Sağol canım iyi gidiyo şimdilik maşallah. İlk aşı koluna vuruldu onda cok aglamadi ikinci ve üçüncü bacaklara en çok ucuncude ağladı dışarıya çıkınca sakinleşti hemen. İnşallah sizin de iyi geçer
Biz de bugun asi olduk. Bizim saglik ocagindaki hemsire bi erkek hemsireyi cagirdi ikisi tuttular oglumu. Anneler tam tutamiyor dediler. Iyi ki de oyle yaptilar cok suclu hissediyordum kendimi ilk asisinda tutarken. Buraya yeni tasindigimiz icin ilk defa gittik saglik ocagina ama iyi ki bu doktoru secmisiz.Hemsiremiz de cok tatliydi. Ozur dileyip durdu oglumdan. Ilk 2sinde cok aglamadi ama sonuncu asida benim de oglumun sesi kesildi,yakiyormus ilac. Ben de oyle gorunce aglamaya basladim hemen kucagima verdiler sonra sustu oglum ben de sakinlestim simdi de uyuyor asi yorgunu bebegim
Ben de çok zorlandım tutarken ama başkasına da güvenemedim ki çok korktum. Biraz sesini duyalım dedi hemşire aşıyı yapmadan önce kızıma çünkü kıpır kıpırdı maşallah ve gülüyodu hemşireye. Hepsinde çok ağladı yavrum birini yap diğerine geç derken krizlere girdi küçücük canıyla. Ben de bittim aşılar bitene kadar inşallah kolay atlatırız çok korkuyorum gerçekten
Maşallah kuzuya hareketliyse olabilir , benimki de bu ara hem memeyi hem biberondan içtiği sütü azalttı bildiğin iştahsız , doktora yazdık bakalım ne diyecek aşı içim gittiğimde kontrol de eder ama biz en fazla 70-80 cc veriyorduk kalanı memeden alıyordur demişti doktor şimdi kalanı memeden almadığı gibi 40-50 hatta bazen 30 cc de bırakıyor deli olucam herşeyi deniyorum yok
Kanki benim oglan da ayni.ben senden fakli olarak biberonu tek öğün olarak veriyorum gunde 1 defa. Diger zamanlarda emiyor. Biberonu verince de dedigin gibi 30 cc den sonra ittir kaktir 70 80 iciyo. Bu coxuk 100leri gomuyordu.
Biz de bugun asi olduk. Bizim saglik ocagindaki hemsire bi erkek hemsireyi cagirdi ikisi tuttular oglumu. Anneler tam tutamiyor dediler. Iyi ki de oyle yaptilar cok suclu hissediyordum kendimi ilk asisinda tutarken. Buraya yeni tasindigimiz icin ilk defa gittik saglik ocagina ama iyi ki bu doktoru secmisiz.Hemsiremiz de cok tatliydi. Ozur dileyip durdu oglumdan. Ilk 2sinde cok aglamadi ama sonuncu asida benim de oglumun sesi kesildi,yakiyormus ilac. Ben de oyle gorunce aglamaya basladim hemen kucagima verdiler sonra sustu oglum ben de sakinlestim simdi de uyuyor asi yorgunu bebegim
Canım geçmiş olsun.. Yakan iğne bacakta olan mı koldan olan miydi? Bizim 2 aşkımız bacakta oldu. Koldan olacak 12 kasımda. Merak ettim hangisi yakıyor us?
Pircici
Benim bel ve sirt agrilarim dayanilmaz hale geldi. Fizik tedaviye gittim. Kan tahlili ve mr istedi. Emzirdigimi soyleyince kalsiyum, d vitamini falan her seye bakacaklar. Senin de agrilar devam ediyorsa bi kontrol ettirmekte fayda var.
Süt ve yumurtayı fazla tüketiyorsan ondan olabilir. Ateş yoksa sıkıntı yok. 6.ayında geçiyor tamamen. İstersen 10 gün süt ve peyniri kes. Sadece yoğurttan (ev yoğurdu) kalsiyum alsan yeter zaten. Ama dediğim gibi ateş ve aşırı huzursuzluk yoksa sıkıntı yok
İçimi rahatlattın sağol
Yine instagramdan bir arkadaş da doktora gitsen de sana diyet verecek dikkat etmen yeterli dedi
Allah korusun ateş de olmaz inşallah
Yarın da aşımız var yeterince canım sıkılıyor şimdiden
İçimi rahatlattın sağol
Yine instagramdan bir arkadaş da doktora gitsen de sana diyet verecek dikkat etmen yeterli dedi
Allah korusun ateş de olmaz inşallah
Yarın da aşımız var yeterince canım sıkılıyor şimdiden
Ben de çok zorlandım tutarken ama başkasına da güvenemedim ki çok korktum. Biraz sesini duyalım dedi hemşire aşıyı yapmadan önce kızıma çünkü kıpır kıpırdı maşallah ve gülüyodu hemşireye. Hepsinde çok ağladı yavrum birini yap diğerine geç derken krizlere girdi küçücük canıyla. Ben de bittim aşılar bitene kadar inşallah kolay atlatırız çok korkuyorum gerçekten
Canım geçmiş olsun.. Yakan iğne bacakta olan mı koldan olan miydi? Bizim 2 aşkımız bacakta oldu. Koldan olacak 12 kasımda. Merak ettim hangisi yakıyor us?
Kızlar hamilelik döneminde cilt bakımı çok yapamadım zararlıdır diye. Sadece belirli nemlendiricileri kullanım o da cildim çok kuru olduğu için yeterli gelmedi. Şimdi de emzirdiğini için seçici davranmak zorundayım ama hala bulamadım iyi bir nemlendirici. Sizin tavsiye edebileceğiniz emzirirken sıkıntı olmayan doğal ürünler var mı?
Kanki benim oglan da ayni.ben senden fakli olarak biberonu tek öğün olarak veriyorum gunde 1 defa. Diger zamanlarda emiyor. Biberonu verince de dedigin gibi 30 cc den sonra ittir kaktir 70 80 iciyo. Bu coxuk 100leri gomuyordu.
Bağırsaklarıyla mi alakalı acaba ya keşke bende birberona bu kadar alıştırmadaydım , ama ilk haftalar hem güzel ve uzun emiyordu hemde biberonla takviye yapıyordum o sayede toparladı
Evet yaptirmayi dusunuuoruz ancak biraz pahali. Rota 3.ayda yapiliyormus 270 kusur tl menenjit icin doktor bir program yapacakmis o da 400 450 civari sanirim