Kilo alımı iyi doktora göre, karnınkocaman olmuştu ve yapınca çok rahatlıyor, onu öyle ıkınırken görünce kıyamıyorum.

Canım zaten bizim eve ne bulyon nede hazır çorba girmiyor eşim çok takıntılı paletli ürünler konusunda 10 yılı aşkındır kullanmıyoruz maşallah kuzucuklara çok tatlılar Allah bağışlasın canım Rabbim nazarlardan saklasın çok tatlılar

Kilo alımı iyi doktora göre, karnınkocaman olmuştu ve yapınca çok rahatlıyor, onu öyle ıkınırken görünce kıyamıyorum.
O göbüşünü yerim ben onun
Bende hiç kıyamıyorum
Uzun süre yapamadığında emzirmeden önce gaz ilacını veriyorum
Sonra emzirip bi güzel masaj yaparak oynuyorum onunla
O zaman rahat yapıyo

En güzeli valla
bizde de öyle
Gazlı içecek filanda almıyoruz artık bi misafir filan için alıyoruz
Sağol canım Allah razı olsun

Canim ben sana yazdim ama gormedin sanirim. Hangi mamayi kullaniyorsun? Ben mamayi degistim biraz rahatladi bebegim. Demekki mamadan kaynakli diye dusunuyorum. Hatta denemek icin aldigim kucuk mama bitince eskisinden verdim yine kivranmaya basladi hemen gidip yenisini aldim mamayi degistim.

O göbüşünü yerim ben onun
Bende hiç kıyamıyorum
Uzun süre yapamadığında emzirmeden önce gaz ilacını veriyorum
Sonra emzirip bi güzel masaj yaparak oynuyorum onunla
O zaman rahat yapıyo
Hangi gaz ilacını kullanıyorsunuz ?

Sma kullanıyoruz canım evet görmedim galiba yazdığını. Biz doğduğundan beri kullanıyoruz ama 20 günlükken başladı bu yapamama. Siz hangisinden hangisine geçtiniz? Doktor mama değiştirmeyi önermiyorum demişti kusma fln yapabiliyormuş. Mamasına zeytinyağı kat dedi cesaret edemedim.

Bende mamadan oldugunu dusunmemistim cunku ilk zamanlar cok normalken cok sonradan basladi. Mamadan olsa onceden de olurdu diye dusundum. Mamaya zeytinyagi vs de kattim ama etki etmedi. Sonra icime sinmedi degistirdim ve bir kac gun icinde kivranmalari azaldi bariz sekilde. Sonra eskisinden verdim denemek icin tekrar basladi. Bize hastaneden bebelac kullaniyoruz demislerdi onu almistik. Simdi onu biraktim. Hipp Combiotic 1 aldim fiyati biraz yuksek ama bile bile kuzumu kivrandirmak daha kotu.

Sen de 1 kucuk kutu alip deneyebilirsin cok arastirdim. Hatta daha yeni gordum muhendisinoglu da incelemis dogruysa icerigi de anne sutune yakin gorunuyor.

Tabi bebekten bebege fark edebilir ama bizimkinde biraz degisiklik olunca aklima sen geldin.☺

Tesekkur ederiz teyzoslar ay kizlaaar nasil rahat ettimmmm..havada cok guzel bir gun parka geldigim icin mutlu olacagim aklima gelmezdi.. alin tosbikleri cikin valla evde olsam bezdirmisti
her gün çıkıyorum artık anneler ve bebekler huzura kavuşsun
bence bebekler de sıkılıyor çıkın anneler. tek basınıza cesaret edin önce civarda :)

Benimkide öyle yapışık uyuyoz benden ayrılınca hemen uyaniyo diğer taraftada abla tabi baba postalandı. Geçen bebek ağlıyor ben emziği ablanın ağzına sokacam diye uğraşıyorum nasil kafadaysam. Bu bebekleri yanımıza alıştırmamalıyız aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…