Oo maşallah 1 aylık olmuş bile senin yavru hiç kıyamıyorum ağlamalarına

basin sagolsun ne denir bilmiyorum.rabbim dayanma gucu versin..yarani desmek gibi olmasin ama sebebi neydi..

Solunum dediler küveze aldılar sonrası bu bana pek bilgi vermediler anneye söylemeyin demişler şimdide sorsam eşime tamam daha biti diyor çok kötü oluyorum oğlum gözümün içine bakıyor toparlayamıyorum kendimi diye sanırım aldığı hava organlara verdi

Ne diyecegimi bilemiyorum gercekten Rabbim sana güc kuvvet sabır versin
En kısa sürede saglıkla kucagına bi evlat versin

amin canım inşallah evdeki oğluma dayandım bende onunla toparladım hiç böyle düsünmedim....

Bende öyleydim azaldı baya keşke bende ücretsiz izin alabilsem

Allah oglunada sanada uzun saglıklı ömürler göstersin dayanma gücü versin

Herkesin doğumu olmuştur dimi sağlıklı şekilde rabbim hepinizinkine sağlık verdin inşallah bende burda bebeğimle ilgili gece uyumuyor vs uyuyor maşallah gibi şeyleri konuşmayı isterdim hatırlarsanız yengemden bahsetmiştim sakat diyorlar vs onun çok sağlıklı dünyaya geldi nazar değmesin bende sorun yoktu ama maalesef ben kaybettim....

Kızlar benim tansiyonum en fazla 11 oldu gebelik boyunca. Genelde 10/6 dı ama şu an 14/9. Sizde de tansiyon çıktı mı doğum sonrası

Suni sanci konusu bizde hiç açılmadı. Bekleyelim elbet gelecek öyle ya da böyle:)

Gercekten cok üzüldüm
Rabbim ol der olur kimin ne kadar ömrü oldugunu kimse bilemez öbür dünyada seni bekleyen bir minigin var ne diyeyim
Konuyu takip etmek icinde ki yangınları körükleyecekse takibi bırak butonu var en üstte baslıgın alt taraflarında belki bilmiyorsundur aklında olsun
Allah yar ve yardımcın olsun

Biliyorum cnm zaten ağustos dan beri girmiyorum neler oldu hiç haberim yok evdeyken giremiyorum ama kalmam da galiba bilemiyorum dayanmak zor olsa da hakkımızda hayırlısı olsun...

Çok üzüldüm Allah sabır versin ne denirki zaten

Kizlar dogum yapali 18 gün oldu kanamam kesildi normal mi ? Ara ara akinti seklinde geliyo gelirse ?

Canım ben şimdi görüyorum Allah sabır güç kuvvet versin

Ne korsesi aldın

Yaa çok üzüldüm içim parça parça oldu
Diyecek bişey bulamıyorum
Allah sabır güç versin sana da eşine de
Rabbim yavruna da uzun sağlıklı ömürler versin
tekrarını da göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…