Benim cocugumu bana kaydetmediler. Esim de devlet memuru oldugu icin oncelik ondaymis. Bordromda da cocuk sayisi 0 diyor. Merak ediyorum, senin de esin memur mu? Bana garip geldi. Sonucta cocuk yardimi zaten cuzi bir sey, onda degilim. Ama aile bildirgesinde cocugumun gorunmesi gerekmiyor mu?

Annem kalacak olsa ben de çalışmayı düşünürdüm ama kv güven vermiyor. Dün okula çocuğu üzerime kaydettirmek için gittim ve hiç özlemediğimi farkettim. Maksimum öğleye kadar mı ders verebiliyorlar detayları neler bilmiyorum.

Evet o duruma bende çok sasirmistim ama bu durumlarda babanın üstüne kayıtlı olurmuş. Bize de öyle dediler. Baba özel sektörde olursa anneye kayıt oluyormus

Hacı Şerif'ten bebek çikolatası alan var mı kızlar?
En sevdigim sey cikolatasaydi herhalde
Haci serifi cok dusunup burdan aldim tadida goruntusude cok hosuma gitti

Eklentiler

• Screenshot_20190921-150452_Instagram.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 33
Patates havuc toplari renkli goruntusu guzel oluyo..dereotlu kurabiye /pogaca. Tarcinli kurabiye..canim cekti ben boyle ufa ufak atistirmalik tarzi seyleri cok seviyorum hem pratik hem guzel oluyo..yildizli sehriye salatasi ya da mercimek.. gibi..

limelemon ben işyerimdekilerin gönderdikleri hediyelere karsılık kahve dünyasından darüşşafaka ve Türkiye spastik cocuklar vakfı için düzenlenmiş iki cikolata göndermiştim
Hani kime neye alıcaksın bilmiyorum ama aklında olsun

Eve gelenlere ikram için canım. Teşekkür ederim

Hangi damla?

Kızlar hiç iyi değilim acayip bir şekilde eşime takıldım her hareketi batıyo sinirlerim tepemde şimdide çekti gitti evden neymiş sıkılıyomuş ben sanki sıkılmıyorum benim sanki canım yok kaç gündür aynı konu çok gerginim sinirden ağlıyorum o değil sütüm azalıcak iyice diyede korkuyorum en hassas günlerim azıcık anlayışlı olması gerekirçocuklarımada sabırlı davranamıyorum onun yüzünden

Kızlar yemek yaparken aklıma geldi

Yemeklerinize kimyon ekleyin gaz yapmaması için

Malum çok baharatlı şeyler şuan bizim için zararlı,
Nohut, fasulye, mercimek yaparken kimyon eklerseniz işe yaradığını göreceksiniz

2gundur beni emdikten sonra aglamiyo sütümde tek gogusten 30 cc cikiyo acaba doymaya mi basladi yinede mamayi veriyorum ardindan ama sanki her ogun sonrasi vermesemde olur uyudugunda goguslerim sisiyo sutle doluyo farkediyorum zamanla oturur insallah daha da.

Gaz damlasının adı ne bazen biizm kide kıpkırmızı olup topluyo bacakları

Hassaas bi dönemdeyiz erkekler bizim kadar ince dusunemiyorlar zaten baba olduklari icin saskinlik uzerlerinde :)) bosver sıkma canini bende evde cok bunaldim 20 gun oldu bugun cikmak istedim ama cesaret edemedim az daha buyusunler birlikte cikarsiniz biizimki temizlik yapti bugun ❤ cunku ben bitik vaziyetteyim memelerimde hal kalmadi uyku yok..öyle bir centilmenlik yapti ama babalik izninde islerim var ayagina bir cikiyordu aksam geliyodu sıkıliyolar demek ki birden sorumluluk agir geliyo donem donem yasayacagiz bunlari ve yalniz degilsin hepimiz ayni yollardan geciyoruz suan..onun icin bebisin sutlerine zarar verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…