- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
:) gecen gün kü benKızlar hiç iyi değilim acayip bir şekilde eşime takıldım her hareketi batıyo sinirlerim tepemde şimdide çekti gitti evden neymiş sıkılıyomuş ben sanki sıkılmıyorum benim sanki canım yok kaç gündür aynı konu çok gerginim sinirden ağlıyorum o değil sütüm azalıcak iyice diyede korkuyorum en hassas günlerim azıcık anlayışlı olması gerekirçocuklarımada sabırlı davranamıyorum onun yüzünden
Metsil canımGaz damlasının adı ne bazen biizm kide kıpkırmızı olup topluyo bacakları
Sıkıstignda mi veriyorsunuz??Metsil canım
Çok gaz biriktiğinde renk değiştiriyorlar
yazık kıyamam ben onlara ya
kesinlikle katılıyorum. artık dayanamıyorum dediğimiz yerde açılma tam oluyor bebek artık çıkmak üzere oluyor. ben en son doktora “burdan sonrası ne kadar sürecek” dedim, yarım saat dedi. “ama ben yarım saat ölürüm burda” dediğimi hatırlıyorumKızlar çok teşekkürler
İnanın cesaret konusunda helal olsun denilecek son kişi olabilirimnormalde çok panik biriyimdir sağlık konusunda özellikle kötü senaryo yazıp ona inanmada üzerime yoktur ama bilmiyorum ya Allah gerçekten bir güç kuvvet verdi. Hamileliğin En başından beri çok kararlı davrandım ve çok hazırladım kendimi o yüzden başarabildim diye düşünüyorum Rabbim de nasip etti şükürler olsun.
Bir de bakmayın böyle Doğum hikayesinde anlatınca ooff ne çekmiş, kaç saat sürmüş, ne riskler varmış ne cesaret flan diye düşünüyor da insan. O açılma ve doğum süreci çok başka bir kafada oluyor insan zaman kavramı ortadan kalkıyor. Doğum olayı gerçekten kendi içinde çok coşkulu heyecanlı bir süreçmiş ve gerçekten son yarım saat 1 saate kadar asla öldüm bittim dayanamıyorum diyeceğiniz bir şey yaşamıyorsunuz. Yok artık çok zor dayanıyorum dediğiniz noktada zaten bebek çıkmak üzere diyip Doğuma alıyorlar ☺ Hiç korkulacak bir şey yok yani hepsi hızlıca gelip geçiyor. Benim şanssızlığım sürecin uzaması nedeniyle çok yorulmam oldu o da kordon dolanmasındanmış işte.
@morcivertkedi canım aslına bakarsan ya ben hatırlamıyorum yönlendirme yaptıklarını ya da unuttum bilmiyorum ama ben de o sırada Allah ne verdiyse ıkındımmuhtemelen ekipte de 23 saat sonunda hal kalmadı bir ara eğitimden hatırladığım 3 mum 1 tüy nefesini hatırlayıp onu yaptım bebek çıkarken yırtık olmaması için diyordu. O işe yaradı mı bilmem. Yine de dikiş var ama o bölgedeki hassasiyet 3-4 gün sonra geçti şükür. Epizyoda biraz daha geç iyileşiyormuş sanırım.
@Elwing6 canım senin kafan çok doluydu annenden dolayı sakin geçiremedin o süreci o yüzden çok normal ona odaklanamaman. Sağlıkla geldiler ya kuzular mühim olan o gerisi teferruat
@azra-bade ayyy maşallah senin adına da çok sevindimdoktor o sırada jel flan sürüp de esnetebiliyormuş olmasın diye.
Ve evet kesinlikle ben ilk Doğumda da bu doğumumda da birebir yaşayarak ekibin önemini anladım. Birincide umursamadım rezil etmişlerdi ikinci de her şeyi araştırıp ona göre seçtim ekini vezir ettiler şükürler olsun
@zamane24 çok teşekkür ederim canım ☺
cok sevindim senin adına2gundur beni emdikten sonra aglamiyo sütümde tek gogusten 30 cc cikiyo acaba doymaya mi basladi yinede mamayi veriyorum ardindan ama sanki her ogun sonrasi vermesemde oluruyudugunda goguslerim sisiyo sutle doluyo farkediyorum zamanla oturur insallah daha da.
