çünkü bu sana külfet değil de senin için zevk :) ne zaman düşünüyosunCok zor cok dün gelen yirmi kadınında yirmisi Allah yardımcın olsun diyip durdu oturmayıda sevmiyor cunku sürekli ayakta kucakta gezdireceksin falan
Yinede ikinciyi düşünüyorum mesela :) dün bikaç kişiyede söyledimde şok oldular bu cocuga ragmen hemde bu zamanlarda bile ikinciyi düşünüyorsan helal olsun diye
Evet bende yavas yavas aglamalarini cozuyorum bos sandim memeyi verdim gecen aaglamadan uyudu..ben bir kez kilo kaybi yasadim ya o korku yer etmis bana o donemde sarilik vs..oldu.hep bi doymamis hissiyati olusuyodu bugunde mama vermedim 2.gunumjz sagdigimdan takviye yaptim sabahta baya sagdim..sagma dediim elektrikli degil mochi ile..bakalim doktor ne diyecek kilosu icin 2aylik olduk 7sinde asisi var getiricem kilosunada baktirimE Elwing6 geçen gün emzirdiğim göğüsten sağım yaptım 20cc ancak çıktı demiştin ya, çok iyi çıkmış bence. Bende merak edip denedim birkaç damla elimle de göğsü sıkıştırarak zor çıktı. Cc bile denilemez. ki uyudu diye ağzından ben çekip çıkarmıştım bitti diye kendisi bırakmamıştı. Sonra emzirmediğim göğsü sağdım. Hazır uyuyorken yerine yenisi gelir nasılsa diye. 120cc de bıraktım devam etmedim sağmaya. 2saat sonra Uyandı ve memedeki süt yetmediğinden midir nedir memede uyudu yatağa koyunca ağladı. Sağılmış Meme fazla yumuş olunca da tutamadı kaydı sürekli. Sağdığım sütü vereyim dedim biberonu tutamadı çünkü hiç biberon vermedim daha önce. Acı acı ağladı. Damla çıkmayan memeyi verdim sakinleşip uyudu. Biberonu da abisi kaptı kaçtı
Özetle sütüm ne kadar var yetiyor mu diye düşünmeden emzirmeli
Hemde ne zevk suanda kucagımda uyuyor mesela sunun ağzını burnunu bi yesem diye mıncırmamak icin zor tutuyorum kendimiçünkü bu sana külfet değil de senin için zevk :) ne zaman düşünüyosun
ya çok sevindim sizin adınıza sen cok ugras veriyordun bunun icin.daim olsun insallah mamayı bırakırsınız böyle böyleEvet bende yavas yavas aglamalarini cozuyorum bos sandim memeyi verdim gecen aaglamadan uyudu..ben bir kez kilo kaybi yasadim ya o korku yer etmis bana o donemde sarilik vs..oldu.hep bi doymamis hissiyati olusuyodu bugunde mama vermedim 2.gunumjz sagdigimdan takviye yaptim sabahta baya sagdim..sagma dediim elektrikli degil mochi ile..bakalim doktor ne diyecek kilosu icin 2aylik olduk 7sinde asisi var getiricem kilosunada baktirim
hamile kalmak için mi 2 yas, doğum için mi? bende o sekil düsünüyorum açıkçası ilk 3 aydan korkuyorum ama yas aralıgını cok istemiyorum. dedigin gibi kücükken zor ama büyüyünce çok güzel oluyor. benim daha yaşım genç, bu ikisi 7-9 yaşlarına gelince bi ikili daha isterim Allah nasip ederse tabi ki.Hemde ne zevk suanda kucagımda uyuyor mesela sunun ağzını burnunu bi yesem diye mıncırmamak icin zor tutuyorum kendimi
Sanki geceden kalma basagrım mide bulantım yokmuscasına psikopat gibi bi sevgi icimdeki :)
Yani Rabbim nasip eder mi bilmem tabi ama iki yaş aralarında bırakmayı düşünüyorum cok uzun yas aralıgında hem yasım gecmiş olur hemde benimde ablamla yas aralıgım az cok keyifli birlikte büyümek
İlk yıllar tabiki zor olacak ama öyküyle deneyim kazanıyorum nasılsa zorluga
Öyküm bibucuk yasına geldiginde baslarım calısmalara işteya çok sevindim sizin adınıza sen cok ugras veriyordun bunun icin.daim olsun insallah mamayı bırakırsınız böyle böyle
hamile kalmak için mi 2 yas, doğum için mi? bende o sekil düsünüyorum açıkçası ilk 3 aydan korkuyorum ama yas aralıgını cok istemiyorum. dedigin gibi kücükken zor ama büyüyünce çok güzel oluyor. benim daha yaşım genç, bu ikisi 7-9 yaşlarına gelince bi ikili daha isterim Allah nasip ederse tabi ki.
