- 13 Mart 2019
- 1.257
- 1.277
- 48
- 34
Icerigini tam bilmiyorum ama pisik yapmadı fiyat olarak en uygunu mecbur kullanıyorum teşekkür ederizMaşallah kuzucuga:)
Biz de memlekette bi kere bimin bezini aldık fena degil. Pişik yapmadı sızdırma da yapmadı. İcindekilere guvensem hep alabilirim aslında
Aynen o bel kısmı cok sıkı inşallah acitmiyodur karnını7 kilodan sora sora o aparatı kullanmiyim mi bizimki gecen ay 5.5 kikoydu 1 kilo aldiysa 6.5 olmustur die düşündüm
3ay dolmadan cıkarma ne olur ne olmazArada taksiyede bilmiyom ama arada dolmusada biniyomincegim yer durağa yakında dolmuşa biniyorum dolmuş dediğim 500t 130 s ıett bi cesaret bindim
Hahaha iyi güldüm şuan hayal edinceOh oh afiyet olsun sanada , ben çok sağlıklı beslenirdim hatta sağlıklı tabaklarımı paylaştığım sayfa var instagramda aylardır yüzüne bakmıyorumşuan eski kilomdayım ama herşey kilo değil sağlık önemli olan , şuan enerji için herşeyi yiyorum valla arıyorum ne yapayım bide kızıma süt verirken konuşturuyorum onu , mmm anne bugün reçel yemişsin sütün ne Tatlı , yumurta da var , domatesli makarna tadı geldi fln
Aynen kafası gozukmez çocuğun3ay dolmadan cıkarma ne olur ne olmaz
Zaten icinde kaybolur yukarı kadar cıkamaz kafası tahminimce
500t mi aman Allahım cok cesursun
Aynı ben. Bebeği uyutuyorum hadi iyice dalmamistir duymazsam diye başında bekliyorum uyumuyorum. Sonra zombi gibi geziyorum fln. Aksamlari eşime bırakıp biraz dinlenebilirsem işte.Kızlar ,
Siz de uykusuz yorgun kalıp yinede hiç dinlenmiyor musunuz benim gibi yani bunu bitek ben mi yapıyorum. Haftalardır kendimi dinlendirmiyorum. Birde ekstra uyursam aptal gibi olucam gibi geliyor zaten sürekli evde aynı şeyler
Ama biri dokunsa bowling şişeleri gibi devrileceğimenerjim de az sürekli Tatlı şeyler yeme ihtiyacı
Valla en ucta takıyorum o bile karnını sıkıyor o ortadaki seyi takmadan oturtabilsem cok daha rahat edicek gibiinşallah değildir ya çok erken
yenidoğan aparatıyla gevsek bırakmak mümkün değil ki lastiği sıkı. uyku dışında kundaktan nefret ediyo eller kollar serbest olacak3. aydan sonra aparatsız tekrar deneyip ona göre kendime alırım çünkü cidden 5 dk tuttum anca ağlayarak. aslında çok kucakçı sevmesi lazımdı hayal kırıklığına uğradım
Tahin pekmez de mi sut yapıyo? Tabiki deniyorumBende aynıyım valla şuan benimki uyuyo ama 1 saat sora emmeye kalmicak die uyumayıp oyalaniyorumgündüz hic uyumuyorum gecede toplasan 5 saat falan uyuyorum oda saat başı kalkarak tahin pekmez cok yiyorum ben hem sütte yapiyo
Yapiyo canim dene tahin helvasida yerim oda yapiyo bol sütlerimiz olsun bebislereTahin pekmez de mi sut yapıyo? Tabiki deniyorum
Senin için torunu için toparlayacak daha iyi olacak Allahın izniyle.Evet geldim canim..hala hastanede ritim fena bozuk oksijen aliyor.. halsiz cok..insallah toparlariz bu seeferde artik kalbi cok yoruldugülce seni bekliyo disarda dedigimde gülüyo kalkip yurumek istiyo..ama halsiz bu arada kizin düzeni bozuldu cok huysuz uyulari altüst oldu durmaksizin agliyo
Yok yok bizi hiç anlamıyorlarAynı ben. Bebeği uyutuyorum hadi iyice dalmamistir duymazsam diye başında bekliyorum uyumuyorum. Sonra zombi gibi geziyorum fln. Aksamlari eşime bırakıp biraz dinlenebilirsem işte.
Hamileyken bebek yeleği başlamıştım bitiremedim.Annem de diyo ki kızım uyuturken or bitsin. Hihi anne tam orgu yapacak halim var
Hahaha iyi güldüm şuan hayal edincegerçekten sağlıklı ve enerjili olmalıyız bende oyuzden şuan kiloyu hic takmıyorum inşallah o eski kot pantolonlarimida girebilicem
Bacım yasadıklarını bu boyutta olmadan yasıyorum sayılırMerhaba arkadaslar,
Beni anlayan kimse yok onun icin size biraz icimi dokmek istedim. 33 yasindayim, ilk bebegim. Esimle mutlu bir evliligimiz vardi, bebek planladik Allah a sukur hemen hamile kaldim ama hamile oldugumu ogrendigim gunden beri hep endise icindeyim. Once ikili testin sonucunu uykusuz sekilde gecelerce bekledim, sonra afp ydi sanirim onun sonucunu, sonra ayrintili ultrasonu. Sanki kotu bir sey olacakmis gibi geliyordu. Esimle zaman zaman tartistik durup dururken kotuyu cagiriyorsun diyordu.
