O yüzden dedim bende zor kabullendim biberonla ortalama süt verip emzirip uyutuyorum kısa sürede kalkıyorsa altını değiştirip gazı çıktıysa sancısı yoksa uyumuyorsa biraz etrafı izliyor hıçkırık tutarsa tekrar emzirityorum ama herşeye rağmen uyumuyorsa doymamış oluyor çünkü karnı tam doyunca gece güzel uzun uyuyor gündüzde öyle kabullendim artık miktarda artış gerekiyor
Üstelik benim kuzu dünkü sağlık ocağı kontrolünde 3600 çıktı 21.günde , 2970 doğmuştu hastaneden 2800 çıkmıştı
Daha kilolu doğanların bebeği nasıl doyuyor acaba

Bende düşündüm sabaha karşı sağdığım sütlerdenmi versem diye. Ama bu seferde biberona alışırda memeyi ya tutmazsa. Gerçi şuan silikonla emiyoruz ama sonradan memeye alıştırayım diyordum. Kafam cok karışık.

Kızlar aklıma geldi, oğlum uyumuyor demiştim ya, şu an yine uyumuyor. Acaba emzik istiyor olabilir mi?
Uyumuyorsq emzirmeyi dene. Tam doymadığında hemen uyumuyor bizimkide. Sonrada emzik ver yorulup uyuyabilir. Ama uykuya dalınca yavaşca almayı dene emziği. Yoksa gece emzik düşünce uyanabiliyorlar.

Allah korusun hepimizin evlatlarını. Bende cok korkuyorum böyle bişiden bide o heyecanla elim ayağım dolanır müdahale edemem diye.

Allah beterinden korusun ama sarılık benim de psikolojimi bozdu. Bir de iki saatte bir uyanmak iyice dengemi bozdu sanırım.. Ama miniğim sağlıklı olsun da uyku hiç önemli değil. Bebeğimi sarılık geçsin diye sık emzirmem gerekiyor ama sarılık uyku yapıyormuş zor uyandırıyorum..Uyandığında bazen 10 dk emip uyuyor, yeterince emziremiyorum diye daha da bunalıma giriyorum

Son düzenleme:
Allah beterinden korusun ama sarılık benim de psikolojimi bozdu. Bir de iki saatte bir uyanmak iyice dengemi bozdu sanırım.. Ama miniğim sağlıklı olsun da uyku hiç önemli değil.
Evet dediğin gibi 2 saatte bir uyanmak cok zor. Ama alıştım gibi. Sarılık içinde 2 gün baska şehirde hastanede kaldık oğlum çırıl çıplak üstünde sadece bezle gözleri kapalı öyle yatıyor görünce zor dayandım. Cok rahatsız oluyordu yavrum. Ama cok sukur suan iyi. Allah beterinden korusun, hepimizin evlatlarını korusun.

Uyumuyorsq emzirmeyi dene. Tam doymadığında hemen uyumuyor bizimkide. Sonrada emzik ver yorulup uyuyabilir. Ama uykuya dalınca yavaşca almayı dene emziği. Yoksa gece emzik düşünce uyanabiliyorlar.
Emziriyprum şu an, memede uyuyor, çekince uyanıyor. Evde emzik yok ondan mı dedim acaba

Bende meme reddini okumuştum , biberon ve emziği ilk etapta düşünmüyordum ama sadece memeyle olmuyor yapacak bişey yok , nasıl doymuyor aç kalmasın yeter ki deyip mama veriyorsak , kendimize uygun bir vakitte sağdığımız sütü de verebiliriz. Bebeğine göre değişir bence ama reddeden bebek çok nadirdir diye düşünüyorum , anne kokusu anne memesi içim deliiriyorlar ve biberonla verdikten sonra uyumuyorsa meme istiyor deyip memede uyutuyorum hiç mahrum bırakmıyorum ki , memeyi istemeyecek vakti yok habire ağzında sadece 2-3 öğün biberon , bilmiyorum bizi etkilemedi umarım böyle devam eder

Üşütmüşte olabilirsin gece emzirirken çorap hırka giyiyormusun ? Ben gece çok üşüyorum meme de açıkta
Gittim doktora atesim düşmeye baslamıstı sonra tekrar hızla yükselmeye basladı diye korktuk
İki tane mide bulantım yangım icin damardan iğne yaptılar
İki tanede serum taktılar vitaminle ates düşürücü
Tahliller de bazı seyler üst düzey sınırda cıktı
Doktor şimdilik antibiyotik kullanma takipte kal kendini değerlerin sınırı asarsa o zamam kullanmaya başlatırız dedi
Kefir ev yogurdu falan ye meyve ye bagısıklıgını güçlü tut gibi Vs vs dedi
Öykü evde bekliyor diye o kadar hızlı serumları verdirdimki sag kolum karıncalı saatlerdir

Aklıma geldi, senin kız da uyumuyomuş ya, emzik veriyo musun acaba, onunla alakalı olabilir mi? Ben vermiyorum da, istiyor olabilir mi diye düşündüm
Arada veriyorum ben hatta elini getirip kendisine tutturuyorum
Tok olduguna eminsem mecbur on onbes dk uykuya dalana kadar bikaç kere denedim
Kundak cok işe yarıyor bak yarı kundak daha dogrusu
Elleri kolları hareket etmeyince uyanamıyorlar uyandıramıyorlar kendilerini
Bide süpürge veya sac kurutma makinesi yanında acın diyorlar ama denemedim onu hic

Peki sağdığınız sütü dışarıda mı dolapta mı bekletiyorsunuz gece verene kadar

Emziriyprum şu an, memede uyuyor, çekince uyanıyor. Evde emzik yok ondan mı dedim acaba
Sağlık ocağında emZik verme emince yorulup uyuyor onun yerine emzir sürekli demişti ebe. Ama öyle olmuyor işte, sanki emzik gibi kullanıyor beni gibi geliyor ondan vermiştim ilk bende. Bide susturucu diyorum ben emziğe ağladığında falan sakinleşiyor hemen. Ben verme diyenlere rağmen verdim emziği sende ona göre karar ver :)

Bende inşallah emziğe gerek kalmaz demiştim ama bebek bakımı ve ihtiyaçlarını kestirmediğim için bulunsun diye almıştım , katı yaklaşmadım hiçbir şeye
Bence gerektiğinde herşey denenebilir
Zaten ne istemediysem yapmak zorunda kaldım, ne istediysen olmadı. İlk 1 ay kundak yapacaktım güya izin vermiyo ki velet.
Emziği sussun diye değil de uykuya geçişi rahat olsun diye vericem sanırım, uyumuyor çünkü

Uygulama var bu seslerin olduğu ben arada açıyorum çok az idare ediyor ana olsun

Geçmiş olsun çok, insanı nasıl da korkutuyorlar Bizde su içerken oluyor çok, sevmediği için yutmak istemiyor sonra genzine kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…