Araları okuyamadım.Dua edenlerden Allah razı olsun.
Carsamba ikindine dogru agrilarim artinca bi ilce hastanesine gidelim dedik.Orada nst de sanci cikti muayede de 2 cm aciklik.Ilk ikisi sezeryan olunca ve ilce hastanesinde anestezi ve cocuk dr olmayinca kendi aracimizla ile gitmemizi soyleyip gonderdiler.Aksam 8 gibi ile vardik,yatis yapildi.Sancilar devam etti,sabaha kadar yurudum,uykusuzluk ve sancilar yordu bayagi,ssvd oldugum icin mudahalede bulunamayacaklardi,
Sabah muayede de açıklık sadece 2.5 cm olmuştu.sancilarim guzel olmasina ragmen ilerlemiyordu.Drum son kararin ne keseni patlatacagim o sekilde bekleyelim acilman belki ilerler dedi.Risklerden bir kez daha bahsetti.Ama bende o kadar harekete ve sanciya ragmen ilerleme olmayinca ve icimden bir ses beni sezeryana yonlendirince kararimiz sezeryan oldu.
Perşembe 11.20 de bebeğim sezeryanla dünyaya geldi.Ameliuat sirasinda drum dogru karar vermisiz,rahmin yirtilmak uzereymis dedi.Sukrettik.Ikimizde iyiyiz hamdolsun,gaz sancisi cekiyoruz.Herkese sütlü,gazsız ve güzel uykulu günler dilerim zira bizim gazla başımız dertte.