Benimkinin eli hep ağzında salya akıtması da var aynı şekilde benim parmağımı falan ağzına götürmeye calisiyo erken cikicak sanirim dişi

Bu sabah cok koyu geldi idrarı bizimkinin. Koku da vardi ama kusma vs yok. Gece 1 defa uyanmisti. Yetiskinlerde az sivi alinca rengi koyu ve kokulu oluyor ya acaba bebeklerde de boyle mi? Endiselenmeli miyim acaba?
Takipte kalın aynı durum devam ederse o zaman bir doktora danışın bence. Bezde çok bekleyen idrar da kokar

Acilen destek almanız lazım bence. Yazdıklarınızdan doğum sonrası depresyona girmişsiniz izlenimi aldım. Daha da kötüleşmeden bir uzmana görünün bence. Yazdıklarınız yani bebek için endişelenmek normal ama artık kabuslar görmeye ve bebekten uzaklaşmaya başlamışsınız. Lütfen rahatlayın, herşey yolunda gidecek bebeğim sağlıklı diye olumlama yapın ve en kısa sürede bir doktora gidin. Emzirirken kullanılabilecek ilaçlar var diye biliyorum.

Bende dışarı kanguruyla çıkıyorum büyük rahatlık dolmuşlar bebek arabasına değişik bakiyolar arabayı tek çıkaramıyorum dışarı ama kanguru cok iyi
Dolmuş mu
Ben maximum tek basıma iki kere taksiye bindim onlarda biri yarım saat sürdü biri on dk anca durdu
Dolmusa daha korkarım cesaret edemem :)

Huysuzluğu var mıydı benm sakin oğlum gıttı uyumadıgı ve emmedıgı durumlarda deli gibi aglamaya basladı bugun
O huysuzluk herşeyden kaynaklı olabilir , tıkalı olması da bir etken kolay nefes alamıyor sonuçta. Benimki Aras hırsızlıkları vardı ama standart herşeyini yapınca geçiyordu

Ben taksiyle gittim bikac kere
Arabamız hantal
Birde uzun süre içinde durmuyor illaki kucak istiyor tek basıma arabayla yapamam

Stres başlı başına hastalık sebebi zaten ne bilim yumurtayı kestim benim o sıralar stresim çoktu gerçekten e bide üstüne lohusalık psikolojisi hepten sarmıştı hastalık beni hayattan soğumuştum resmen cok şükür geçti bendede 2 sene öncede olmuştum oda 1 hafta falan sürmüştü geçmişti ama seninki gibi uzun süre değil dr un da cok iyiymiş yalniz verdiği ilaç

Ben 3 'de normal olsun diye uğraştım ama kısmet olmadi oyuzden tüp bağlamayı düşünmedim.Benim 3 cocugumda planlı değil o yüzden kendime güvenmiyorum çok kolay hamile kalanlardanım.ben şu an 33 yaşındayım.Buyugum 9 yaşında oğlan,ortanca 7 yaşında kızım,küçüğüm erkek. 2 kız 2 erkek süper olur mantigindayim.
O çingene çadırı bizim evde y yıldır vardı son 1 yıldır toparladık derken gene başladı.

Ya hiç huzursuzluğu yok benim daha çok varmesela bugün yine yapamayışının 3. Günü o zaman hiç stres yapmayayım mı? Bekleyeyim heralde çok sıkıntısı olsa ağlardı belli ederdi demi
Çiş de hiç sıkıntı yok iyi yapıyor, gaz da çok çıkarıyor. Ayy valla içimi rahatlattınız. Bugün 3. Gün ben tine stres olmaya başlamıştım
Ben de hiç kafasına bişey takmıyorum çok terliyo takarsam. Keltoş olmasına rağmen
Benimki masajdan hiç hoşlanmıyor, giyinmeyi sevmiyor çıplak yaşasın istiyor. Banyo hoşuna gidiyor bir de altının açılması. Ama iş tekrar giyinmeye geldi mi yırtıyor kendini
Aynı benimki soyduğum zaman bir mutlu ki, banyodan sonra kıyafet giydirme işkence anlatıyorum konuşuyorım ama nafile
Allahım ya memeyi emmese elini emiyor o kadar ballandıra ballandıra emiyorki resmen azcık verde bende yiyeyim diyorum
Ahahaha çok güzel anlatmışsın, benim kız da bi iştahle emiyor
Molfixin kalıbı ufak 1 numarasında anladım bunu sleppy biraz daha büyük kalıp sleppy sizdiriyo bizde
Sleepy bende de sızdırdı hiç memnun kalmadım, minies e geçtim çok memnunhm bakalım ilerde nolacak.

