Solunumdan küveze aldılar sonrası bu ben çok da bilmiyorum anneye söylemeyin demişler çünkü oda bana bilmem gereken kadarını söylediler çok zor dayanamıyorum 15 gündür nerdeyim bakıyorum bilmiyorum...aldığı hava bir çok organa zarar verdi belkide serumla besleniyodu ciğeri su toplamış akciğer mi karaciğer mi hava toplamış hepsi düzeldi dediler ama sonu bu bilemiyorum
Çok üzüldüm okudukça kendimi yerinize koydum Rabbim sabır ve dayanma gücü versin.Yavrunuz şefaatçiniz olsun inşallah.Allah tekrardan kucağınıza almayı nasip etsin.Herkesin imtihanı farklı zamanla daha iyi olacaksınız inşallah
Kızlar selam maalesef eylül.annesi olamadım telefondan giremiyorum işteyken çok sık giriyorum takip ediyodum ama izne çıkınca giremedim 5 inde doğum yaptım 1 hafta yaşadı yavrum 1 hafta oldu vefat etti yaşasaydı 15 günlük olucaktı bugün çok üzgünüm toparlayabilirmiyim bilmiyorum çok acı hiç aklıma gelmezdi böyle olucağı rabbim.kimseye yaşatmasın....
Kızlar selam maalesef eylül.annesi olamadım telefondan giremiyorum işteyken çok sık giriyorum takip ediyodum ama izne çıkınca giremedim 5 inde doğum yaptım 1 hafta yaşadı yavrum 1 hafta oldu vefat etti yaşasaydı 15 günlük olucaktı bugün çok üzgünüm toparlayabilirmiyim bilmiyorum çok acı hiç aklıma gelmezdi böyle olucağı rabbim.kimseye yaşatmasın....
Günaydın Kızlar bol sütlü bol dinlenmeli bir gün olur inşallah biley sorcam sie ev tipi ana kucağı aldınızmı hangi marka vr hangi model aldınız resim atarsanız banada fikir vermiş olursunuz elektirkli sallanan ana kucakları var eşim istemiyor elektirikli diye ama çok rahat bebek içinde anne içinde .
Ben chicconun otomatik salıncağıni aldım pille çalışıyor.memnunum yalnız koltuğu için biraz minik kaldı yavrum:)halbuki doğumdan itibaren kullanılır yazıyor.Altina destekleyici şeyler koyduk çarşaf ya da yastık gibi.Fonksiyonları harika 5 farklı hızda sallanıyor müzikli dakika ayarlı.Gitti gidiyordan aldım 600kusur civarı
Ben chicconun otomatik salıncağıni aldım pille çalışıyor.memnunum yalnız koltuğu için biraz minik kaldı yavrum:)halbuki doğumdan itibaren kullanılır yazıyor.Altina destekleyici şeyler koyduk çarşaf ya da yastık gibi.Fonksiyonları harika 5 farklı hızda sallanıyor müzikli dakika ayarlı.Gitti gidiyordan aldım 600kusur civarı Eki Görüntüle 2309586
Bende bunu aldım
İcine kücük yastıgıyla koyuyordum ama ablam dogum pozisyonunu alıyor icindeyken dedi bugun yastıksız koydum gercekten de tortop olusu aynı karnımdaki gibiydi