Ben yemedim
Evet canım aynen senin gibi gelen giden çok fazlaGözün aydın canım ilk hafta biraz yoğun geçiyor, ikinci hafta nasıl geçti anlamadım, üçüncü haftadayım yeni kendime geliyorum diyebilirim
Amin canım hepimizinkini inşallahGünaydın
@huriye048 gözünaydın maşallah çok tatlılar ❤❤❤
N NotFair gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Dün gaz damlası kullandık
Anında etki etti
2 gündür Kaka yapmayan oğlan bi yapmış şaştım valla
Zorlanıyordu ama yine de kendisi gaz yapabiliyordu
Şimdi pıtt pıtt gaz yapıyor ilaçtan sonra
Gaz biriktiğinden yapamıyordu yavrum nasıl rahatladı
Teşekkür ederimAy minnoşa bak sen
Gözün aydın canımm
Kızlaarın da çok tatlılar yesinler ya
Diğer korseler gibi kumaşı esneyebilen cırtcırtlu
İlk zamanlar göbek kısmını terletiyodu atletimi biraz ıslatıyordu şimdi havalar biraz serinlediğinden galiba terletme yok
Hastaneden taburcu olurken istediğin kadar takabilirsin sadece yatarken çıkacakmış
Ben de 4-5 saat takmışımdır
Hayırlı olsun
Gözün aydın
Sağlıcakla gelsin kucağına al ameliyat diye korkma doktorun en güvenilir planı yapacaktır sen iyi ol onu kucağına alacağın anı düşün başka kötü şeyler dusunmeBugün kontrolüm vardı kızlar. Sancım hiç olmuyordu Rahimde hiç incelme yokmuş ee Açılma da yok haliyle. Bebeğin hareketleri de çok azaldı. Kalp atışı 160.
Dr 1 hafta daha beklersen bekle ama benim mesuliyetimde değil dedi.. direkt bu gece ameliyata alacaktı ama yarın doğum günüm bu yüzden bir gün beklemekte bi sakınca görmedik. 40+6 yani çok bekledim normal doğumu neler yapmadım ki
hint yağları, hurmalar, sıcak banyolar, yürüyüşler hiç oturmadım.. böyle birden bire sezeryan diyince elim ayağım boşaldı. İlk çocuğum normaldi ve ameliyattan hep çok korkmuştum başıma geldi.
Hic korkulacak bir sey yok..ilk kez dogum yaptim ve sezeryan icime sindi hep..kucucuk bir yer acip aliyorlar gozunde büyütme..ilk 5 10 dkk da bebegi cikartiyorlar..kalan 20 dk seninle ilgileniyorlar...yarim saat 40 dk civari suruyor toplamda..hic korkmaBugün kontrolüm vardı kızlar. Sancım hiç olmuyordu Rahimde hiç incelme yokmuş ee Açılma da yok haliyle. Bebeğin hareketleri de çok azaldı. Kalp atışı 160.
Dr 1 hafta daha beklersen bekle ama benim mesuliyetimde değil dedi.. direkt bu gece ameliyata alacaktı ama yarın doğum günüm bu yüzden bir gün beklemekte bi sakınca görmedik. 40+6 yani çok bekledim normal doğumu neler yapmadım ki
hint yağları, hurmalar, sıcak banyolar, yürüyüşler hiç oturmadım.. böyle birden bire sezeryan diyince elim ayağım boşaldı. İlk çocuğum normaldi ve ameliyattan hep çok korkmuştum başıma geldi.
