Kac dakika sagiyorsunuz her birini. Ben 8 gun oldu dogum yapali ben de sagiyorum 50 cc kadar cikiyor 15er dakika sagiyorum akmamaya baslayinca kapatiyorm makineyi. Daha mi uzun sagmak gerekiyor.

Merhabalar, yarın kızımın doğum günü var, konseptli bir doğum günü olacak. Ancak pasta hariç ikramlıklar neler olabilir, fazla kalabalık olmayacak, belki 6-7 kişi olacağız.

Neler ikram edebiliriz?

Tavsiye/ önerilerinizi bekliyorum

Allah sana sabır versin canım çok ama çok üzüldüm. Yavrun seni ahirette karşılayacak. Dayanması çok zor Allah dayanma gücü versin.

Bende öyleydim azaldı baya keşke bende ücretsiz izin alabilsem
Ben alıcam galiba yaa. En azından bir yaşına kadar. Kv'ye bırakmak istemiyorum çok gelen gideni oluyor, artı sigara içiyor. Önlem olarak biraz kredi çekmeyi düşündüm 3 ay ertelemeli gibi. Eşimin maaşı yetmezse kullanırız. Yeterse de (ki sanmıyorum) birikim olarak kalır. Telefon faturalarımı kart borcumu vs ödeyecek kadar param olsun istiyorum kenarda en azından. 10 senedir kimseden kuruş almadan geçindiğim için sanırım sıfır parayla duramam.

A azizan tebrik ederiz canım benim sağlıkla sıhhatle büyüt inş
Allah güzel ömürler versin

Tebrik ederiz canım benim
Bir nefeste okudum hikayeni ❣
Çok çok güçlü azimli bi kadınsın ben senin kadar cesaretli olamazdım
Allah hayırlı güzel ömürler versin yavrularınla

Ben perine masajını düzenli yapamamıştım ama doğru yerde ıkınıp doğru yerde nefes almayla benim de epizyom yok
bunu doktorumla ebeme borçluyum çok şanslıydım ki öyle bi ekiple doğum yaptım ne kadar şükretsem az

Kanepe
Börek
Kısır
Patates salatası
Kek veya Cakepops
Patlamıs mısır (cocuklar geliyorsa)
Kurabiye

Dün aynılarını ben de düsündüm kredi çekip ertelemeli odesek idare edebilir miyiz diye.esim polis onun da maaşının çoğu krediye kesiliyor.4 ay idare ederiz diye dusunuyorum.Bir taraftan bebegimi de bırakmak isremiyorum kv emekli ama hala çalışıyor güya işi bırakıp bakacaktı yalan oldu:)öncesinde iste Asya tek sevdigim olacak dunyam olacak fln filan:)
Kendi annemi de düzeninden etmek istemiyorum aylarca diğer taraftan zaten süt izni olacak sadece 3 saat okulda olacağım annem kalsin diyorum.Büyük bir kararsızlık icindeyim

Annem kalacak olsa ben de çalışmayı düşünürdüm ama kv güven vermiyor. Dün okula çocuğu üzerime kaydettirmek için gittim ve hiç özlemediğimi farkettim. Maksimum öğleye kadar mı ders verebiliyorlar detayları neler bilmiyorum.

Tebrik ederim isteyince herşey basariliyor kararliligin ekibin çok güzel olmuş tatlı bir de hatıranız olmuş.
Cesaretinden dolayi tebrik ediyorum..degil sezeryan sonrasi normal benim ilk dogumumdu 28 yasinda hicbir sorun yokken bahaneler üretip sezeryan oldum cesaret isi birazda kisinin ruh yapisi,bünyesiyle alakali..saglikla büyüsün

Kızlar çok teşekkürler
İnanın cesaret konusunda helal olsun denilecek son kişi olabilirim normalde çok panik biriyimdir sağlık konusunda özellikle kötü senaryo yazıp ona inanmada üzerime yoktur ama bilmiyorum ya Allah gerçekten bir güç kuvvet verdi. Hamileliğin En başından beri çok kararlı davrandım ve çok hazırladım kendimi o yüzden başarabildim diye düşünüyorum Rabbim de nasip etti şükürler olsun.

Bir de bakmayın böyle Doğum hikayesinde anlatınca ooff ne çekmiş, kaç saat sürmüş, ne riskler varmış ne cesaret flan diye düşünüyor da insan. O açılma ve doğum süreci çok başka bir kafada oluyor insan zaman kavramı ortadan kalkıyor. Doğum olayı gerçekten kendi içinde çok coşkulu heyecanlı bir süreçmiş ve gerçekten son yarım saat 1 saate kadar asla öldüm bittim dayanamıyorum diyeceğiniz bir şey yaşamıyorsunuz. Yok artık çok zor dayanıyorum dediğiniz noktada zaten bebek çıkmak üzere diyip Doğuma alıyorlar Hiç korkulacak bir şey yok yani hepsi hızlıca gelip geçiyor. Benim şanssızlığım sürecin uzaması nedeniyle çok yorulmam oldu o da kordon dolanmasındanmış işte.

@morcivertkedi canım aslına bakarsan ya ben hatırlamıyorum yönlendirme yaptıklarını ya da unuttum bilmiyorum ama ben de o sırada Allah ne verdiyse ıkındım muhtemelen ekipte de 23 saat sonunda hal kalmadı bir ara eğitimden hatırladığım 3 mum 1 tüy nefesini hatırlayıp onu yaptım bebek çıkarken yırtık olmaması için diyordu. O işe yaradı mı bilmem. Yine de dikiş var ama o bölgedeki hassasiyet 3-4 gün sonra geçti şükür. Epizyoda biraz daha geç iyileşiyormuş sanırım.

@Elwing6 canım senin kafan çok doluydu annenden dolayı sakin geçiremedin o süreci o yüzden çok normal ona odaklanamaman. Sağlıkla geldiler ya kuzular mühim olan o gerisi teferruat

@azra-bade ayyy maşallah senin adına da çok sevindim doktor o sırada jel flan sürüp de esnetebiliyormuş olmasın diye.
Ve evet kesinlikle ben ilk Doğumda da bu doğumumda da birebir yaşayarak ekibin önemini anladım. Birincide umursamadım rezil etmişlerdi ikinci de her şeyi araştırıp ona göre seçtim ekini vezir ettiler şükürler olsun

@zamane24 çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…