ay bide ben wc eğitiminden korkuyorumÖyküm bibucuk yasına geldiginde baslarım calısmalara iştene zaman nasip olursa artık
Bakalim iyi gidiyoruz 2 gundur yalniz 3.gun kaka yapmadi mamayi azalttigimda yada kestigimde kaka yapmiyorya çok sevindim sizin adınıza sen cok ugras veriyordun bunun icin.daim olsun insallah mamayı bırakırsınız böyle böyle
hamile kalmak için mi 2 yas, doğum için mi? bende o sekil düsünüyorum açıkçası ilk 3 aydan korkuyorum ama yas aralıgını cok istemiyorum. dedigin gibi kücükken zor ama büyüyünce çok güzel oluyor. benim daha yaşım genç, bu ikisi 7-9 yaşlarına gelince bi ikili daha isterim Allah nasip ederse tabi ki.
sadece anne sütüyle beslenmede 10 güne kadar diye biliyorum ben. en son mama verdiğinden sonra kaka yaptı mı? bizde yarın gideceğiz kalca ultrasonu icin. hazır gitmisken şu akşam huysuzluğunu sorayım gaz mıdır nedir derdi. gaz olduğunu sanmıyorum ama. bide tırnaklarını göstericem, geçti hafif var ama onu da sorucam. en cok da kilo-boyu merak ediyorumBakalim iyi gidiyoruz 2 gundur yalniz 3.gun kaka yapmadi mamayi azalttigimda yada kestigimde kaka yapmiyorherhalde 5gun normalmis bakalim onuda sorayim doktora
Sanırım biraz da bu olayı takıntı yaptım kendi adıma söyleyeyim, illa emsin illa anne sütü vs diye çok yıprattım kendimi. Elimden geleni yine yapacağım ama kendimi yıpratmamaya çalışacağım. Benim bebeğim sütü tamamen boşaltamıyor sanırım ondan süt az ya da belki psikolojik kafaya taktım diye az bilemiyorumBen de beceremedim mamayı kesmeyi, galiba kabul etmem gerekecek sütüm yetmiyor olmalıilk oğlumda sıfır mamayla ayda 1,5 kg alıyordu ilk aylarda ama bu neden öyle olamadı bilmiyorum ikinci çocukta daha acemi gibi hissettim, bir çocuk daha büyütmüş ve çocuk gelişimiyle ilgili onlarca kitap okumuş olmama rağmen çaresiz hissediyorum bazen
Bizim hazır kundaktandw cıkardı sabah bi baktım eli çenesindeKafaya hiç şapka takmıyorum üşürmü kiGerçi geceleri kaloriferi yakmaya başladık ama yine de aklım kalıyor. Bir de battaniyeyle kundak yapmayı denedim ama uyumadan önce izin vermiyor kolları çıkarıyor, uyurken yapıyorum iyi uyuyor ama şu hazır kundaklar daha sağlam olur kolları çıkarmaması açısından dedim
Benimki de birara kucakta pışpışlanmadan uyumuyordu , koydum beşiğine verdim emziği kusura bakma hiç alıştıramam seni dedim öyle bir canım yok 47.5 kiloya düşmüşüm zatenOlmaz mı kollarım agrıması kamburum bi yana tuvalete yemege kostur kostur bi yere bırakıp gidiyorum cunku gündüz sadece kucakta uyuyor bikac kere yatırıp uyuttumda max yarım saat sürdü fotolarını falan cektim eşsiz bişey yapmısım gibi
Kendime yaptıgım iyi yatırımlardan biri cocugumun farklı kucaklardada aglamadan durması gelen kim olursa olsun veriyorum al sev biraz diye
Ya sanki biliyormus gibi yazmissin. Soyle bir durum olmustu biz beraber universiteyi okuduk esimle. O zaman annem de babam da maddi olarak destek olmadi bana. Annem kardesim oldugu icin oma bakiyordu babamla ayrilar. Babam yurt parami odyecekti sadece ben esim sayesinde bir ise girdim okuldan kalan zamanlarimda orda çalışıyordum. Hatta bir kere babam para gondermedi esim odemisti yurt paramı. Sonra annrm emekli olmus ben bilmiyordum fln bunlara hep esim sahit oldu ve sonuc dedigin gibi oldu. Ben de sucluyum her seyi ona yansittigim icin sanirim almam gereken ders buHastanede nasil desin canim kadin kovulmus cidden..dedigim gibi tek hatali esin seni sakinlestirmesi lazimdi aksine gazlamak yerine..bir de sana tavsiye esin de olsa arkamda ailem yok izlenimi vermek bence hayattaki en buyuk yanlislardan biri ..sen simdi sevdigim adam diyorsun ama yarin bir sey olsa o begenmedigimiz