sadece biberonla gece uykusu mu yapıyo masallah. benimki uyumadan önceki son an bile beni istiyo

Braun koltuk altindan olcer ile olcuyorum. Yumusak uclu. Dr onu onermisti kizimdayken oglumda pilini degistirdik yineconu kullaniyorum. Memnunum

sadece biberonla gece uykusu mu yapıyo masallah. benimki uyumadan önceki son an bile beni istiyo
Bebek arabasinin anakucagi kisminda rahat uyuyor. Disarda zaten orada sarsinti fslan uyutuyor sanirim. Misafirlikte de besik niyetine orada yatiyor. Ondan uyuyor bence.

Zorla uyuttugum cocugu sabah 8:30'da zile basarak uyandiran, kim oldugu belirsiz kisiyi yakalarsam cok fena yapacagim hala debeleniyoruz, huzursuz uyandi cocuk.

Canım bizimkinde egzama yoktu ama cildi çok kuruydu. Zeytinyağını benmari usulü ısıt. Banyo duruluma suyuna koy. Yemek kaşığı kadar. Ben 5 6 banyosunda bunu uyguladım. Kuruluğu gitti. Egzamada kuru ciltlere oluyor. Dene bakalım.şifa olur umarım.

Merhaba Eylül anneleri,bir sorum olucak size.Kizimin yüzünde ve başında ucu beyazli sivilceler oluştu.Her gün ya da iki günde bir banyo yapıyor,temiz tutmaya çalışıyoruz buna rağmen geçmek bilmedi.Basiniza geldi mi?Öneriniz var mı?Doktor temiz tutun silin dedi sadece.24 günlük şuan..

bizde büyüdüğüne isaret derler benimkinde de vardı birkac tane özellikle burun üstünde. kendiliğinden geçiyor sonra.

Deneyecegim tesekkurler. Cildi cok kuru gercekten. Beyaz beyaz derileri kalkmis belinde ve dizlerinde.

bizde büyüdüğüne isaret derler☺ benimkinde de vardı birkac tane özellikle burun üstünde. kendiliğinden geçiyor sonra.
Sevindim buna canim İlk baş yuzundeydi sadece doktorda silin dedi,sildik o kadar ama baktık başta da var ve sayısı daha cok.Ergen bebeğimiz var dedik

Ben dr a götürdüm anne hormonlarından kaynaklı sütünden aliyo 40 a kadar geçer demişti geçti çok şükür

Aynı durum bizde de var kaşlarında ve göz kapaklarında var. Bende zeytinyağı süreyim en iyisi. Göz kapaklarına sürülür mü acaba

Insallah cok gecmisler olsun kiyamam ya insanin ici gidiyor elinden bir sey de gelmiyor
Sağol canım size de geçmiş gitmiş olsun inşallah bizimkinin akşamdan başladı ateşi çıkmaya gece de öyleydi şurup içirdim sabah iyiydik çok şükür korktuğum gibi olmadı acısı fazla kolunu az oynatıyor korkuyo heralde biliyo o kolunda bişey olduğunu yazık yaa uykusunda inliyodu gece

Yeni doğduğunda memeyi tutsun diye ne terler döktüm. Uğraştım, çabaladım. Çok şükür emdi, anne sütü alıyor diye sevindim. Şimdi meme delisi bir kızım var. Bir yan yana gelip koklaşamıyoruz. Beni görünce aklına gelen tek şey memeeeee. Özellikle uykusu olunca. Peki emzik tutturmanın bir formülü yok mu? Avent’in kaç çeşit emziği varsa aldım. Nuk da var bir tane. Öğürüyor, arka damaklarıyla çiğnemeye çalışıyor, ağızından ya düşürüyor ya da tükürüp atıyor. Ha bir de sinirleniyor tabi ki. Şu an emerek uyudu. Yatırsam anında gözlerini açıyor. Oyyyy. Bu 2. bebeler biraz zor mu oluyor ne?!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…