Alla alla iki tipi yaptıran duymadım hiç dr neden öyle dedi acaba

Molfixin kalıbı ufak 1 numarasında anladım bunu sleppy biraz daha büyük kalıp sleppy sizdiriyo bizde
Bende de sleepy çok sızdırdı o yüzden molfixe geçtim. yesilus tavsiyelerine dikkat ettim bağlarken bakalım sızacak mi yine.

Zaten bi hafta önce 3.800 du. Olması lazım 2 numaranın.

Bizde 54 günlüğüz doğru dediğin herkes oyle demiş büyüdükçe demek ki az emicekler doyacaklar benimkide aynı 1 saat bazen 1.5 saat duruyo oyle

Biz 50 günlük olduk. O zaman bi 10 güne falan birşeyler değişir belki napayım umut fakirin ekmegi
Bilmiyorum canım ya sancıdan ağladığını sanmıyorum. En azından hepsi sancidan değil bence çünkü ayaklarını falan çekmiyor. Biraz huysuzluktan gibi sanki kendisinin çok fazla gazla problemi yok, gerindikçe pırt pırt pırtlıyor, günde 4-5 kez kakasını yapıyor, emdikten sonra hemen kaldırırsam da çoğunlukla hemen gazını çıkarıyor

1 ayını doldurdu başladı agulamaya gülmeye laf beklemeye oğlum uykusunu almışsa karnı yoksa pusetinde durur yarim saat falan sora sıkılıyo almamı bekliyo bende kahvaltımı yemeği böyle hallediyom bende tekim dr a gittik tek eşim çalışıyo alisiyo insan tek olmaya

Bende dışarı kanguruyla çıkıyorum büyük rahatlık dolmuşlar bebek arabasına değişik bakiyolar arabayı tek çıkaramıyorum dışarı ama kanguru cok iyi

Emzikli uyku arkadaşı al sen ona. Ben öyle yaptım ama benimki emziği ben ağzına tiktigim için arada alıyor çok da sevmiyor. Çok istemezse de öğürüyor

Bende solomombaby kullanıyorum o aparatı 4 aylığa kadar mi kullanicaz

Bizde aynı durumdayız biriki dkk fln aguluyo sonra basiyo feryadı bende meme verip altını alıp biraz oyalamaya çalışıyorum pek yapamasamda uyutuyorum aglamasina dayanamıyorum /:

bebeğinin diş etleri kaşınan varmı? ne zaman başlar bu kaşınmalar? sanki benimkinin kaşınıyor gibi salya akıtıyor ve benim parmaklarımı kendi parmaklarını ağzına götürüyor sık sık. kaşınma ihtimali varmı?

Kızlar bebeğinin kakasinda siyah birşeyler gören oldu mu hiç? Neden olabilir ki acaba? D vitamini dışında hiç bir şey kullanmıyorum, aşı henüz olmadık ve anne sütü dışında mama bile vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…