Geçmiş olsun inşallah bugünü güzel atlatırsınızBizimkinin de bi hafta sonra
Sağol canım iyi gidiyo şimdilik maşallah. İlk aşı koluna vuruldu onda cok aglamadi ikinci ve üçüncü bacaklara en çok ucuncude ağladı dışarıya çıkınca sakinleşti hemen. İnşallah sizin de iyi geçer

Ben de çok zorlandım tutarken ama başkasına da güvenemedim ki çok korktum. Biraz sesini duyalım dedi hemşire aşıyı yapmadan önce kızıma çünkü kıpır kıpırdı maşallah ve gülüyodu hemşireye. Hepsinde çok ağladı yavrum birini yap diğerine geç derken krizlere girdi küçücük canıyla. Ben de bittim aşılar bitene kadar inşallah kolay atlatırız çok korkuyorum gerçekten

Kanki benim oglan da ayni.ben senden fakli olarak biberonu tek öğün olarak veriyorum gunde 1 defa. Diger zamanlarda emiyor. Biberonu verince de dedigin gibi 30 cc den sonra ittir kaktir 70 80 iciyo. Bu coxuk 100leri gomuyordu.

Canım geçmiş olsun.. Yakan iğne bacakta olan mı koldan olan miydi? Bizim 2 aşkımız bacakta oldu. Koldan olacak 12 kasımda. Merak ettim hangisi yakıyor us?

Pircici Benim bel ve sirt agrilarim dayanilmaz hale geldi. Fizik tedaviye gittim. Kan tahlili ve mr istedi. Emzirdigimi soyleyince kalsiyum, d vitamini falan her seye bakacaklar. Senin de agrilar devam ediyorsa bi kontrol ettirmekte fayda var.

İçimi rahatlattın sağol
Yine instagramdan bir arkadaş da doktora gitsen de sana diyet verecek dikkat etmen yeterli dedi
Allah korusun ateş de olmaz inşallah
Yarın da aşımız var yeterince canım sıkılıyor şimdiden

Canim asida birsey yok. Endiselenme. Ben hemsirelere verdim onlar yapti, ben cingirak salladim. Bacaktan yapılandan biri yakiyormus. Agladi saruldim sustu. Giydirip emzirme odasinda emzirdim. Emzirince uyudu zaten. Atesi cikmadan ates dusurucu vermeyin. Benimkinin atesi çıkmadı cok sukur. 5 dk surmuyo aglamalari

Insallah cok gecmisler olsun kiyamam ya insanin ici gidiyor elinden bir sey de gelmiyor

Canım geçmiş olsun.. Yakan iğne bacakta olan mı koldan olan miydi? Bizim 2 aşkımız bacakta oldu. Koldan olacak 12 kasımda. Merak ettim hangisi yakıyor us?
Bacaktan olan. Oglum katilarak aglayinca hemsire "bu yakti tabi" dedi. Koldan olanda cok aglamadi insallah senin yavrun da cok az aglar

Kızlar hamilelik döneminde cilt bakımı çok yapamadım zararlıdır diye. Sadece belirli nemlendiricileri kullanım o da cildim çok kuru olduğu için yeterli gelmedi. Şimdi de emzirdiğini için seçici davranmak zorundayım ama hala bulamadım iyi bir nemlendirici. Sizin tavsiye edebileceğiniz emzirirken sıkıntı olmayan doğal ürünler var mı?

Kanki benim oglan da ayni.ben senden fakli olarak biberonu tek öğün olarak veriyorum gunde 1 defa. Diger zamanlarda emiyor. Biberonu verince de dedigin gibi 30 cc den sonra ittir kaktir 70 80 iciyo. Bu coxuk 100leri gomuyordu.
Bağırsaklarıyla mi alakalı acaba ya keşke bende birberona bu kadar alıştırmadaydım , ama ilk haftalar hem güzel ve uzun emiyordu hemde biberonla takviye yapıyordum o sayede toparladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…