngü icinde sürekli emzir alt değiştir tekrar emzir seklinde saatler geciriyoruz uyumadan
Bende saglıkocagına gidip bi kontrol ettireyim yedigini cıkarıyor bu cocuk kilo almıyor olabilir belki seninki gibi

Evet emerken hareketleniyo guzel emdiysr muhakkak kaka yapiyo hatta sari ve partikullu kakasida olmasi gereken gibi..bir baktir bencede seninkinin huysuzlukta ondan olabilir doydu saniyodum bende ama kilo alamamis yavrum

Boyle basimda dikilenlere daraliyorum, geri cekilir misiniz diyorum ben. Sikinti basiyor kafamda biri dururken.

Bugün doktoru bilgi verdi durumu iyi şükür antibiyotiği 10 güne tamamlayalım dedi herşey yolunda giderse cuma yada cumartesi taburcu olucaz inş
Hadi inşallah canım
Hayırlısıyla bi eve geçseydiniz o zaman çok mutlu olacam
Şimdi bizimkiler yanımızda, sizi de öyle görünce insan bi garip oluyor
Hepimiz sağlıklı sıhhatli evimizdeyken konuşalım istiyorum

Canim gece guzelce doyur gerekurse mama ver. Kundak yap uyut. Sonra da sen yat 3 saat sonrasina alarm kurup da. Benim ilk bebekte saglik ocagindan ebe oyle soylemisti. Ve cok rahat etmistim. Senin dojtorunun soyledigi gibi yaptim. Simdi de oyle yapiyorum. En azindan gece rahat edersin. Sonucta en uykusuzsun ve huzursuzsun bebek te senun kadar uykusuz ve huzursuz. Ince bir kundak rahat etturiyor. Ilk bastan hava sicak diye kundak yapmamistim. Ilk kundakta durmak istemedi ama 2. Kundak yapisimda rahatladi.

yesilus geçmiş olsun canım
Benim de öyle alt kısımda ufak bir kızarıklıktı
Ben mastiti tıkanıklık sanıyordum
Sağıyorum emziriyorum diye ihtimal vermemiştim
O sür düğümlerini be iltihabı da antibiyotik çözüyormuş
Ama o ateşli üç günümü unutamıyorum ağlayarak emzirmeye kalkıyordum
İnsan yorganı çekip uyumak istiyor
Çok şükür geçti
Kızarıklık be hassasiyet baya azaldı ilacı yarılayınca
Sana da şifalar diliyorum

Çocuk doktoru günde 3 kez kaka yapması gerek demişti ilk doğduğu gün bize.kaka yaptigina gore doyuyordur mutlaka bide kakanin rengide önemli mesela ilk kızımda kakası yeşil olduğu zaman hemen kayınvalide üşütmüş bu cocuk derdi sonra çok araştırdım yeşil kaka fazla süt emdiği için yaramadan cikiyormus. Ama yeşil kopukluyse o sanirim hastaliktandi bide alerjik durumlardanda olabiliyormuş bu yeşil kaka

Canım elektrikli bile olsa pompalar çok çok iyi çekmiyor. Belki hastane tipi olanlar daha iyidir bilmiyorum. Ben de lansinoh vardı ilk hafta uzun uzun sağım yapmama rağmen 1 çay kaşığı su gibi bişey çıkıyordu. Sonra devlet hastanesine gittim yenidoğan hemşiresi vardı emzirme konusunda yardımcı oldu, ucunda bi apart olan enjeksiyonu göğsüme dayadı, vakum gibi bir çekti (ama göğsüm çok acıdı) bir anda bembeyaz süt doldu. Şok oldum. Benim ilk gerçek manada sütüm öyle geldi.

yesilus çok geçmiş olsun
EslemVera sana da çok geçmiş gitmiş olsun
Bu sabah ben de üşüme titremeyle uyandım her titremede göğüslerim sızladı ateşim var mıydı farketmedim ama çok kötü oldum sonra nasıl olduysa uyumuşum tekrar uyanınca geçmiş

Sizinki de böyle bişeyse çok kötüymüş ya kolumu kaldırcak derman yoktu 3 gün nasıl çekmişsin EslemVera çok geçmiş olsun

Bu adamlarda evlenene kadar analarının yüzüne bakmaz evlenince annecim diye dizinin dibinden ayrılmaz
Yok kiz benimki farkli. Hep anaciymis ama kaybeyme korkusindan. Anasi bebekliginden beri hastayim olecegim diye diye boyle yapmis adami. Anam olecek diye bir korku kalmis icinde. Simdi hastalik hastasi oldugunun farkinda ama ne yapacak anne sonucta.
Sinir aninda biseycik olmaz ona. Seni beni gomer dedim. Kadinjn tek gercek hastaligi psikolojik olan hastalik.

Memendeki dipteki sutu emmiyordur. Sutun ilk emdigi kismi su sonraki kismi protein ve asil kilo aldiran kismi en gerideki yag kismiymis. End8selenme. Dinlen ve iyi beslen.

Yok bu sarı renk ama 3 değil 13 falandır
Hoş ben pırt yaparken azcık cıktıgını görsem onada müdahele ediyorum ama kesinlikle ücün o üc katıdır yaptıgı

Benimkininde babası rahmetli olmus vaktiyle cok kaynanama zulm etmiş
Evlenmeden önce hergün bi sene beraberdik bi kere bile anasının a lafı gecmiyordu evlendik canım anam garip anam oldu bi anda kadın :)
Annesi yüzünden bi kavgamızda eşim aglamaya basladı benim annem gecmişte cok sıkıntı cekti ondan acıyorum ona bilmem ne ama konumuzla uzaktan yakından alakası yok dediği seyin ee dedim ben mi acı cektirdim ben mi yaptım üzdüm anneni iyi madem biraz benim annemle babamın cektigi sıkıntıları anlatayımda azcıkta onlar icin agla dedim de öyle kendine gelip sustu

Medela kiralayın gercekten bu işin ustası

Sağol canım benim aynen ben hayatımda öyle bişey yaşamamıştım hiç uyur gezer gibi geçti günler tam anlamıyla kendinde olmuyorsun bi de emzirince titreme geliyordu
Çok şükür geçti

Kizlar ya sanirim bizimkinin huysuzluk tamamen kucak istemesi..sürekli gogsumu istiyo mamada ziyade sanirim kendini guvende hissetmek derdi karnini doyurdum gazini aldim yatirdim kiyamet koptu gogsume aldim misil misil uyudu.. koala gibiyiz kiyamiyorumda ama 2gundur boyle..basta babasina yapiyo saniyodum simdi banada yapiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…