Annem kalacak olsa ben de çalışmayı düşünürdüm ama kv güven vermiyor. Dün okula çocuğu üzerime kaydettirmek için gittim ve hiç özlemediğimi farkettim. Maksimum öğleye kadar mı ders verebiliyorlar detayları neler bilmiyorum.
Cocugu uzerimize okuldan mi kaydettiroyoruz. Sgk dan degil mi? Benim kizim benim uzerimde ama sgk dan yaptirdik diye hatirliyorum saglik icin benden yararlansin diye. Ama mebbiste gorunmuyor.
Bence normal degil. Bizler kadin olarak daha agirini yasiyoruz. Ama bebegimizi birakip kacmiyoruz. Baba olmuslarsa onlar da baba gibi davranmali. Kimseyi doldurusa getirnek istemem ama bu yapilan bence simariklik. Bizim kacip gitme luksumuz yok, erkeklerin de yok.
Haklısınız kızlar geçiyor sen üzüldüğünle kalıyorsun ama insanın zoruna gidiyor bu saat oldu hala gelmedi ya sabır diyorum babasıyla takılıyor ne hali varsa görsün napim
Cocugu uzerimize okuldan mi kaydettiroyoruz. Sgk dan degil mi? Benim kizim benim uzerimde ama sgk dan yaptirdik diye hatirliyorum saglik icin benden yararlansin diye. Ama mebbiste gorunmuyor.
Ben alıcam galiba yaa. En azından bir yaşına kadar. Kv'ye bırakmak istemiyorum çok gelen gideni oluyor, artı sigara içiyor. Önlem olarak biraz kredi çekmeyi düşündüm 3 ay ertelemeli gibi. Eşimin maaşı yetmezse kullanırız. Yeterse de (ki sanmıyorum) birikim olarak kalır. Telefon faturalarımı kart borcumu vs ödeyecek kadar param olsun istiyorum kenarda en azından. 10 senedir kimseden kuruş almadan geçindiğim için sanırım sıfır parayla duramam.
Öyle bir şansın varsa ne güzel bir şekilde idare edilir sigara içilen ortamda zor gerçekten , benim annemde içiyor , bize haftanın 2 günü geliyor onda da apartmanın dışında içirtiyoruz kapalı balkonda bile içmesini istemiyorum, dışarda içip gelince elini yüzünü yıkasada koku üstüne siniyor deli oluyorum
Kızlar selam maalesef eylül.annesi olamadım telefondan giremiyorum işteyken çok sık giriyorum takip ediyodum ama izne çıkınca giremedim 5 inde doğum yaptım 1 hafta yaşadı yavrum 1 hafta oldu vefat etti yaşasaydı 15 günlük olucaktı bugün çok üzgünüm toparlayabilirmiyim bilmiyorum çok acı hiç aklıma gelmezdi böyle olucağı rabbim.kimseye yaşatmasın....
Uyumayan cocuk yapmısım ne tatlı :)
Emsin emsin artık kaka değil kusmuk olarak cıkarsın yetmesin uyumasın
Eşim artık koluna emziği yaslayıp öyle uyutmaya calısıyor yalancı meme emiyor gibi ben tükendim :/
Bence normal degil. Bizler kadin olarak daha agirini yasiyoruz. Ama bebegimizi birakip kacmiyoruz. Baba olmuslarsa onlar da baba gibi davranmali. Kimseyi doldurusa getirnek istemem ama bu yapilan bence simariklik. Bizim kacip gitme luksumuz yok, erkeklerin de yok.
Kesinlikle yok ne demek kaçmak , bireysel takılmak yok destek olacak ve ben bunu istediğim ihtiyacım olduğu için değil kendisi isteyip heves ettiği için yapacak , benimle kaygılanacak yeri gelecek benimle sıkılacak , yapmasın da göreyim
Uyumayan cocuk yapmısım ne tatlı :)
Emsin emsin artık kaka değil kusmuk olarak cıkarsın yetmesin uyumasın
Eşim artık koluna emziği yaslayıp öyle uyutmaya calısıyor yalancı meme emiyor gibi ben tükendim :/
Öyle bir şansın varsa ne güzel bir şekilde idare edilir sigara içilen ortamda zor gerçekten , benim annemde içiyor , bize haftanın 2 günü geliyor onda da apartmanın dışında içirtiyoruz kapalı balkonda bile içmesini istemiyorum, dışarda içip gelince elini yüzünü yıkasada koku üstüne siniyor deli oluyorum