Peki sağdığınız sütü dışarıda mı dolapta mı bekletiyorsunuz gece verene kadar
1-2 saate uyanıcaksa dışarda bekletiyorum dışarda 3 saate kadar tazeliğini koruyor
Çok sağıp hepsini hemen kullanmayacaksam dolaba, dolaptada 3 gün kalabiliyor
2 türlüde vermeden önce sıcak suda bekletip veriyorum

Geçmiş olsun canım, doğumdan sonra fazla yiyemiyorum demiştin e tabi hem emziriyorsun, hem doğumda çok kan kaybettin, hem kanaman var bünye zayıf düştü. Sen biraz enerji verici şeylerden yemeye çalış

Bende hastaneye gittiğinde kızım beni özlemiştir diye çok üzüldüm , hastanede bir bebek ağlama sesi duydum çok ağlıyordu kimbilir ne derdi vardı , sedyede bende ağladım
Sıvıyı güzel içebiliyor musun , ya ben içmeye çalışıyorum ama yetersiz geliyor idrar renginden anlayabiliyorum , vücutta sıvı yetersizliği de insanı sarsıyor
Yemeklerine daha dikkat et canım güce çok ihtiyacımız var ben bazen gecikince özellikle kahvaltı öncesi şekerim düşüyor hayatımda ilk kez elim kolum boşalıyor ve kendime gelmem uzun sürüyor Bebek uyanmadan yiyeyim dediğim için hızlı yemeye başladım
Akşam 6 fan sonra yemek yemeyen ben şimdi saat kavramım yok acıkırsam gece kahvaltılık ve tatlı bişeyler mutlaka yiyorum ,
Gayet yememe rağmen 49 a inmişim eski halime 2 kilo kaldı ama ben korkuyorum halsiz güçsüz kalırım diye , bebeğim ağırlaştıkça taşıyamam diye yemeğe daha çok yükleniyorum umarım sende bir daha sorun yaşamazsın bu arada sağlık ocağına gittiğinde aç git istersen tam kan sayımı yaptır hemşire senin değerlerine de bakalım demişti
Ben yaptım sonucuna dün bakmayı unuttum yarın bakacağım

Aç nasıl gideceğiz? Benim de tiroit değerleri vs bakılması gerek
Ama bişeyler yiyorum gece de tahlil nasıl vercez
Hamileyken de büyük sıkıntı olyodu bana aç gitmek

Geçmiş olsun canım, doğumdan sonra fazla yiyemiyorum demiştin e tabi hem emziriyorsun, hem doğumda çok kan kaybettin, hem kanaman var bünye zayıf düştü. Sen biraz enerji verici şeylerden yemeye çalış
Cok sagol
Aslında cok iyi besleniyorum gebeliğim berbattı herseyi yiyordum aburcubur hazır ürünler vs ama simdi annem sabah ögle aksam faydalı seyler getirip duruyor hic aburcubur veya hazır yok hep protein agırlıklı vs ama porsiyonlarım cok kücüldü hamilelikten önceki seviyeye geldi ki suanda emziriyorum hani hergün spor yapıyor gibi bişeyiz daha cok yemem lazım da nasıl arttırıcam bilmiyorum ara ögünleri cogaltabilirim iki ceviz değilde atıyorum bes altı ceviz falan gibi belki işe yarar

Benimkine memede oluyor surekli. Her defasinda odum kopuyor. Doktora sordum, onemli degil hizli iciyor, heyecanlaniyor ondan dedi. Ben de hemen ters cevirip rahatlatiyorum ama dedigim gibi her defasinda odum patliyor.

O hızlı hızlı yemek bende de var bir önce yiyim bitsin
En cok yada en faydalı yaptıgım sey su icmek neredeyse 4-5 litre iciyorum diyebilirim
Elimde yarım kiloluk bardak veya 750ml sisemi doldur bosalt seklinde özellikle her emzirme öncesi kana kana sanki yıllardır susuz kalmısım gibi iciyorum
Ay hastanede bende öykü durmusmudur aglıyormudur diyip duruyordum eşim arayalım diyor yok aramayalım aglarsa söker serumu geri dönmek isterim falan diyordum ki bi minnakın mırmır sesi geldi ay öykümü aglıyor sesi geliyor falan diye hayal görüyorum sandım Allahtan eşimde duymus baska cocukmus

Olabilir, bizim hanfendi de bazen emzik istiyor, bazen uyumak için beni emmek istiyor, bazen şarkı-sallanmak vs istiyor
Yaa benim de aklıma emzik geldi, bugün alıcam deniycez bakalım sorun o muymuş. Emerek uyusa o da sorun değil, emerek bile dalamıyor uykuya.
Bebişlerimiz sağlıklı olsun da onlar nasıl isterse öyle uyutuyoruz, istesek de istemesek de :)))

Ben süt sağarken bir yandan muz yiyorum süt içiyorum aralarda tahin pekmezli ekmek , helva , sütlü Nuriye ne bulursam

yeni annelik çok zor
İyi bari su içimin süpermiş ben o kadar içemiyorum ya arttırmam lazım

Günaydın kızlar 40+4 herkese selamlar. Benim gibi yarım dünya yol arkadaşlarım beğenebilir mi kendimi tek hissediyorum. Diğer kızların bebişler yürümeye başlıcak

yeni annelik çok zor
İyi bari su içimin süpermiş ben o kadar içemiyorum ya arttırmam lazım
Ben sen kadar beslesem sagsam on kilo icerim herhalde
İnanılmaz susatıyor emzirmek beni
Emzirirkende iciyorum siseden
Buarada korse takıyormusun yada takacakmısın
Kilolalar gidiyor ama sezeryan karnı bi süre gecmeyecek belliki

İnstegramda denk gelmişsinizdir hekim anne, onun kitabında da, anneyi emzik gibi kullandığı durumlarda emzik denenebilir gibi yazıyordu, müsait oldugumda bakacağım kitaba tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…