Cocugu uzerimize okuldan mi kaydettiroyoruz. Sgk dan degil mi? Benim kizim benim uzerimde ama sgk dan yaptirdik diye hatirliyorum saglik icin benden yararlansin diye. Ama mebbiste gorunmuyor.

Evet evden kaçmalar normal sanki
Bence normal degil. Bizler kadin olarak daha agirini yasiyoruz. Ama bebegimizi birakip kacmiyoruz. Baba olmuslarsa onlar da baba gibi davranmali. Kimseyi doldurusa getirnek istemem ama bu yapilan bence simariklik. Bizim kacip gitme luksumuz yok, erkeklerin de yok.

Haklısınız kızlar geçiyor sen üzüldüğünle kalıyorsun ama insanın zoruna gidiyor bu saat oldu hala gelmedi ya sabır diyorum babasıyla takılıyor ne hali varsa görsün napim
Oyy oda cok olmus dönsün yahu eve ne bu inat hep böylemiydi

Cocugu uzerimize okuldan mi kaydettiroyoruz. Sgk dan degil mi? Benim kizim benim uzerimde ama sgk dan yaptirdik diye hatirliyorum saglik icin benden yararlansin diye. Ama mebbiste gorunmuyor.
okuldan canım memur yaptı. Aslında yaptığı çocuk yardımı için, her ay ödenecek olan. Ayrıca SGK'dan bir şey yapılıyor mu bilmiyorum.

Öyle bir şansın varsa ne güzel bir şekilde idare edilir sigara içilen ortamda zor gerçekten , benim annemde içiyor , bize haftanın 2 günü geliyor onda da apartmanın dışında içirtiyoruz kapalı balkonda bile içmesini istemiyorum, dışarda içip gelince elini yüzünü yıkasada koku üstüne siniyor deli oluyorum

Rabbim bol sabır versin inşallah sebebi neydi peki neden oldu çok üzüldüm Allah'ım yardımcın olsun inşallah

Özel hastanede alınmadınanrağmen 2.topuk kanı yetersiz diye sağlık ocağından bilgi geldi
Benim ilk cocukta oyle olmustu topuk kani yetersiz diye aradilar. Tekrar gidip 3. Defa tipuk kani vermistik.

Uyumayan cocuk yapmısım ne tatlı :)
Emsin emsin artık kaka değil kusmuk olarak cıkarsın yetmesin uyumasın
Eşim artık koluna emziği yaslayıp öyle uyutmaya calısıyor yalancı meme emiyor gibi ben tükendim :/

Kesinlikle yok ne demek kaçmak , bireysel takılmak yok destek olacak ve ben bunu istediğim ihtiyacım olduğu için değil kendisi isteyip heves ettiği için yapacak , benimle kaygılanacak yeri gelecek benimle sıkılacak , yapmasın da göreyim

Ahah bende huni takicam yakında gece olunca o gözleri bi belertisi var çipil çipil ye beni diyo

Eşim de içiyor, elini yüzünü yıkıyor içtikten sonra ama üzerine siniyor dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…