E Elwing6 benimde 2 gün kanamam olmadı bi gün çok az oldu
Şu 3 gündür temiziz
Olmadığı zaman psikolojik olarak daha rahat oluyorum ben

Dünden beri benimkide kıvranıyordu bende metsil almıstım verdim baya tiksinerek icti ama bizede iyi geldi ilk kullanımda
Çay kaşığıyla verdim bende
Bizimki de tiksindi çıkarmaya çalıştı
Ama baktı ki kaçış yok içti mecbur
Bi kaşıkta su verdim ağız tadı bozulmasın diye

Oh iyi etmişsin kıyamam ben
Sen kaç damla verdin

Bizimki metsil canım eczaneden aldık
Ebe 6 yada 8 damla ver dedi her seferinde
Günde 3 kere verirsin dedi
Ben 8 damla kullandım
Çocuk doktorumuz içime sindi, doğum yaptığım hastanede. Yabancı yayınları takip ediyor. Üç ay K vitamini kullanıcaz mesela Dvit yanında. BioGaia çok hareketlendirdi çocuğun barsaklarını dedik, kullanmaya devam edin dedi. Günde 5 damla.

Araları okuyamadım.Dua edenlerden Allah razı olsun.
Carsamba ikindine dogru agrilarim artinca bi ilce hastanesine gidelim dedik.Orada nst de sanci cikti muayede de 2 cm aciklik.Ilk ikisi sezeryan olunca ve ilce hastanesinde anestezi ve cocuk dr olmayinca kendi aracimizla ile gitmemizi soyleyip gonderdiler.Aksam 8 gibi ile vardik,yatis yapildi.Sancilar devam etti,sabaha kadar yurudum,uykusuzluk ve sancilar yordu bayagi,ssvd oldugum icin mudahalede bulunamayacaklardi,
Sabah muayede de açıklık sadece 2.5 cm olmuştu.sancilarim guzel olmasina ragmen ilerlemiyordu.Drum son kararin ne keseni patlatacagim o sekilde bekleyelim acilman belki ilerler dedi.Risklerden bir kez daha bahsetti.Ama bende o kadar harekete ve sanciya ragmen ilerleme olmayinca ve icimden bir ses beni sezeryana yonlendirince kararimiz sezeryan oldu.
Perşembe 11.20 de bebeğim sezeryanla dünyaya geldi.Ameliuat sirasinda drum dogru karar vermisiz,rahmin yirtilmak uzereymis dedi.Sukrettik.Ikimizde iyiyiz hamdolsun,gaz sancisi cekiyoruz.Herkese sütlü,gazsız ve güzel uykulu günler dilerim zira bizim gazla başımız dertte.

Canim Allah yardimcin olsun. Sana ve esine cok sabir versin. Bu durumda inan nasil teselli verilir bilmiyorum. Cok zor senin icin emjnim Allah kolaylik versin. Insallah icinin atesi kisa zamanda sonsun ve kisa zamanda sana bir evlat daha nasip etsin.
Ben yine azalttım sağmayı çünkü sağınca bebek uyanırsa memeler boş panik oluyorum
Dün sabah sağdım ve saatlerce uyutamadım
Bu paniğimi nasıl yeneceğim
Hangi saatlerde sağım yapacağımı kestiremiyorum ki uyuyor diye pompaya oturuyorum uyanıyor ne yapacağımı bilemedim
Az sağdığım için de çıkan sit de az bir öğün olmuyor bile
Bunu çoğaltmak elimde biliyorum ama gerçekten psikolojim çok yoruldu...

Bendede günde 4 kere 8 damla yazmıs doktor
Ama kasıgı yalayamayacagı ve kalın oldugu icin on damla döktüm

Bizimki metsil canım eczaneden aldık
Ebe 6 yada 8 damla ver dedi her seferinde
Günde 3 kere verirsin dedi
Ben 8 damla kullandım
Biz ikinci kontrole gitmedik 1ayında gideriz diye
Bu Damla’yı kendimiz de alabiliyor muyuz doktor mu yazıyor

K vitamini asisi yaptilar mi hastanede..bize dogdigunda yaptilar ama kullanmam geerekiyomuymus ki.su gaz icin damlayi bende sorayim

Hadi gözün aydın saglıkla büyüt insallah

Ya bizimki öyle gaz cikartmiyor yemek sonrasi ama aninda kaka yapiyor ? Hatta bazen aglarsa aciyorum altini ayaklarini kaldiriyorum karnina dogru yapistiriyorum hoooop kaka yapiyor.gazda ciikiyordur diye dusunuyorum

Doktorunuz Hangi marka k vitaminini verdi acaba

Hayırlı olsun , önemli olan ikinizinde sağlıklı olması

Ya bizimki öyle gaz cikartmiyor yemek sonrasi ama aninda kaka yapiyor ? Hatta bazen aglarsa aciyorum altini ayaklarini kaldiriyorum karnina dogru yapistiriyorum hoooop kaka yapiyor.gazda ciikiyordur diye dusunuyorum
benimki de öyle bağırsaklarında sorun yok damla falan vermiyorum çıkarıyor öğrendi hem çıkarmayı. artık her emdikten sonra ağızdan da çıkarıyor. yine de al bulunsun gece falan sıkışırsan verirsin

Canım genelde emzirme sonrası sağ ,sağdığın süt ufak ufak birikince öğün olarak ver, memeyle final yap , ozaman sağdığında daha çok çıkıyor
Birde sabahları çok çıkıyor ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…