Simdi bebegim 54 gunluk ve ben yine mutsuzum. Sanki ona bir sey olacakmis gibi, elimden kayip gidecekmis gibi geliyor. Aglasa diyorum kesin kotu bi hastaligi var ondan agliyor aglamadigi gunler diyorum o kadar hasta ki yavrum aglamaya mecali bile yok. Annemle esim biktilar artik sesimi cikarmiyorum yanlarinda ama icim icimi yiyor.
Her gece kabus goruyorum. Mesela dun gece uc tane ruya gordum birinde oglum yagmurda sokaktaki mazgalin yaninda biriken suda bogulmus yatiyordu. Birinde deprem oluyordu onu evden cikarmaya calisiyordu. Birinde de oglu olumcul bi hastaliga yakalanan biriyle tanisiyorduk. Adam diyordu ki benim oglum guzel kilo aliyor elleri ayaklari surekli hareket halinda bu hastaligin en onemli belirtileri vs. Icimden diyorum ayni benim oglum demek o da hasta. Sabah kan ter icinde uyaniyorum. Artik cildirmak uzereyim. Bazen yanina gitmek bile gelmiyor icimden. Ne kadar az baglanirsam ona o kadar az aci cekerim diyorum.
Allah askina bana bi seyler soyleyin ben deliriyor muyum? Ne yapmaliyim? Psikologa mi gitsem psikiyatra mi terapiste mi?
Cok uzun oldu farkindayim ama daha soylemek istediklerimin yarisi bile degil bunlar...
Bari sabah yiyin tahini sonra vay efendim süt yaparken basende yaptıgını düşünememiştik demeyinYapiyo canim dene tahin helvasida yerim oda yapiyo bol sütlerimiz olsun bebislere
Yaa sende de var dimiay hakikaten eski kilomdayım ama eski kot pantolonlarıma giremiyorum Ve girebileceğimi de hiç sanmıyorum o kadar inceymişimki şimdi resmen genişledim aynı kiloda ve geniş yeni pantolon almam lazım idareten ablamdan aldım birkaç tane
ay insan da sokakta ayrı bi kasılıyor ya. ağlayınca herkes bakıyor falan. teyzeler “aç mı bu çocuk” nağmeleriyle üstüme saldıracaklar sanıyorumValla en ucta takıyorum o bile karnını sıkıyor o ortadaki seyi takmadan oturtabilsem cok daha rahat edicek gibi
Dedim ya ilk benimki de agldı zırladı tuttum kucagımda dısarı cıkardım dısarda giydim kanguruyu elalemin eliyle
Belki seninkide ondan tepki veriyordur
Bugunde mesela bana agladı giyerken sisst pişşt esliginde giydigim gibi attım kendimi sokaga
Sokakta huzur var
Sen cok yemişsin galiba ondan bu kadar zeka fıskırtıyorsun diyeceksinay insan da sokakta ayrı bi kasılıyor ya. ağlayınca herkes bakıyor falan. teyzeler “aç mı bu çocuk” nağmeleriyle üstüme saldıracaklar sanıyorumgeçen öyle dedi birisi. ortama gireli 5 dk oldu uykusu vardı ağlıyordu. sen neden mama vermiyosun dedi mama çünkü çocuğu uyutur karnını doyurur gazını çıkarır güzelce bakar. annesi çünkü mama. hey allahım
oh iyi olmuşSen cok yemişsin galiba ondan bu kadar zeka fıskırtıyorsun diyeceksin
Allahım ya Dügmeleri yok ki basalım sussunlar :)
Sanki bilerek aglatıyoruz yandan cimdiriyoruz falan agla kızım huzursuz et herkesi herkes bize baksın :)
Gerci gecen Mevlüt’te bol bol agladı ilk defa sevindim huysuzlugunazaten cok tatlı olmustu bide huzurlu olsaydı aglamasaydı o kadar catlardı cocugum nazardan
Biz uyurken süt sağan bi alet icat etseler keşkeEvet aynen aslında yapmasam da hayat devam eder ama bunalıma giriyorum öyle dehareket berekettir bende süt sağdım şimdi çamaşır asacağım
Aa evet bende de rezene çayı var. Aktardan aldık rezene kimyon karışımı. Hem gaza da iyi geliyo :)Sanki bana boza iyi geldi. Bebişim 2-3 gündür emdikten sonra doymuş gibi huzurlu, mutlu, sakin ayrılıyor memeden. Hatta dün hiç mama vermedim. Sütüm arttı herhalde diye seviniyorum ama inşallah öyledir. Ama kilosu hala az, evde tartıyorum
Bu listeye ilave yapayım. Hergün 1 bardak rezene, 1 bardak ısırgan-kimyon, 1 bardak melisa çayı içiyorum ben. Normale çay kahve içmeyi çok severdim şimdi bitki çayı içiyorum onların yerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?