Bağırsaklarıyla mi alakalı acaba ya keşke bende birberona bu kadar alıştırmadaydım , ama ilk haftalar hem güzel ve uzun emiyordu hemde biberonla takviye yapıyordum o sayede toparladı
Benimki de az iciyor biberondan. Memede de eskisi kadar kalmiyor ama doyuyor demek ki. Gecen gun ilk kez 5.5 saat uyudu (uyandiginda saate baktigimda sok oldum ). Son beslenmesini de uyumadan 2 saat once yapmisti. Yatmadan emzirmek istedim ama istemedi. Bunca saat ac kurt gibidir diye dusunuyordum ama sakin sakin emdi tam tersi. Terbiye oldular galiba artik Eskiden 40 dk kadar kalirdi memede. Simdi 15 dk zor kaliyor. Emzirdigimde de neredeyse nefes almadan hupletirdi.

Evet yaptirmayi dusunuuoruz ancak biraz pahali. Rota 3.ayda yapiliyormus 270 kusur tl menenjit icin doktor bir program yapacakmis o da 400 450 civari sanirim
Ben rotayi yaptirdim gecen hafta. Tek dozunu aldim, 170 tl'ydi. Normalde 190'mis. Saglik ocagindaki hemsire adimi verin indirim yaparlar dedi. 170'e verdiler. Tabi 2 dozu daha var. Sizin 270 dediginiz tek doz mu?

Ben rotayi yaptirdim gecen hafta. Tek dozunu aldim, 170 tl'ydi. Normalde 190'mis. Saglik ocagindaki hemsire adimi verin indirim yaparlar dedi. 170'e verdiler. Tabi 2 dozu daha var. Sizin 270 dediginiz tek doz mu?
Bilmiyorum ki gecen kontrole gittigimizde doktor soyledi bu civarda fiyatlari kendinzii hazirlayin diye 3 doz oldugunu da bilmiyordum menenjitin sanirim bikac dozu varmis onu soylemisti doktor

Bilmiyorum ki gecen kontrole gittigimizde doktor soyledi bu civarda fiyatlari kendinzii hazirlayin diye 3 doz oldugunu da bilmiyordum menenjitin sanirim bikac dozu varmis onu soylemisti doktor
Rotanin 2 dozluk ve 3 dozluk iki markasi var. 3 dozlugu onerdiler bize de.

Eklentiler

• Screenshot_20191105-210258_Instagram.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20191105-210259_Instagram.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20191105-210302_Instagram.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar oğlum bugün kusarken balgam var gibi zorlandı sanırım balgamı var emerken de sürekli memeyi bırakıp tekrar emiyor. Balgam olmadı normal mi sizin bebişlerde oldu mu

Yaaa biz kan aldırırken bile katıldı ağlamaktan nefesi gitti vicdan azabı çektim doktor bidaha gelin kan aldırmaya dedide gitmedim (

Evet yaptirmayi dusunuuoruz ancak biraz pahali. Rota 3.ayda yapiliyormus 270 kusur tl menenjit icin doktor bir program yapacakmis o da 400 450 civari sanirim
Rotavirusu bizde yaptiracagiz. Menenjit fiyatı tek doz fiyatı o. Toplamda 8 doz denildi bize. Bilginiz olsun

Evet bencede yetiyor demekki , doktoruma sordum bana şöyle dönüş yaptı
Mrb bu dönem biraz beslenmeye ilgi azalır . O nedenle daha çok uykuya geçişte yada tam uyanmak üzere iken emzirin . Sağdıklarınızı da uykuda verin . Normal bir durum

Son düzenleme:
Evet kesinlikle azalma oldu. Memedeyken surekli yukari bakiyor merakli merakli. Bazen beni ilk kez gormus gibi saskin saskin bakiyor cok komik oluyor. Memeyi tutup tutup birakiyor cunku dikkati dagiliyor baska yerlere bakiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…