Birkaç defa oldu benimkine de. Uykuda gülüyor ağlıyor bazen de korkuyor.
Annem de eşim de yenidoğan bebeği korkuturlar ondan oluyor böyle diyorlar ama hergün oluyor
Titreme değilde böyle hııhııı diye aglar gibi oluyor üc bes sn
Yanındaysam hemen burdayım annecim diyorum uyusada gülümsüyor
Yaa tam titreme de değil ağlamaklı oluyor içini çekiyor ürküyor korkmuş gibi ama hergün oluyor

Valla beni hastaneden cikarmadilar 48 saat dilmadan. Dogdugu gun 1.gece ertesi gun 2.gece ve diger gun 3. Gun saat 16.30 da ciktim. Bebek icin yogunbakimda 2gunluk diyorlardi. Biz 3 gunluk diyorduk. Ben de bilemiyorum ama onlarinki gibi hesapliyorum.
Benimkide öyle oldu biraz benim istegimle doktor istersen cıkarabilirim demişti ertesi gün çıkabilirdim iyiydim ama zaten ücret tek sefer ödeniyor e hastanede iyi baktı ikimize hic cıkmak istemedim
Perşembe 8 de doguma aldılar cumartesi 12 gibi çıktım
Zaten ayın 5i dogum yaptım aşı kartına 6sına 1.gün yazmıslar 6sını 1 olarak hesapladıgımda tam bir hafta sonra 12si 1 haftalık olmus oluyor 5+7 (bir hafta) de 12 yapıyor
Dogrusun yani

Annem de eşim de yenidoğan bebeği korkuturlar ondan oluyor böyle diyorlar ama hergün oluyor
Yaa tam titreme de değil ağlamaklı oluyor içini çekiyor ürküyor korkmuş gibi ama hergün oluyor
Ay annemde aynı :)
Melekler senin annen öldü diyormus oda ona aglıyormus öyle sonra şaka yaptık diyorlarmıs gülüyormus falan gibi bişey anlattı
Cok sempatik geldi bana ya eskiden neler uyduruyorlarmıs
Her öyle aglar gibi yaptıgında bende yetip burdayım diyorum korkmasın diye

Tek basima henuz hic cikmadim aslinda denemek lazim pusettr direk uyuyo

Bizim ki de aynı şeyi anlatıyor anne oldu ve şaka şaka tabirini

Bizimkide aglayarak uyaniyo bu ruyalara bilincalti diyorlar ya simdi bu cocuklar ne yasadi ki bilincaltinda korksun..acaba ne goruyorlar bizimki aglayarak uyaniyo.cok

[/QUOTE Yaşla ilgili demek, eşim izinlerini kullandı, epey izni vardı, allahtan bitti izinleri, kendini baya annesi sanmaya başlamıştı ama ilk çocukta uzun süre babası oldugunu bile fark etmedi sanırım[/QUOTE]

Bizimkide aglayarak uyaniyo bu ruyalara bilincalti diyorlar ya simdi bu cocuklar ne yasadi ki bilincaltinda korksun..acaba ne goruyorlar bizimki aglayarak uyaniyo.cok
Değil mi ama bende aynı şekilde düşünüyorum. Hatta eşimle anneme küçücük meleği neden korkutsunlar bu kadar diyorum. Bakalım doktora ilk gitmemiz de soracağım

Doğru olabilir mi gerçekten acaba. Bazen de ağzını ayıra ayıra gülüyor resmen o zaman da melekler güldürüyor diyorlar. İnanmak istiyorum gerçek olduğuna yoksa bir sıkıntısı mı var diye düşünmekten kafayı yiyeceğim.

40ı cıkanlar kendi doktorlarınıza muayneye gittiniz mi ?
Benim ki 40ında geliceksin demişti de
Ben gittim. Smear testi yapti. Alttan ultrasonla rahmimi kontrol etti. Biraz akintim vardi, onun icin fitil verdi. Ameliyatla ilgili hicbi problem yok, iceriden de cok iyi toparlamis dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…