İstersen suni sancı verelim ama ben bi hafta daha akışına bırakma taraftarıyım dedi. Ayrıntılı ultrasonda her şeyi normaldi.
Süresi geçmiyor aslında süresini bekliyor diyelim. Meyve olgunlaşmadan dalından düşmez sonuçta. Son rahat günlerimizin tadını çıkaralım. Kuaförler gezmeler falan. Elbet gelecekler, kusmalar uykusuzluklar, gazlar derken hamileliği özlicez

Maşallah canım çok azimlisin. Benim taş çatlasın 30 cc çıkıyor o da bebeğin emmediği memeden.

Aslında bebek emseydi üstüne sağsan daha çok çıkar belki , ben düzenli yapmama rağmen sağ göğsümde mastit oldu , şimdide sol kızarıp sertleşmeye başlıyor zaten başka yaptığım bişey yokki habire emzir sağ emzir sağ

Benim ilk dogum ama benimde oyle.. @ozlemo248

İkincide dahada düştü ki ben çok az kiloyla bitirmeme rağmen oyle disardan gayet iyiyim ama dedigim gibi ayna karsinda o goruntu hic hosuma gitmiyor belkide zamanla birazcik daha ceker ama o düşüklük sanirim hiç gitmiycem.bebeklerimizin hatırası artik

Bizimlede paylaaas..resmen sarkmis benim gobek

Benim sutum daha yeni yeni geliyor ondan oldu diye düşündüm bikacgune toparlarız bizde inşallah
Olabilir canım
Bol bol sütümüz olsun
Can olsun kan olsun yavrularımıza
Benim ilk sütten sonra 3. Gün normal süte döndü

Kızlar selam maalesef eylül.annesi olamadım telefondan giremiyorum işteyken çok sık giriyorum takip ediyodum ama izne çıkınca giremedim 5 inde doğum yaptım 1 hafta yaşadı yavrum 1 hafta oldu vefat etti yaşasaydı 15 günlük olucaktı bugün çok üzgünüm toparlayabilirmiyim bilmiyorum çok acı hiç aklıma gelmezdi böyle olucağı rabbim.kimseye yaşatmasın....

yaaa sebebi ne peki? Allah yardımcın olsun şefaatçin olsun insallah çok zor çok üzüldüm

Cok uzuldum. Allah size sabir versin. Minik melek olmus yavrunuz...

yaaa sebebi ne peki? Allah yardımcın olsun şefaatçin olsun insallah çok zor çok üzüldüm

Solunumdan küveze aldılar sonrası bu ben çok da bilmiyorum anneye söylemeyin demişler çünkü oda bana bilmem gereken kadarını söylediler çok zor dayanamıyorum 15 gündür nerdeyim bakıyorum bilmiyorum...aldığı hava bir çok organa zarar verdi belkide serumla besleniyodu ciğeri su toplamış akciğer mi karaciğer mi hava toplamış hepsi düzeldi dediler ama sonu bu bilemiyorum

basin sagolsun ne denir bilmiyorum.rabbim dayanma gucu versin..yarani desmek gibi olmasin ama sebebi neydi..

Ne diyecegimi bilemiyorum gercekten Rabbim sana güc kuvvet sabır versin
En kısa sürede saglıkla kucagına bi evlat versin

Anneler kendinize de gaz sancısı oluyor mu? Yediklerimden değil de sezaryanın etkisi mi acaba

Bir de emzirmekten koldaki baskıdan eli uyuşan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…