Bende bunu aldım
İcine kücük yastıgıyla koyuyordum ama ablam dogum pozisyonunu alıyor icindeyken dedi bugun yastıksız koydum gercekten de tortop olusu aynı karnımdaki gibiydi
Bende bunu aldım
İcine kücük yastıgıyla koyuyordum ama ablam dogum pozisyonunu alıyor icindeyken dedi bugun yastıksız koydum gercekten de tortop olusu aynı karnımdaki gibiydi
Kizlar ben bir sey farkettim bize hipp 2 yazilmis devam sutunde ama kutuda 6.aydan itibaren yaziyo siz hipp 1 mi kulllaniyosunuz ? Eczanemi yanlislik yapti doktor mu yoksa bilerek mi hipp 2yazildi..o yazan cocuk doktorunada gitmedik sonraa.. @ShinSeGilimelemon
Elektrikli almadan once bir ise yaramadigini dusunuyodum ama elektrikliden daha guzelmis..hizli bi kere pitpit sagiyor..acitmiyor asla..elektrikliden daha memnun kaldim mochiden..
Canim 1 aydir sut sagiyorum ve bhnun 2 haftasi elektrikli ile. Ben de elektrikliyi alinca cok sut olacak sanmistim ve ilk sagdigom zamanlar manuel de iyiymis elwktrikli cok da sart degilmis demistim. Gece sag8m yapmadigimdan sutum azalmisti artsin diye 2 gundur gece de sgiyorum ve 30 birinden 20 birinden 50 cc cikiyordu. Bugun farkettim sagim isini uzattim. 20 dkdan sonra sut kendini saldi ve ben 90 cc sagabildim elektrikli ile. Cidden arttiriyor sutu. En azindan sagdigim bebegin 1 ogunu oldu.
Pes etme ve dusuk ayarda sag o zaman aci da azaliyor. Ben bir meme sagildi bitti digerine geciyorum o da bitince ilk sagdigima donuyorum. Yanai 5 6 defa degistiriyorum.
Kızlar selam maalesef eylül.annesi olamadım telefondan giremiyorum işteyken çok sık giriyorum takip ediyodum ama izne çıkınca giremedim 5 inde doğum yaptım 1 hafta yaşadı yavrum 1 hafta oldu vefat etti yaşasaydı 15 günlük olucaktı bugün çok üzgünüm toparlayabilirmiyim bilmiyorum çok acı hiç aklıma gelmezdi böyle olucağı rabbim.kimseye yaşatmasın....
Canim Allah yardimcin olsun. Sana ve esine cok sabir versin. Bu durumda inan nasil teselli verilir bilmiyorum. Cok zor senin icin emjnim Allah kolaylik versin. Insallah icinin atesi kisa zamanda sonsun ve kisa zamanda sana bir evlat daha nasip etsin.
Bejim de hep 10/6 normalde tansiyonum. Ama Dogum yakin 9,6 oluyordu. Su anda da 9.6 ve cok halsiz hissediyorum.
Seninki baya yukselmis. Doktora git ihmal etme.
Diğer korseler gibi kumaşı esneyebilen cırtcırtlu
İlk zamanlar göbek kısmını terletiyodu atletimi biraz ıslatıyordu şimdi havalar biraz serinlediğinden galiba terletme yok
Hastaneden taburcu olurken istediğin kadar takabilirsin sadece yatarken çıkacakmış
Ben de 4-5 saat takmışımdır
Aslında bebek emseydi üstüne sağsan daha çok çıkar belki , ben düzenli yapmama rağmen sağ göğsümde mastit oldu , şimdide sol kızarıp sertleşmeye başlıyor zaten başka yaptığım bişey yokki habire emzir sağ emzir sağ
Emzirip sağdığımda daha az çıkıyor. Bebek emiyor artık ama çok çabuk uykuya dalıyor memede, bazen uyandıramıyorum hatta. Kalkıp yerine koyunca uyanıyor ama.
Günaydın huriye048
gözünaydın maşallah çok tatlılar NNotFair
gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Dün gaz damlası kullandık
Anında etki etti
2 gündür Kaka yapmayan oğlan bi yapmış şaştım valla
Zorlanıyordu ama yine de kendisi gaz yapabiliyordu
Şimdi pıtt pıtt gaz yapıyor ilaçtan sonra
Gaz biriktiğinden yapamıyordu yavrum nasıl rahatladı
Günaydın huriye048
gözünaydın maşallah çok tatlılar NNotFair
gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah