Bizim kide çok tıkanıyor ağzına üfleyince kendine geliyo bende çok panik oluyorum en korktuğum şey tıkanması
Onu ben ağlarken nefessiz kaldığında yapıyorum üfleyince bi irkilio kendine gelio ama o noktaya gelmemek için elimden geleni yapıyorum tabiki

Ya evet simdi burnu tıkalı emzirmeden önce serum fizyolojik damlattım ama gene tıkanacak diye resmen o uyuyor ama gözümü ayırmıyorum üstünden
Dün ve bugun emzirirken iki kere nefessiz kaldı
Cok korkuyorum
Serum fizyolojiği damlatıyor musun yoksa sıkıyor musun? Ben çok sıkmaya korkuyorum çocuğu boğarım falan diye ama hastanede 1ml 1ml her iki burnuna sırayla 5 kez falan sıktılar yani yıkadılar. Damlatmak pek işe yaramıyor üzerine otribebeyle çekmediğin sürece. Ilk 6ay ağızdan nefes pek alamadıkları için burnun tıkalı olmaması önemli ama aksi gibi bikac gündür benimkinin de tıkalı çok canım sıkılıyor

Burun tıkanıklığı bizde de var. İzmir deyiz ve maalesef nem oranı çok yüksek burun tıkanıklığı da bundan kaynaklı. Serum fizyolojik biraz rahatlatıyor ama özellikle geceleri çok tıkanıyor

Burun tıkanıklığı bizde de var. İzmir deyiz ve maalesef nem oranı çok yüksek burun tıkanıklığı da bundan kaynaklı. Serum fizyolojik biraz rahatlatıyor ama özellikle geceleri çok tıkanıyor
Ben de izmirdeyim canım. Bizim sabah kalktığında daha bir tıkanık oluyor

5-10 kere her iki üç saatte bir sıkın diyor damlatmaya müsade etmezki cok huzırsuz oluyor
Aspiratörüde ilk 6 ay nezle olmadıgı sürece tavsiye etmiyorlar

5-10 kere her iki üç saatte bir sıkın diyor damlatmaya müsade etmezki cok huzırsuz oluyor
Aspiratörüde ilk 6 ay nezle olmadıgı sürece tavsiye etmiyorlar
aynen kullanılsa bile önce serum fizyolojik ardından aspiratör diyorlar. kuru kuruya tahris edebilirmis

Bizimki de 6 gundur yapmiyor, doktorumuz gunde 7 kez de, 7 gunde 1 de normal dedi. Oncesinde her gun yapiyordu. Galiba her bebegin boyle bir donemi oluyor. Internette 10 gun de normal diyordu. Bebisin baska bir sikintisi var mi?

Arkadaslar d vitamini neler kullaniyorsunuz. Saglik ocagi devit3 verdi ama henuz kullanmaya baslamadim. Gec kaldim belki biliyorum ama baska bir d vitamini kullanmak istiyorum. Sizler ne kullaniyorsunuz

Ben de izmirdeyim canım. Bizim sabah kalktığında daha bir tıkanık oluyor
Gece odadaki nem %87 yi buluyor bir de evimiz kuzey cephe. Doğalgazı henüz açmadım havalar iyi diye açınca da aynı olursa Nem alma makinesi almayı düşünüyoruz.

Ben ocean 400 iu kullaniyorum. Bir de bildugim kadariyla wellcare var temiz icerikli.
Bende ondan sipariş ettim. Doktor bize başka bir tane vermişti bir aydır onu kullanıyordum kombine vitamin ama içinde şeker falan var kullanmak istemiyorum artık.

Çok geçmiş olsun

Arkadaslar d vitamini neler kullaniyorsunuz. Saglik ocagi devit3 verdi ama henuz kullanmaya baslamadim. Gec kaldim belki biliyorum ama baska bir d vitamini kullanmak istiyorum. Sizler ne kullaniyorsunuz
bize bunu tavsiye ettiler gün de 5 damla şeklinde icin de d vitamini de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…