Tek gogusten 20 cikiyor digerini emdiginden anca 10 cikiyor ..dune gore bugun daha iyo dolapta 70 cc var bu arada mamada veriyorum takviye
Ohhh maşallah. Obur bizimkiler benim iki göğsüm de çatlak oldu bi de bizimkinin oburluğu akşam, 2 göğsümü de sömürdü üstüne 30 cc mama içti hala aranıyor, ağlıyor inşallah ek gıdaya geçtiğimizde de böyle iştahla yerler.

Gece beni 20-30 dk emiyor üstüne 60 cc mama veriyorum bende tam geliyor. Ama gündüz sadece beni emmesi yetiyor.

Akşam da iki göğsümü birden emdi 30 cc mama verdim üstüne hala aranıyor.

Kızlar lohusa depresyonunun sınırından geçiyorum sanırım. Sebepsiz zaman zaman gelen ağlamalar oluyor. Bu ruhsal dalgalanmalar oluyor mu sizde de
İlk günler oldu bende. Sürekli ağlama nöbetleri bunalım. Eşimle eskisi gibi olamıcaz mi, bebeğime yetemiyorum ws eşimi özlüyordum aynı evde. İlgiye her zamankinden daha muhtaçtım. Uykusuzluk cok etkiledi tabi birde bebeğimin sarılık geçirmesi ws iyice psikolojimi bozmuştu. Ağlamaya çekiniyordum ama bebeğim hissedecek sütüm azalacak diye. Gün geçtkçe uykusuzluga alıstım ama. Bebeğimede alıştım cok şükür gelip geçici bu duygular merak etme .

Memeleri emip üstüne 60 cc verdiğimde de arandığı oluyor , geçen tek seferde 80 cc sütverdiğimde yüzündeki rahatlamadan anladım yetmiyor bazen

Memeleri emip üstüne 60 cc verdiğimde de arandığı oluyor , geçen tek seferde 80 cc sütverdiğimde yüzündeki rahatlamadan anladım yetmiyor bazen
Maşallah seninki de oburiks Tabi onlarda haklı şuan çok hızlı bir büyüme evresindeler, enerji lazım. Keşke söyleyebilseler doyduk ya da doymadık diye. Ben de paranoya oldu çocuk acaba aç mı diye diken üstündeyim özellikle akşamları

Insallah bizimkide yedi yedi kustu az önce tam obur

Mama verirken tikandigi oluyor mu? Elim ayagim bosaldi az önce..mama veriyordum (biberon en ince uclu yenidogan) tikandi hikhik sesler gelmeye basladi omuzuma aldim ters hemen ama ömrümden ömür giti esimde bi yere kadar gitmisti...Allah korusun yavrularimizi..cok korktum..öyle tikanma olayi yasiyormusunuz bi iki kere daha oldu hafif kolumda kafasini kaldirip iciriyordum bir de

Benim sağ göğsümü tutuyor (çok zor da olsa) solu tutmuyor solda silikon kullanıyorum sağı da tutması için baya uğraşıyorum
İnşallah bırakırlar ağzına silikondan sonra küçük bi meme ucu gelince bizimki krize giriyor çok ağlıyor sıpa ya
Hastanede bende hep silikonla emzirdim
Eve gelince her üc emzirmeden birinde cıkardım silikonı inatlastık biraz
Bide ucum olmadıgı icin sagma makinesiyle sagınca bikaç gün ucumda cıktı
Benim de mesela oğlan emerken çıkıyor sonraki emme seansına kadar içine geri kaçıyor yine
İnşallah zamanla alışırlar ya kendi mememize
İkisi de iyi oldu
Sağol güzel annecik

Valla bende yetişemiyorum artık stoklarımı tüketiyor hemen akşam 1.5 ölçek mama verdik gece için sütü vardı , bugün öğlende verdim 1 ölçek hal kalmadı bende yani
Kızlar benim hemşirem demişti ki gece emzirebiliyorsan kalkıp emzir çünkü oksitosin hormonu karanlıkta salgılanıyormuş doğumdan önce rahimi kastırıp dopumdan sonra süt üretiyormuş

Eğer sağdığın sütü vereceksen gündüz uykusuna yat gündüz senin yerine annen versin böylece sen kesintisiz 3-4 saat uyumuş olursun dedi
Ben hiç gece sağdığım sütleri vermedim hep emzirdim ve sütüm de maşallah yetiyor çok şükür

Ayy aynı ben
Sertlik 4-5 gün kaldı bende nasıl geçti biliyor musun
Kızımı yatarak emzirdim dün gece baktım tamamen boşalmış nasıl sevindim
Pompada da basen yatarak yapıyorum farklı pozisyonlar iyi oluyor
Çok mantıklıymış ya
Yarın inşallah hemşire hanımdan öğreneceğim bu konuyu nasıl çözeceğimize dair

B Brcbrcbrc84 olmaz olu olur mu , ilk günler bende çok fazlaydı en ufak bişey sinirlenmeme en ufak bişey kendimi zayıf hissetmeme ve ağlamama sebep oluyordu , geçen gün süt sapma makinesiyle süt sağarken eşim karşı koltukta çalışmalara devam gibi sıradan bişey söyledi başladım yine ağlamaya baktım kahkaha atıyor tipime eşimi görünce daha çok duygudaşlarım yanında stresimi atıyorum

Baby plus in 6 fonksiyon bir arada ana kucagini kullaniyoruz biz. Besik seklinde yaptik icine de reflu yatagini koyduk orda yatiyor bebegim sabah aksam. Biz cok memnunuz. Fotograf yukleyemedigim icin gosteremiyorum
Biz prego gaby kullanıyoruz çok memnunuz. Reflü yatağını park yatağına koyup kullandık ama oğlum sevmedi üşüyor o yatakta, sanırım artık kullanmicam.

E tabi bana da oluyor arada , sütü biberonda görüşe heyecanlanıyor çok acıkmış oluyor herzmaanki gibi hızlı çekip nefesini toplayanıdır anladığım kadarıyla , panik yapma doğrult rahatlayınca devam et içirmeye

Baya gözleri kaydi bi kac saniye kendine gelemedi omuzumda ters cevirmeme ragmen normal tikanmalarda bu kdr panik olmuyodum ama bu kez aklim cikti..

Benim kuzu meme de çabuk uyuyor yeterince ememiyor o yüzden güzel uyusun diye sağdığım sütü veriyorum bende dinlenebiliyorum bu sayede , büyüme hormonu da gece salgılanıyor kesintisiz uykuya geçiyor karnı tam doyunca
Bu arada gece 12-1 kaçta kalkarsa full meme veriyorum , sabah 6-7 ye kadarki 2 öğünde sütümü ısıtıp veriyorum , bu şekilde de iyi geliyor sütüm , yani her sağımda en az 50 - 80 cc arası çıkıyor ve sağımı günde 5e çıkardım , her emzirme sonrası sağıyorum bu arada

Gece beni 20-30 dk emiyor üstüne 60 cc mama veriyorum bende tam geliyor. Ama gündüz sadece beni emmesi yetiyor.

Akşam da iki göğsümü birden emdi 30 cc mama verdim üstüne hala aranıyor.
Emzik de kullanıyo musun?
Bizimki gündüz de mama yiyor maalesef

Kızlar aklıma geldi, oğlum uyumuyor demiştim ya, şu an yine uyumuyor. Acaba emzik istiyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…