kızlaar bebeği uyumayanlar. deneyin valla denemekten zarar gelmez, tabi etrafınızda size deli diyecek insanlar yoksa
Ben denemistim. Ilk gun tam tersi hic uyumadi. Sonraki gun normalden uzun uyudu. Ama genel olaral pek ise yaradigini soyleyemem, yani zaten neden yarasin . Ben de nasil ezberlemissem sayilari. Bazen uyumayip beni delirttiginde otomatik soyluyorum sayilari. Denize dusen yilana sarilir misali

mantıklı bi acıklaması yok ama deneyin bakalım. benimki 12den önce uyumadıgı icin umudu kesiyorum allaha sükür 12de uyuyo. gece uykumuz güzel.

Oh çok güzel aranızın düzelmesine çok sevindim. Kızsak da etsek de et tırnaktan ayrılmaz, en nihayetinde kıyamaz sana. O halde olumsuzlukları bir yana bırakıyosun :) zamanla her şey rayına oturacaktır

İnşaallah geçici bir durumdur. 20-25dk emzirebilmek için şekilden şekle giriyorum. 3-5 dk da bir meme değiştiriyoruz, bi sağ bi sol bi sağ bi sol dikiş yerlerim acımaya başladı tekrar, sanırım ayakta da emzirdiğim için.

mantıklı bi acıklaması yok ama deneyin bakalım. benimki 12den önce uyumadıgı icin umudu kesiyorum allaha sükür 12de uyuyo. gece uykumuz güzel.
Benimkinin de gece problemi yok. Tek sorun gece uykusuna cok erken yatiyor. En gec 8'de uyuyor (cunku gunduz neredeyse hic uyumuyor). Ama boyle olunca gecenin bi vakti uykuya doymus sekilde uyaniyor. Mesela su anda, tekrar uyumasini bekliyorum.

Uyumayan yok sanirim . Benimki de aksam 6 gibi emiyo, sonra 20.30 veya 21 de emiyo uyuyo bazen 21.30 bazen 22de. Gece 3de kalkmiyor artik. Kalkiyorsa da ben bilmiyorum. 4.30 da kalkip emiyor. Su an sut sagip oglan uyusun diye bekliyorum. Sanji 21den 4e kadar cok ac kaliyor gibi geliyor bana. Kendimde uykusundan uyandirmaya kiyamiyorum. Ben zaten uyanamiyorum.

biiz en gececi biziz sanırım 12 artık aksam uyuduklarının gece uykusu olduğunu biliyorlar o yüzden uzuun uzun uyuyolar bence

biiz en gececi biziz sanırım 12 artık aksam uyuduklarının gece uykusu olduğunu biliyorlar o yüzden uzuun uzun uyuyolar bence
Aksam 8de emerse 9da uyuyor. Bende 11.30 veya 12 gibi uykusunda emziriyorum oyle yatiyor. Ama emme isi 9 10 gibi olursa uykuda emzirme isini yapmiyorum.

Aksam 8de emerse 9da uyuyor. Bende 11.30 veya 12 gibi uykusunda emziriyorum oyle yatiyor. Ama emme isi 9 10 gibi olursa uykuda emzirme isini yapmiyorum.
Bizimki uykuda emmiyor ya. Davul çalsam uyanmıyor. Kendisi uyanıp emmek istemesi lazım. İlla o göz açılacak ve memeyi görecek. 2 dk emip gözü kapalı emecek. Gözü açılmadan emzirmek imkansız.

Kizalr simdi aklima gwldi. Benim bebekte egzama vardi yanaginda. Simdi baya artti 1 parmak kadar yere yayildi. Saglikocagindan doktor hametan verdi sur diye ama ben cok surmedim. Daha dogrusu ilk defa dun surdum. Dizinde ve karninda da cikmis. Kizimda da olmustu ama bu kadar cok defildi. Tabi biz fito krem hametan sürüp fayda gormeyince kortizonlu bir krem kullanmistik onda. Krotizonlu krem kullanmak istemedigim icin sanirim cok onemsemedim bebisini ama baya artinca da endiselendim. Onerisi olan var mi?
Cocuk doktoruna sormak aklima gelmedi. Vucuduna nemlendirmek icin zeyrinyagi oneriyor cocuk doktorumuz. Cok kuru oldugunu gorunce bepanten sur baska seyler surme annesi daha cok kucuk demisti.

Bizimki uykuda emmiyor ya. Davul çalsam uyanmıyor. Kendisi uyanıp emmek istemesi lazım. İlla o göz açılacak ve memeyi görecek. 2 dk emip gözü kapalı emecek. Gözü açılmadan emzirmek imkansız.
Benim oglan emiyor uykusa cok sukur. Sanirim emzik de emdigi icin farkinda olmadan emiyor. Emzigi uykus8nda cikariyor allah'tan.
Ustunu cok acmaya basladi. 2 gun uyku tulumunda yatirdim. Terledi hafiften diye bu gece normal battaniyesini orttum. Uyaninca baktim hicbirsey kalmamis ustunde tepmis aşağılara. Mecbur uyku tulumuna yatirdim yine. Binda da kollar usur gibi geliyo.

Bizim kızın da kaşlarına konak gibi kabuklanma oldu doktor hiç bişey vermedi kendi geçer önemli değil dedi ama ben internette araştırdım zeytinyağı iyi gelir diye 2-3 gün zeytinyağı sürdüm bayağa geçti. Egzama da kuruluktan oluyor sonuçta sen de zeytinyağı ile nemlendir. Aynısefa yağı da egzama ya iyi gelir ama bebeklere kullanılır mı bilemedim.

Kaslarda bisim de oldu burun kenarinda da oldu o kabuklanma zeytinyagi ile gecti. Y8zundeki o kaşında olandan farkli kirmizi kirmizi sanki ustu. Dizindeki de 5 kurus kadar. Haftaya doktora gotureyim ben en iyisi.

peki o saatte evde degilseniz napıyo?
Gece aralıklarla toplam kaç saat?
9-10 saat. yani şöyle mesela 9 gibi kalkıyo emziriyorum oyalanıp 10-10.30 arası tekrar uyuyo 1,5 saat kadar. ben kalkıyorum o saatten sonra artık.

peki o saatte evde degilseniz napıyo?

9-10 saat. yani şöyle mesela 9 gibi kalkıyo emziriyorum oyalanıp 10-10.30 arası tekrar uyuyo 1,5 saat kadar. ben kalkıyorum o saatten sonra artık.
Evden cikmadan once bebegi emziriyorum sonra yanima anne sutu aliyorum. Gittigim yerde ilitip bebege veriyorum. Gittigim yer ev gezmesiyse ve uzun oturacaksam (3 saatten fazla) sutu buzdolabina koyduruyorum. Disaridaysak da yanimd plastik saklama kabi oliyor hep ve sicak su dolu termosum. 3 saat icinde kaba sivak su soguk su karistirip sicaga yakin ilik suyun icine biberonu oturtup ilimasini bekleyip sonra bebege iciriyorum. O da arabasinda uyuyor karni doyunca. Zaten disari cikinca genelde uyuyor.

Sağdığın sütten 12 veya 1 gibi versen sanki iyi olur gibi, uykusunda içiverir. 7 saat açlık çok değil mi? Biz bile 7saat uyuyunca aç uyanıyoruz kıyamam o daha minicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…