Evet evden kaçmalar normal sankiHassaas bi dönemdeyiz erkekler bizim kadar ince dusunemiyorlar zaten baba olduklari icin saskinlik uzerlerinde :)) bosver sıkma canini bende evde cok bunaldim 20 gun oldu bugun cikmak istedim ama cesaret edemedim az daha buyusunler birlikte cikarsinizbiizimki temizlik yapti bugun ❤ cunku ben bitik vaziyetteyim memelerimde hal kalmadi uyku yok..öyle bir centilmenlik yapti ama babalik izninde islerim var ayagina bir cikiyordu aksam geliyodu sıkıliyolar demek ki birden sorumluluk agir geliyo donem donem yasayacagiz bunlari ve yalniz degilsin hepimiz ayni yollardan geciyoruz suan..onun icin bebisin sutlerine zarar verme
Normal doğum yapanlar yaşınız kaç?kesinlikle katılıyorum. artık dayanamıyorum dediğimiz yerde açılma tam oluyor bebek artık çıkmak üzere oluyor. ben en son doktora “burdan sonrası ne kadar sürecek” dedim, yarım saat dedi. “ama ben yarım saat ölürüm burda” dediğimi hatırlıyorumsonrası 10-15 dk sürdü. neden yarım saat dediniz dedim, senden o performansı beklemiyordum dedi velhasıl, şuan doğum yap deseler tekrar yaparım. ama lohusalığa tekrar girmem başkası girsin
cok sevindim senin adınaher öğün değil de 1 öğün verip 1 öğün vermemeyi denesene. baktın huzursuz oluyor verirsin tekrar. hem belki tamamen bile kesebilirsin mamayı
Geçiyor canım ilk hafta zor dediğim gibi. Ağrılara bebeğin bakımı eklenince zor oluyor. Yardım iste bebeği yerinden alırken fln.Evet canım aynen senin gibi gelen giden çok fazlaminikkuşla birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Plansız sezeryan oldum ben de diğer arkadaşları korkutmak gibi olmasın ama benim ağrım baya fazla tabi bünye meselesi hiç ağrım olmadı diyeni de duydum
Hayırlısı olsun, ne kadar istesen de olmayınca olmuyor. Benim de suyu azaldı ve bebek dönmedi, 38+2 de sezeryanla doğdu. Çok şükür ikimiz de sağlıklıyız. Önemli olan da bu değil mi. Ameliyat zor evet özellikle ilk bir hafta. Benim iki haftam bitti çok rahatım şuan.Bugün kontrolüm vardı kızlar. Sancım hiç olmuyordu Rahimde hiç incelme yokmuş ee Açılma da yok haliyle. Bebeğin hareketleri de çok azaldı. Kalp atışı 160.
Ben aldım cok lezzetliHacı Şerif'ten bebek çikolatası alan var mı kızlar?
Hassaas bi dönemdeyiz erkekler bizim kadar ince dusunemiyorlar zaten baba olduklari icin saskinlik uzerlerinde :)) bosver sıkma canini bende evde cok bunaldim 20 gun oldu bugun cikmak istedim ama cesaret edemedim az daha buyusunler birlikte cikarsinizbiizimki temizlik yapti bugun ❤ cunku ben bitik vaziyetteyim memelerimde hal kalmadi uyku yok..öyle bir centilmenlik yapti ama babalik izninde islerim var ayagina bir cikiyordu aksam geliyodu sıkıliyolar demek ki birden sorumluluk agir geliyo donem donem yasayacagiz bunlari ve yalniz degilsin hepimiz ayni yollardan geciyoruz suan..onun icin bebisin sutlerine zarar verme
Haklısınız kızlar geçiyor sen üzüldüğünle kalıyorsun ama insanın zoruna gidiyor bu saat oldu hala gelmedi ya sabır diyorum babasıyla takılıyor ne hali varsa görsün napim:) gecen gün kü ben
İki gün aglama krizine tutuldum soruyor ne oldu diye gene aglıyorum hayır benimki yardımcıda olmaya calısıyor ama el kadar bebeye ne kadar olabilirki anca gaz cıkarmada üstün performansı var ama sanırım depresyondan alsın emzirsin isteyecektim
Geciyor kendi gözlerini sisirdiginle kalıyorsun
Bizimki duseli 10 gun oldu, hala banyodan sonra havluya kan bulasiyor. Doktor normal dedi. Bir sure boyle olurmus.Göbeği düşmemiş olanlar ve düşenler göbek bağını bezin dışında bıraktınız değil mi?hafif kanamış gibi bizim ki ben unutmusum normal mi?kurumuş kan gibi beze bulaşmış döküntü gibi böyle.2 gunluguz henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?