Benim oglum da ilk asisini oldu teyzeleri. Cok aglamadi ama acikmisti, ac oldugundan dudagini titreterek agladi. Kucagima alinca sakinlesip sustu. 4 kilo olmus. 1 ayda 500 gr almis. 3.500 dogum kosuydu. 3.250 ye dusmustu. Kilo hesabi icin hemsire dogum kilosundan yapiyoruz dedi diye 500 gr diyorum. Yoksa 750 gr almis oluyor degil mi.
2. Ay cok asisi varmis 3 tane birden.
Dun kalca ultrasonu da cektirdik. Bir sıkıntı cikmadi cok şükür.
Solunum dediler küveze aldılar sonrası bu bana pek bilgi vermediler anneye söylemeyin demişler şimdide sorsam eşime tamam daha biti diyor çok kötü oluyorum oğlum gözümün içine bakıyor toparlayamıyorum kendimi diye sanırım aldığı hava organlara verdi
Ay aynen ücretli yıllık izinlerle birlikte subat bası dönmem gerekiyor ama ücretsiz izinde almayı planlıyorum en azından üc ay
Hos evde durmak bana yaramadı
Eşime sarıp duruyorum aglama krizlerim tutuyor herşeye alınıyorum falan bi duygusal bi hırcın bi sımarık oldum sorma :)
Solunum dediler küveze aldılar sonrası bu bana pek bilgi vermediler anneye söylemeyin demişler şimdide sorsam eşime tamam daha biti diyor çok kötü oluyorum oğlum gözümün içine bakıyor toparlayamıyorum kendimi diye sanırım aldığı hava organlara verdi
amin canım inşallah evdeki oğluma dayandım bende onunla toparladım hiç böyle düsünmedim....
Herkesin doğumu olmuştur dimi sağlıklı şekilde rabbim hepinizinkine sağlık verdin inşallah bende burda bebeğimle ilgili gece uyumuyor vs uyuyor maşallah gibi şeyleri konuşmayı isterdim hatırlarsanız yengemden bahsetmiştim sakat diyorlar vs onun çok sağlıklı dünyaya geldi nazar değmesin bende sorun yoktu ama maalesef ben kaybettim....
İstersen suni sancı verelim ama ben bi hafta daha akışına bırakma taraftarıyım dedi. Ayrıntılı ultrasonda her şeyi normaldi.
Süresi geçmiyor aslında süresini bekliyor diyelim. Meyve olgunlaşmadan dalından düşmez sonuçta. Son rahat günlerimizin tadını çıkaralım. Kuaförler gezmeler falan. Elbet gelecekler, kusmalar uykusuzluklar, gazlar derken hamileliği özlicez
Kızlar incir ve fındık güzel süt yapıyor kızı emziriyorum 3 incir bir avuç fındık yiyorum yanı da suyla humana rezene çayını içiyorum bende işe yaradı şükür arada hurma yiyorum
Herkesin doğumu olmuştur dimi sağlıklı şekilde rabbim hepinizinkine sağlık verdin inşallah bende burda bebeğimle ilgili gece uyumuyor vs uyuyor maşallah gibi şeyleri konuşmayı isterdim hatırlarsanız yengemden bahsetmiştim sakat diyorlar vs onun çok sağlıklı dünyaya geldi nazar değmesin bende sorun yoktu ama maalesef ben kaybettim....
Gercekten cok üzüldüm
Rabbim ol der olur kimin ne kadar ömrü oldugunu kimse bilemez öbür dünyada seni bekleyen bir minigin var ne diyeyim
Konuyu takip etmek icinde ki yangınları körükleyecekse takibi bırak butonu var en üstte baslıgın alt taraflarında belki bilmiyorsundur aklında olsun
Allah yar ve yardımcın olsun
Gercekten cok üzüldüm
Rabbim ol der olur kimin ne kadar ömrü oldugunu kimse bilemez öbür dünyada seni bekleyen bir minigin var ne diyeyim
Konuyu takip etmek icinde ki yangınları körükleyecekse takibi bırak butonu var en üstte baslıgın alt taraflarında belki bilmiyorsundur aklında olsun
Allah yar ve yardımcın olsun
Biliyorum cnm zaten ağustos dan beri girmiyorum neler oldu hiç haberim yok evdeyken giremiyorum ama kalmam da galiba bilemiyorum dayanmak zor olsa da hakkımızda hayırlısı olsun...
amin canım inşallah evdeki oğluma dayandım bende onunla toparladım hiç böyle düsünmedim....
İnşallah biz senle aynı gün doğum yaptık
Benimki de bırakıverir diye uğraşıyom ama çok niyeti yok
Bu arada kızlar ben korse kullanıyorum çok memnunum korsemden
Doğumdan 2-3 gün sonra başladım her gün takıyom göbeğimi bence o toparladı öne doğru sarkıyordu şimdi yok o sarkıklık
Eskisi gibi tam gergin değil ama çok topladı kendini en azından eski pantolonlarıma girebiliyorum
Kızlar selam maalesef eylül.annesi olamadım telefondan giremiyorum işteyken çok sık giriyorum takip ediyodum ama izne çıkınca giremedim 5 inde doğum yaptım 1 hafta yaşadı yavrum 1 hafta oldu vefat etti yaşasaydı 15 günlük olucaktı bugün çok üzgünüm toparlayabilirmiyim bilmiyorum çok acı hiç aklıma gelmezdi böyle olucağı rabbim.kimseye yaşatmasın....
Yaa çok üzüldüm içim parça parça oldu
Diyecek bişey bulamıyorum
Allah sabır güç versin sana da eşine de
Rabbim yavruna da uzun sağlıklı ömürler versin
tekrarını da göstermesin