Benimkinin de 3.günü popodan biraz uyardık gaz sorunu da olduğu için Kakasını azıcık yaptı ama kabız diil yine de huzursuz hepKırkı yaklaştıkça huzursuzluğu artıyor çok korkuyorumGündüz de emme aralığı uzaması gerekirken bir buçuk saate düştü
Biraz talihsizlik atoni geçirdim ameliyat sırasındaRahim kasılıp küçülmedi kanama oldu alttan müdahele ve karından masaj yaptılar durduramasalardı doktor tekrar ameliyat yapıp rahmimi almak zorunda kalcakmış ucuz atlattım
Biraz talihsizlik atoni geçirdim ameliyat sırasındaRahim kasılıp küçülmedi kanama oldu alttan müdahele ve karından masaj yaptılar durduramasalardı doktor tekrar ameliyat yapıp rahmimi almak zorunda kalcakmış ucuz atlattım
Kızlar korse kullanan var mi?oturunca kıvrılıp karinda toplanmayan ve aşırı pahalı olmayan korse tavsiyesi istiyorum.yoksa owli alacagim sanki toplamayacak gibi duruyor
Benim her iki kizimda da üfürüm duyuldu hafif şiddette. Sadece muayenede anlaşıldı hiç-bir belirtisi yok. Çocuk kardiyolojisine gittik eko yani kalbine ultrason yapıldı orada belli oldu kalbinde delik oldugu. şimdilik takip önerildi belirli aralıklarla kontrole gideceğiz. Size tavsiyem kesinlikle çocuk kardiyolojisine götürün netlessin durum
Ya bizimki de 5 gün yapmayınca doktor bu fitili verdi 3 kez kullandık. Sürekli ıkınıyor ama yapamıyor ve aynen kabız değil. Ama fitille yapınca da bir bez dolusu yapıyor. Ne yapacağımı şaşırdım ben de. Zeytinyağını bana da önerdi bir doktor ama cesaret edemedim, mamasına karıştır dedi.
Ozaman ben de alayım. Bu seferlik yarım olarak veririm. 10 günü aşmadıkça vermem. Bugün 12.gün oldu karnı büyüdü çocuğun zaten netteki reçetene okuduğuma göre hafta geçmeden ikinci kez vermeyin yazıyor
Sutin cok iyi gelir 1 hafta sur emzirdikten sonra suruyorum ben. Hem sivilceleri geciriyor. Hemde yuzundeki tuyleri döker diyor eskiler. Benimkinin kulaklari cok kıllı.
Ay canım hatırladığın için çok teşekkürler gittim bu gün holter takılmıştı dün onu çıkardılar sonuçları aldım US ve doppler yapıldı onun sonıçlarınıda aldım dahiliye doktoru izindeymiş gösteremedim sonuçları canım cuma günü nefrolojiye gidince dahiliyeyede sonuçları göstercem iki gündür sıfır tuz yani hiç tuz atmıyorum yemeklere en fazla 14/ 10 oldu tansiyonum az tuzlu da yesem yülseltiyor demekki baya düştü tansiyonum tuzsuz yiyince yemekleri
Sutin cok iyi gelir 1 hafta sur emzirdikten sonra suruyorum ben. Hem sivilceleri geciriyor. Hemde yuzundeki tuyleri döker diyor eskiler. Benimkinin kulaklari cok kıllı.
Ozaman ben de alayım. Bu seferlik yarım olarak veririm. 10 günü aşmadıkça vermem. Bugün 12.gün oldu karnı büyüdü çocuğun zaten netteki reçetene okuduğuma göre hafta geçmeden ikinci kez vermeyin yazıyor
Yok devlette direk randevu alamıyorsun. Ben bunun için önce çocuk doktoruna gittim o sevk oluşturdu. Özeller sevk edemiyor maalesef. Özelde çocuk kardiyolojisi varmıdır onu da bilmiyorum. Bizim nöroloji kardiyoloji ve üriner ve kalça usg yapılacaktı. O yüzden tek seferde hepsi için sevk istedim. Sonra da mhrs den randevu aldım. Sırasıyla hepsine gidicez şimdi.
Herhangi bir devlet hastanesinden sevk oluşturtabilirsin.
Ikınıyo ama öyle uykusundan uyanmıyor
Vermedim canım hiç bişey
Çünkü emdiği yarıyor
Anne sütünde 10 güne kadar normal ☺
Ben bu tür konularda sakinim evham yapmıyorum
Ben sakin olunca çocukta otomatikman rahat oluyo
Çok düşmüyorum herşeyin üstüne
Tabi ki bilinçli olarak
Ay canım hatırladığın için çok teşekkürler gittim bu gün holter takılmıştı dün onu çıkardılar sonuçları aldım US ve doppler yapıldı onun sonıçlarınıda aldım dahiliye doktoru izindeymiş gösteremedim sonuçları canım cuma günü nefrolojiye gidince dahiliyeyede sonuçları göstercem iki gündür sıfır tuz yani hiç tuz atmıyorum yemeklere en fazla 14/ 10 oldu tansiyonum az tuzlu da yesem yülseltiyor demekki baya düştü tansiyonum tuzsuz yiyince yemekleri
Rica ederim canım ne teşekkürü
Hadi bakalım inşallah önemli bişey çıkmaz
Evet sıfır tuz tüketmeye çalış, nefroloji de bunu diyor. Herşeyin içinde yeterince tuz var zaten.
Bulyonlardan ve hazır çorbalardan uzak dur özellikle
O zaman daha da düşer tansiyonun
Benim gibi bebeğiyle yan yana yatan yok mu? Benim oğlan yerine koyduğum an uyanıyor, yanımdaysa uyuyor ve gece boyu sık sık emiyor, hatta bazen kolumda emer pozisyonda uyuyoruz, büyük oğlum da öyleydi benim. Ama ben bişey olup da kalksam bile hemen uyanıyor, çok alıştı işim zor.
Çok tehlikeli ama. Uyku haline yarı ölüm hali demişler. Babynest gibi birşey olsa belki. Şimdi böyle alışırsa bir iki ay sonra dönmeye başlayacak allah korusun ne olacağı belli olmaz
Biraz rahat ol canım
Pimpirikli anne olacaksın bu gidişle
Kilo alımı nasıl
İyiyse boşu boşuna strese giriyorsun demektir
Bebeklerin günü gününü tutmaz
Her bebekte bir olmaz tabi ki
Öyle böyle büyüyecekler
Kız ben sadece süt verdiğim halde yapmıyor 12 gün oldu diyorum.
Ben de sakinim aslında ama herkes ister istemez duydu eşim danışırken haliyle bunun için arayıp soruyor ve niye birşey yapmıyorsun diyor. Bezdum da bezdum