Yarın gece ankara 3 derece ve bizim ev merkezi sistem kafamıza göre yakamıyoruz. Daha şimdiden yoruldum hastalıklardan...

Gaz problemi için ne yapıyorsunuz?
Kundak yapıyor musunuz? kat kat giydiriyor musunuz?

Bende bunu aldım
İcine kücük yastıgıyla koyuyordum ama ablam dogum pozisyonunu alıyor icindeyken dedi bugun yastıksız koydum gercekten de tortop olusu aynı karnımdaki gibiydi
Bende bakacağım haftasonu aklımda bi kaç marka var peki senin modelinde ayarlanıyormu bebeişin yatış şekli

6 aya kadar 1 numara kullanmanız gerekir. 2 numara kullanilmaz

Elektrikli almadan once bir ise yaramadigini dusunuyodum ama elektrikliden daha guzelmis..hizli bi kere pitpit sagiyor..acitmiyor asla..elektrikliden daha memnun kaldim mochiden..
Canim 1 aydir sut sagiyorum ve bhnun 2 haftasi elektrikli ile. Ben de elektrikliyi alinca cok sut olacak sanmistim ve ilk sagdigom zamanlar manuel de iyiymis elwktrikli cok da sart degilmis demistim. Gece sag8m yapmadigimdan sutum azalmisti artsin diye 2 gundur gece de sgiyorum ve 30 birinden 20 birinden 50 cc cikiyordu. Bugun farkettim sagim isini uzattim. 20 dkdan sonra sut kendini saldi ve ben 90 cc sagabildim elektrikli ile. Cidden arttiriyor sutu. En azindan sagdigim bebegin 1 ogunu oldu.
Pes etme ve dusuk ayarda sag o zaman aci da azaliyor. Ben bir meme sagildi bitti digerine geciyorum o da bitince ilk sagdigima donuyorum. Yanai 5 6 defa degistiriyorum.

Canim Allah yardimcin olsun. Sana ve esine cok sabir versin. Bu durumda inan nasil teselli verilir bilmiyorum. Cok zor senin icin emjnim Allah kolaylik versin. Insallah icinin atesi kisa zamanda sonsun ve kisa zamanda sana bir evlat daha nasip etsin.

Kızlar benim tansiyonum en fazla 11 oldu gebelik boyunca. Genelde 10/6 dı ama şu an 14/9. Sizde de tansiyon çıktı mı doğum sonrası
Bejim de hep 10/6 normalde tansiyonum. Ama Dogum yakin 9,6 oluyordu. Su anda da 9.6 ve cok halsiz hissediyorum.
Seninki baya yukselmis. Doktora git ihmal etme.

Ece'miz evimize geldi çok mutluyuz
Ay minnoşa bak sen
Gözün aydın canımm
Kızlaarın da çok tatlılar yesinler ya
Göründüğü gibi kalın mı ? Kullanımı rahat mı ?
Ben de medikalciden almayı düşünüyorum
Günde ne kadar takmak gerekiyor acaba
Diğer korseler gibi kumaşı esneyebilen cırtcırtlu
İlk zamanlar göbek kısmını terletiyodu atletimi biraz ıslatıyordu şimdi havalar biraz serinlediğinden galiba terletme yok
Hastaneden taburcu olurken istediğin kadar takabilirsin sadece yatarken çıkacakmış
Ben de 4-5 saat takmışımdır
Kızlar ben perşembe günü doğum yaptım darısı bekleyenlerin başına
Hayırlı olsun
Gözün aydın

Emzirip sağdığımda daha az çıkıyor. Bebek emiyor artık ama çok çabuk uykuya dalıyor memede, bazen uyandıramıyorum hatta. Kalkıp yerine koyunca uyanıyor ama.

Günaydın
huriye048 gözünaydın maşallah çok tatlılar
N NotFair gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Dün gaz damlası kullandık
Anında etki etti
2 gündür Kaka yapmayan oğlan bi yapmış şaştım valla
Zorlanıyordu ama yine de kendisi gaz yapabiliyordu
Şimdi pıtt pıtt gaz yapıyor ilaçtan sonra
Gaz biriktiğinden yapamıyordu yavrum nasıl rahatladı

Damla bize de iyi geldi, biogaia yazdı bizim doktor.

Damla bize de iyi geldi, biogaia yazdı bizim doktor.
Bizimki metsil canım eczaneden aldık
Ebe 6 yada 8 damla ver dedi her seferinde
Günde 3 kere verirsin dedi
Ben 8 damla kullandım

Bizimki metsil canım eczaneden aldık
Ebe 6 yada 8 damla ver dedi her seferinde
Günde 3 kere verirsin dedi
Ben 8 damla kullandım
Dünden beri benimkide kıvranıyordu bende metsil almıstım verdim baya tiksinerek icti ama bizede iyi geldi ilk kullanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…