ailemiz durur yanimizda..ve erkekler bunu farkederse yani annenin babanin arkanda okmadigini ( ceevremde cok gordum) cok guzel kullaniyorlar.benden baska kimse yok diye bir ozguven patlamasi yasiyorlar.esin senin annenle aranin bozuk olmasindan rahatsizlik duymali..esim bilir babamin nasik arkamda duracagini ve adaletli olacagini konusurken bile yanlis anlamamismidir ? dimi diye sorar bana..bence bu cok güzel bir sey..hicbir zaman senden baska kimsem yok izlenimi yaratmadim.beni esim buyutmedi agac kavugunda buyumedim..bende ailemin biricigiyimm..ben bunu bir sorun yokken hissettiriyorum esinin cevreyle olan iliskisi aslinda sana davranislarinida belirler.bunlar benim fikrim..arkadasa katiliyorum annenin gonlunu almalisin.teyzen ayri bir vaka ona bir sey diyemem ama her hareketinin ucunun annene dokunaagini esinde biliyordu eminim
Ben hiç korkmuyorum nedne cunku bugun bildigin tuvalet egitimindeymişiz gibi kendi üstü bası örtüsü hırkam ve yerdeki öbek kadar kaka yaptıay bide ben wc eğitiminden korkuyorum
İkinciler daha rahat oluyormuş hadi inşallahCok zor cok dün gelen yirmi kadınında yirmisi Allah yardımcın olsun diyip durdu oturmayıda sevmiyor cunku sürekli ayakta kucakta gezdireceksin falan
Yinede ikinciyi düşünüyorum mesela :) dün bikaç kişiyede söyledimde şok oldular bu cocuga ragmen hemde bu zamanlarda bile ikinciyi düşünüyorsan helal olsun diye
Yapmadi canim..3gundur anne sutu aliyo sadece 1.gun belki 1kez verdim tam hatirlamiuorumsadece anne sütüyle beslenmede 10 güne kadar diye biliyorum ben. en son mama verdiğinden sonra kaka yaptı mı? bizde yarın gideceğiz kalca ultrasonu icin. hazır gitmisken şu akşam huysuzluğunu sorayım gaz mıdır nedir derdi. gaz olduğunu sanmıyorum ama. bide tırnaklarını göstericem, geçti hafif var ama onu da sorucam. en cok da kilo-boyu merak ediyorum
Dısarda yada baska yerde napıyorsunuzBenimki de birara kucakta pışpışlanmadan uyumuyordu , koydum beşiğine verdim emziği kusura bakma hiç alıştıramam seni dedim öyle bir canım yok 47.5 kiloya düşmüşüm zatenarkadaşım dalga geçiyor bebek kucağımda kocaman kaldı diye , baktı baktı bana ninni söyledim sohbet ede ede uyuttum , şimdi ayakta sallasam kucağımda pış pışlasamda beşiğine yatmadan uykuya geçmiyor
Annem esime bsey demememe cok kirilmis. Orda sesini cikarmaliydin dedi hakli da ama ben daha sezaryenden cikali dakikalar gecmis olaylari bile cok net hatirlayamiyorum. Esime sonrasinda kizfim konustum ama o an da bir seyler yapmaliydim. Sadece kvme cikart odadan dedim o da yapmadi. Ben de cok sucluyum bu durumdaYani anneninde haksız oldugu cok yer var atıyorum senelerdir ne olursa olsun kızının evine gelmemesi senin huyunu suyunu bilmesine hamile oldugun halde trip atması falan ama eşinin yaptıkları yenilir yutulur değil
Eşine keske o para mevzusunda güzel bi kalay cekseydin o kadarda değil cunku ya cok agır yaptıkları
Ben olsam sanırım canına okumustum sen kim oluyorsun da benim aileme böyle davranıyorsun diye ilk mevzuda
Eşime aşıgım lakin annem babam basımın tacıdır onlara yapılan bi saygısız hareket bana yapılan on harekete bedeldir
İnşallah senin en azından annenle aran düzelir ne diyelim artık zaten gelmiyormuş yanınıza belki ileride sen gidersin cocugunlada buzlar erir
En iyisi mesafeli olmak. Mesafe candirYoook kızzz oglu 2yil ist.da calisti 2 yilda evine 1 kez geldi benden sonra sayemde aralari duzeldi..sanki bilmiyorum..bende eltim gibi anasini opup sarildikca surat asmadigimdan bunlar fazla iyi niyette iyo degil her seyi yapabilceklerini saniyorlar gerci kv beni henuz cozemedi dikkatli davraniyoruz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?