Benimkinin de 3.günü popodan biraz uyardık gaz sorunu da olduğu için Kakasını azıcık yaptı ama kabız diil yine de huzursuz hepKırkı yaklaştıkça huzursuzluğu artıyor çok korkuyorumGündüz de emme aralığı uzaması gerekirken bir buçuk saate düştü

Cok gecmiş olsun

Geçmiş olsun. Benim de 14.00

Kızlar korse kullanan var mi?oturunca kıvrılıp karinda toplanmayan ve aşırı pahalı olmayan korse tavsiyesi istiyorum.yoksa owli alacagim sanki toplamayacak gibi duruyor
Owli topluyorda zamanla oturup kalkmaktan üstü kıvrılıyor kayıyor falan memnun kalmadım o açıdan

Gecmis olsun canim. Benim bebegin de kalbinde parlama gormustu doktor dogum öncesi. Direk randevu alip gidebiliyor muyuz cocuk kardiyolojisine. Endiselendim dimdi. Hangi doktora goturdun? Sehir hastanesine mi?

Çok geçmiş olsun canım

Ozaman ben de alayım. Bu seferlik yarım olarak veririm. 10 günü aşmadıkça vermem. Bugün 12.gün oldu karnı büyüdü çocuğun zaten netteki reçetene okuduğuma göre hafta geçmeden ikinci kez vermeyin yazıyor

Çocuk dru önerdi. Pek de işe yaramadı. Süt göze önerilmediğine göre yüze de yaramaz diye düşündüm.
Sutin cok iyi gelir 1 hafta sur emzirdikten sonra suruyorum ben. Hem sivilceleri geciriyor. Hemde yuzundeki tuyleri döker diyor eskiler. Benimkinin kulaklari cok kıllı.

erensar canım n’aptın gittin mi? Randevun bugündü
Ay canım hatırladığın için çok teşekkürler gittim bu gün holter takılmıştı dün onu çıkardılar sonuçları aldım US ve doppler yapıldı onun sonıçlarınıda aldım dahiliye doktoru izindeymiş gösteremedim sonuçları canım cuma günü nefrolojiye gidince dahiliyeyede sonuçları göstercem iki gündür sıfır tuz yani hiç tuz atmıyorum yemeklere en fazla 14/ 10 oldu tansiyonum az tuzlu da yesem yülseltiyor demekki baya düştü tansiyonum tuzsuz yiyince yemekleri

Aaa öyle mi biz 5 gün arayla verdik. Sen doktora danış yine de canım biz de yarım verdik. Evet karnı büyümüştü biz ilk verdiğimizde de.

Gecmis olsun canim. Benim bebegin de kalbinde parlama gormustu doktor dogum öncesi. Direk randevu alip gidebiliyor muyuz cocuk kardiyolojisine. Endiselendim dimdi. Hangi doktora goturdun? Sehir hastanesine mi?
Yok devlette direk randevu alamıyorsun. Ben bunun için önce çocuk doktoruna gittim o sevk oluşturdu. Özeller sevk edemiyor maalesef. Özelde çocuk kardiyolojisi varmıdır onu da bilmiyorum. Bizim nöroloji kardiyoloji ve üriner ve kalça usg yapılacaktı. O yüzden tek seferde hepsi için sevk istedim. Sonra da mhrs den randevu aldım. Sırasıyla hepsine gidicez şimdi.
Herhangi bir devlet hastanesinden sevk oluşturtabilirsin.

Sütün yanında mama da verdiğim için endişeleniyorum galiba

Rica ederim canım ne teşekkürü
Hadi bakalım inşallah önemli bişey çıkmaz
Evet sıfır tuz tüketmeye çalış, nefroloji de bunu diyor. Herşeyin içinde yeterince tuz var zaten.
Bulyonlardan ve hazır çorbalardan uzak dur özellikle
O zaman daha da düşer tansiyonun

Çok tehlikeli ama. Uyku haline yarı ölüm hali demişler. Babynest gibi birşey olsa belki. Şimdi böyle alışırsa bir iki ay sonra dönmeye başlayacak allah korusun ne olacağı belli olmaz

Biraz rahat ol canım
Pimpirikli anne olacaksın bu gidişle
Kilo alımı nasıl
İyiyse boşu boşuna strese giriyorsun demektir
Bebeklerin günü gününü tutmaz
Her bebekte bir olmaz tabi ki
Öyle böyle büyüyecekler

Kız ben sadece süt verdiğim halde yapmıyor 12 gün oldu diyorum.
Ben de sakinim aslında ama herkes ister istemez duydu eşim danışırken haliyle bunun için arayıp soruyor ve niye birşey yapmıyorsun diyor. Bezdum da bezdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…