Maşallah ne güzel yasin genç 3 evladın var Rabbim uzun sağlıklı ömür versin hepsine

Minies migrosun bezi miydi onuda herkes begeniyo

E Elwing6 canım annenin yanına gittin mi?h.sonu ziyaret edeceğim diyordun
Evet geldim canim..hala hastanede ritim fena bozuk oksijen aliyor.. halsiz cok..insallah toparlariz bu seeferde artik kalbi cok yoruldu gülce seni bekliyo disarda dedigimde gülüyo kalkip yurumek istiyo..ama halsiz bu arada kizin düzeni bozuldu cok huysuz uyulari altüst oldu durmaksizin agliyo

Aynen benimki ağır kurdeşendi geçmeyince kronikleşti kaç doktor gezdim boşuna ilerledi o yüzden doktor konusunda hassasım
En sonunda çatlak profesör gibi bir doktor buldum ama çare oldu

Ben taksiyle gittim bikac kere
Arabamız hantal
Birde uzun süre içinde durmuyor illaki kucak istiyor tek basıma arabayla yapamam
En güzeli buluşup birlikte gezmek aslında
Hepimiz farklı şekillerde rahat ediyoruz , ben eşime muhtaç vaziyetteyim şuan tek başıma benim için de zor arabayı açmasını bile bilmiyorum kanguruda rahat kullanışlı bişey almadım , bu kışı atlatayım rahatlarım baya

Yerini yadırgamıştır bebegin zor gerçekten annene de acil şifa diliyorum Rabbimden

Kızlar ,
Siz de uykusuz yorgun kalıp yinede hiç dinlenmiyor musunuz benim gibi yani bunu bitek ben mi yapıyorum. Haftalardır kendimi dinlendirmiyorum. Birde ekstra uyursam aptal gibi olucam gibi geliyor zaten sürekli evde aynı şeyler
Ama biri dokunsa bowling şişeleri gibi devrileceğim enerjim de az sürekli Tatlı şeyler yeme ihtiyacı

Son düzenleme:
Biogaia kullanan arkadaşlar bir aydan uzun süre kullandığınız oldu mu? Bizim bir şişe bitti ikinci şişeyi aldım kullansam fazla mı olur
Benimde 1 bitti 2.yi aldım bitkisel sonucta zararı olmaz heralde. 2.de bitsin almayacagım zaten 3.aya girmiş olur gaz sancısı azalır inşallah

Bende aynıyım valla şuan benimki uyuyo ama 1 saat sora emmeye kalmicak die uyumayıp oyalaniyorum gündüz hic uyumuyorum gecede toplasan 5 saat falan uyuyorum oda saat başı kalkarak tahin pekmez cok yiyorum ben hem sütte yapiyo

Bende öyle oyalanıp duruyorum , tahin pekmez ,tereyağlı çilek reçeli , sütlü Nuriye bazen bisküvili pasta ama yeni favorim tam buğdaylı bitter çikolatalı kek yaptım harika oldu hepsini ben bitirdim resmen 3 dilim kaldı

Evet aynen. Gece ne kadar uyuyabilirsem gündüz hiç uyumuyorum. Doğum yaptığım ilk günlerde bi akşam eşime dedim ki ben artık çift görmeye başladım bildiğin sarhoş gibiyim düştüm düşücem. Ama sonraki günler geçti zombiye bağladım. Uykusuzluğa bağışıklık kazandım resmen.

Afiyet olsun süt olsun

Sizde ankesiyete var gibi geldi bana. Çok yaygın bir durum zaten. Elinizde olmadan yaşıyorsunuz bu kaygıları. Emzirme dönemi olduğu için ilaç kullanımı zor ama iyi bir psikoloğa gidin iyi gelecektir. Bende 5 sene sonra 5 tüp bebek sonucu hamile kalabildim o yüzden bebekle ilgili bende de hafif bi ankesiyete vardı, özellikle hamileliğin başlarında. Bi kaç seans terapi aldım çok iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…