Evet bir anda gülüverdi bizimki de.
Maşallah imrendim biz kaka yapamıyoruz haftalardır fitille yapıyor Mamadan sonra gazını çıkarıyor ama emince nadir çıkarıyor. Sadece anne sütü mü veriyorsun?
Evet sadece anne sütü. Ama daha önce aptamil de verdim bi ara sonra başka bir doktora gittim o direkt kes mamayı dedi ben de kestim. O zaman da kakasini yapıyordu. Bence onun mamayla memeyle alakası yok çocuğun bağırsak yapısı. Sizin de düzene girer en yakın zamanda inşallah
Doğru mamadan sonra gaz çıkarması cepte. Hızlıca içiyor biz de biter bitmez kaldırıyoruz ya hemen çıkıyor gaz. Diğer türlü memeden gelen süt azalıyor falan üzerinden zaman geçiyor gaz gidiyor bence. Ilk 5 dk yutkunma sesinin yoğun olduğu zaman ara verip kaldır aynı şekilde gaz çıkarır

Bu anlattıklarının inan hepsini yaşadım ve yasiyorumda bende bebeğimi hep bi kaybetme korkusuyla seviyorum ya da dediğin gibi baglanirsam sora bise olursa diye düşünüp duruyorum benim bundan önce bi kaybım var ondan beri kendime gelemedim oğlum doğduğunda 1 hafta yoğun bakıma alındı gözümden yaş hic dinmedi hastaneden çıkıp eve geldik bu sefer kaybetme korkusu başladı şimdilerde biraz daha iyiyim kendi kendimi frenliyorum o bana Allah'ın emaneti Rabbim ne derse o olur diye hep dua ediyorum sağlık diliyorum sonra bana bise olursa bebeğime kim bakar nasıl büyür korkusuda oluyo arada bende delirecek gibi oluyorum ama bi dr a gözükebilirsin üstesinden gelemiyosan. Evlatlarimiza bol bol dua edicez

Dolmuş mu
Ben maximum tek basıma iki kere taksiye bindim onlarda biri yarım saat sürdü biri on dk anca durdu
Dolmusa daha korkarım cesaret edemem :)
Arada taksiyede bilmiyom ama arada dolmusada biniyom incegim yer durağa yakında dolmuşa biniyorum dolmuş dediğim 500t 130 s ıett bi cesaret bindim

Merhabalar, ben de cok endiseliyim. Benim hamileligim de zor gecmisti, erken dogum riski vardi, afp yuksek cikmisti. Su an cok sakin bir bebgim var ama oksurse hemen panik oluyorum. Ama biliyorum ki bunlar tamamen benimle alakali, yani rasyonel degil, makul degil. Muhtemelen hormonlar vs. durumu daha da kotulestiriyor. Bir cesit lohusa depresyonu olabilir. Farkli seviyelerde olabilir ama hepimiz de endise vardir diye dusunuyorum. Nacizane tavsiyem bu durumu kabullenmen, endiselenmenin normal oldugunu, bebege alistikca gececegini bilmen lazim. Yine de kontrolunun disina cikiyorsa bence endiselerini daha da derinlestirmeden bir profesyonelden yardim alabilirsin. Kendine fazla yuklenme. Bebekler o kadar kirilgan degiller aslinda, cope birakilan bebekler bile nasil hayata tutunuyorlar. Kendine ve bebisine guven. Gececek. Nasil kafamiza saksi duser diye dusunmuyorsak, bebise alistiktan sonra da ona bir sey olur diye kabuslar gormeyecegiz, inan bana ne zaman aklina kotu bir seneryo gelse, cope birakilan, sokakta buyuyen bebekleri dusun ve kov o dusunceleri aklindan

Öyle diyorfu sitesinde zaten simdiden bel kısmı cok sıkıyor bizimkini 7kgya kadar diyordu sanırım
Aynen o bel kısmı cok sıkı inşallah acitmiyodur karnını 7 kilodan sora sora o aparatı kullanmiyim mi bizimki gecen ay 5.5 kikoydu 1 kilo aldiysa 6.5 olmustur die düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…