Beni de susatıyor tam içeceğim zamanda suya erişemiyorum bazen ters tarafta kalıyor sehpa evin içinde terlediğimi içim korse ne aldım ne başladım medikalciden alacağım , yada kışın mekik fln çekerim kendi çabamla toparlamaya çalışırım diye düşünüyorum , kısmetse önümüzdeki bahar gibi de pilatese başlarım haftada 2 kez

Kaynanandan falan istesen yada emzirdigin cesitli noKtalara siseler koysan ertelemezsin unutunca kalıyor cunku
Dün iki tane serum yedim onları yerken bile susadım 4bardak su içtim hastanede hos onlar kücük bardak ama serumda bi nevi su sonucta
Bende üyeliğimi dondurmustum dahada uzatıcam nisana kadar falan en az yapamam gibi geliyor cocugu bırakıp
İşe nasıl dönücem dün onu düşündüm iki saat ayrı kaldım diye burnumda tüttü resmen

Maşallah canım çok azimlisin. Benim taş çatlasın 30 cc çıkıyor o da bebeğin emmediği memeden.

Ben ikinci dönem ücretsiz izne ayrılıcam sanırım. Çok sıkışırsak kredi çekerim diyorum oğlum için değer. Babaannesi bakacaktı ama çok misafiri geliyor güvenemem. En azından bir yaşına gelsin çocuğum diyorum.

Çokkk geçmiş olsun. Ben de nerdeyse mastit oluyordum sütüm ilk geldiğinde, şişlikler oldu mememde. Sonra sütler şakır şakır almaya başladı şaşırmıştım.

Bu sezeryan göbegi nasil gidecek ya dayanamadim pantolon siparis verdim tabiki olmadi hadi dedim bir umut 42 bedeni olur o da olmadi 2gun ust uste husran yasadim.. ince belden eser kalmadigi gibi baya baldirlarda almis..geri yollamayip icine girmeyi hayal ediyorum ama süt olsun diye onca yerken 100 kilo bile olurum herhalde 6 kilo vermisim 14 kilo almistim..daha once sezeryan yapanlar gobeklerinoz n3 zaman duzeldi..evde sarmaya baslicam artik

Bu arada bizimki bugun cildirmis gibi agliyo surekli memedememe bitince, goguste kalp uzerinde uyumaya alisti gogsumden indirdigim an yaygarayi basiyor .. gece baba devraliyor uyutup yatiriyo gogsunde yine..rahat rahat yatakta yatsanaaa be kizim

Kızlar sağlık ocağında ki dr sarılık var dedi bize,
yüzünde var biraz
ama vücudu kırmızı olduğu halde vücudunda da var dedi

Bu arada 11 günde 330 gr almış 1 cm uzamışız maşallah
Maşallah kilosuna ikigun önce bizede aynılarını söyledi sürekli emziriyorum rengi düzelmeye başladı gibi : ) biz gundasiz ya sıkıntılarımızda aynı sanki kilo alımı için bana sarılıkken almaz dediler sizede dedimi

Kayınvalide içerde diğer torununu zaptetmekle uğraşıyor bende kapıyı kapatıyorum genelde ama bir kaç su şişsesi bulundurayım yatakta fln emzirirken dökülmez en azından
Bende Nisandan önce başlayamam
Bende bilmiyorum nasıl dönücem düşünmesi bile mahvediyor Şubat başı benim iznim bitiyor keşke 2 ay daha kalabilsem

Aynen birlikte doğurduk

Bende emziriyorum sadece canım
Kilo alımı güzel bence
Yok demedi niyeyse
Sarılıkken benim bildiğim az alır kiloyu ama bizimki iyi almış yine
Sanırım anne sütü sarılığı bizimkiler
Geç olan sarılık geç atılıyor
Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum kilo aldıkları sürece

Valla süt yapma derdinden yiyip içerken bizim göbekler basenler zor gider. Gerçi umduğumdan iyi durumda ben daha fazla göbek olur diye düşünüyordum, benim de eski kotlar oluyor ama sıktı biraz dikişleri acıttı. Dün akşam da eski bir pijama altını giydim dediğin gibi basenler acaip kastırdı

Bu 2019 bebeleri böyle model. Bizimki de ya emzikle uyuyacak, ya şarkıyla, ya sallanarak be hayallerim vardı yatağına koyacaktım kendi kendine uyuyacaktı

Birebir aynı durumu yaşıyorum.

Benim oglum da ilk asisini oldu teyzeleri. Cok aglamadi ama acikmisti, ac oldugundan dudagini titreterek agladi. Kucagima alinca sakinlesip sustu. 4 kilo olmus. 1 ayda 500 gr almis. 3.500 dogum kosuydu. 3.250 ye dusmustu. Kilo hesabi icin hemsire dogum kilosundan yapiyoruz dedi diye 500 gr diyorum. Yoksa 750 gr almis oluyor degil mi.
2. Ay cok asisi varmis 3 tane birden.
Dun kalca ultrasonu da cektirdik. Bir sıkıntı cikmadi cok şükür.

Bence 1 numara almalisin ama eczaneye de danisabilirsin. Yanliskik olmus muhtemelen. Ben mama vermiyorum su?anda. Hastanedeyken aptamil almistik. Evde duruyor simdi. Sagdigim sutlerden veriyorum acil durumlarda.

Bence 1 numara almalisin ama eczaneye de danisabilirsin. Yanliskik olmus muhtemelen. Ben mama vermiyorum su?anda. Hastanedeyken aptamil almistik. Evde duruyor simdi. Sagdigim sutlerden veriyorum acil durumlarda.
Aldik 1numarasini hemen Allahtan bagirsaklarini bozmadi.. bende bugun sagdigimdan vericem ilk kez

Ben giremiyorum iste zaten hep basenler musaitti masallah yine yayilmis sut derdinden bende verebilcegmi dusunmuyorum..aynisini dusunuyordum sallamak yoktu.kucagimda pispis yapmadan uyutamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…