40 olduktan sonra doktorunuz nasıl bir yol izledi benim doktorum 3 gün de bir kontrol edeceğiz duruma gore bekleyeceğiz bir hafta on gün bekleyebiliriz dedi sizin nasıl oluyor acaba. Ben süresi geçince çok korkuyorum sezaryan a mi yönelsem diye düşünüyorum, doktorum hiç oralı olmuyor önümüzdeki çarşamba benimde 40 hafta doluyor
İstersen suni sancı verelim ama ben bi hafta daha akışına bırakma taraftarıyım dedi. Ayrıntılı ultrasonda her şeyi normaldi.
Süresi geçmiyor aslında süresini bekliyor diyelim. Meyve olgunlaşmadan dalından düşmez sonuçta. Son rahat günlerimizin tadını çıkaralım. Kuaförler gezmeler falan. Elbet gelecekler, kusmalar uykusuzluklar, gazlar derken hamileliği özlicez
Aslında bebek emseydi üstüne sağsan daha çok çıkar belki , ben düzenli yapmama rağmen sağ göğsümde mastit oldu , şimdide sol kızarıp sertleşmeye başlıyor zaten başka yaptığım bişey yokki habire emzir sağ emzir sağ
İkincide dahada düştü ki ben çok az kiloyla bitirmeme rağmen oyle disardan gayet iyiyim ama dedigim gibi ayna karsinda o goruntu hic hosuma gitmiyor belkide zamanla birazcik daha ceker ama o düşüklük sanirim hiç gitmiycem.bebeklerimizin hatırası artik
İnşallah biz senle aynı gün doğum yaptık
Benimki de bırakıverir diye uğraşıyom ama çok niyeti yok
Bu arada kızlar ben korse kullanıyorum çok memnunum korsemden
Doğumdan 2-3 gün sonra başladım her gün takıyom göbeğimi bence o toparladı öne doğru sarkıyordu şimdi yok o sarkıklık
Eskisi gibi tam gergin değil ama çok topladı kendini en azından eski pantolonlarıma girebiliyorum
Kızlar selam maalesef eylül.annesi olamadım telefondan giremiyorum işteyken çok sık giriyorum takip ediyodum ama izne çıkınca giremedim 5 inde doğum yaptım 1 hafta yaşadı yavrum 1 hafta oldu vefat etti yaşasaydı 15 günlük olucaktı bugün çok üzgünüm toparlayabilirmiyim bilmiyorum çok acı hiç aklıma gelmezdi böyle olucağı rabbim.kimseye yaşatmasın....
Kızlar selam maalesef eylül.annesi olamadım telefondan giremiyorum işteyken çok sık giriyorum takip ediyodum ama izne çıkınca giremedim 5 inde doğum yaptım 1 hafta yaşadı yavrum 1 hafta oldu vefat etti yaşasaydı 15 günlük olucaktı bugün çok üzgünüm toparlayabilirmiyim bilmiyorum çok acı hiç aklıma gelmezdi böyle olucağı rabbim.kimseye yaşatmasın....
Solunumdan küveze aldılar sonrası bu ben çok da bilmiyorum anneye söylemeyin demişler çünkü oda bana bilmem gereken kadarını söylediler çok zor dayanamıyorum 15 gündür nerdeyim bakıyorum bilmiyorum...aldığı hava bir çok organa zarar verdi belkide serumla besleniyodu ciğeri su toplamış akciğer mi karaciğer mi hava toplamış hepsi düzeldi dediler ama sonu bu bilemiyorum
Solunumdan küveze aldılar sonrası bu ben çok da bilmiyorum anneye söylemeyin demişler çünkü oda bana bilmem gereken kadarını söylediler çok zor dayanamıyorum 15 gündür nerdeyim bakıyorum bilmiyorum...aldığı hava bir çok organa zarar verdi belkide serumla besleniyodu ciğeri su toplamış akciğer mi karaciğer mi hava toplamış hepsi düzeldi dediler ama sonu bu bilemiyorum