Bunu kızımın kendi doktoru vermedi onu değiştireceğim zaten , sorularıma geç dönüyor
Eniştemin tanıdığın çok iyi bir doktor var biz bazı şeyleri ona soruyoruz o önerdi , fitil gibi ağrı kesici etkisi yok sadece uyarma işlemi , düzenli yapılmadı doğru olmaz ama devam eden uzun sancı ve huzursuzluklarda kurtarıcı olur diye düşünüyorum
İstersen bu ilacı doktoruna sor , çünkü ilaç formatında deşil aslında fitil görünümlü gliserin , zaten işlem sonrası dışarıya atıyor

Bal damlıyor agzından
Rabbim o günleride nasip etsin inşallah
Olur inşallah
Yaş aralığı fazla yok ya birlikte büyüyo bizimkiler
Tabi zorluğu olsa da güzel yanları da var
Sen öykü 2 olmadan yapma
Çocuk doğana kadar zaten 3 olur en ideali

Benim gibi bebeğiyle yan yana yatan yok mu? Benim oğlan yerine koyduğum an uyanıyor, yanımdaysa uyuyor ve gece boyu sık sık emiyor, hatta bazen kolumda emer pozisyonda uyuyoruz, büyük oğlum da öyleydi benim. Ama ben bişey olup da kalksam bile hemen uyanıyor, çok alıştı işim zor.

Ya bizimki de 5 gün yapmayınca doktor bu fitili verdi 3 kez kullandık. Sürekli ıkınıyor ama yapamıyor ve aynen kabız değil. Ama fitille yapınca da bir bez dolusu yapıyor. Ne yapacağımı şaşırdım ben de. Zeytinyağını bana da önerdi bir doktor ama cesaret edemedim, mamasına karıştır dedi.

Biz de bir uykusuz gecenin ardından öyle uyuduk ama korkuyorum ben

Biz de bebeğimle yan yana yatıyoruz.kanepeye onun küçük yatağını koydum o orda ben de yanında yatıyorum. Beşiğimiz yatak odasında. Ananemiz bizimle kalıyor babamız yatak odasında sabah işe gittiği için uykusuz kalmasın diye böyle şimdilik. İnşallah beşiğinde de uyur yadırgamaz

CAnım bizimde 10 günlükken başladı 2 günde birle başladı
Sonra haftayı buldu yapması
Kilo alıyorsa sıkıntı yapma
Hem huzursuz da değilmiş ne güzel
Peki ıkınıp ağlamıyor mu, bizimki huzursuz oluyor ıkınıyor uykusundan uyanıyor bir saatte yarım saatte. Fitil verdiniz mi siz?

Ben de beraber yatıyorum.Bazen dediğin gibi kolumda emziriyirum.Benimki gündüz kameranın üstünde tv sesinde uyuyor.Bense yakınlarda oluyorum

Evet eşime de dedim 2 gün uzun bir süre değil , alıştırmaya da niyetim yok sonra o olmadan yapamaz ama denemiş olduk baya rahatladı çok sıkıntısı olmadığı sürece uygulamam
Kizimdayken kullanmistik ama kesip yarisini kullanmistim 1 defa. unutmusum. Boyle kucuk seyler karsima ciktikca hatirliyorum.

Peki ıkınıp ağlamıyor mu, bizimki huzursuz oluyor ıkınıyor uykusundan uyanıyor bir saatte yarım saatte. Fitil verdiniz mi siz?
Ikınıyo ama öyle uykusundan uyanmıyor
Vermedim canım hiç bişey
Çünkü emdiği yarıyor
Anne sütünde 10 güne kadar normal
Ben bu tür konularda sakinim evham yapmıyorum
Ben sakin olunca çocukta otomatikman rahat oluyo
Çok düşmüyorum herşeyin üstüne
Tabi ki bilinçli olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…