Aynen o bel kısmı cok sıkı inşallah acitmiyodur karnını 7 kilodan sora sora o aparatı kullanmiyim mi bizimki gecen ay 5.5 kikoydu 1 kilo aldiysa 6.5 olmustur die düşündüm
Arada taksiyede bilmiyom ama arada dolmusada biniyom incegim yer durağa yakında dolmuşa biniyorum dolmuş dediğim 500t 130 s ıett bi cesaret bindim
3ay dolmadan cıkarma ne olur ne olmaz
Zaten icinde kaybolur yukarı kadar cıkamaz kafası tahminimce
500t mi aman Allahım cok cesursun

Hahaha iyi güldüm şuan hayal edince gerçekten sağlıklı ve enerjili olmalıyız bende oyuzden şuan kiloyu hic takmıyorum inşallah o eski kot pantolonlarimida girebilicem

Aynı ben. Bebeği uyutuyorum hadi iyice dalmamistir duymazsam diye başında bekliyorum uyumuyorum. Sonra zombi gibi geziyorum fln. Aksamlari eşime bırakıp biraz dinlenebilirsem işte.

Hamileyken bebek yeleği başlamıştım bitiremedim.Annem de diyo ki kızım uyuturken or bitsin. Hihi anne tam orgu yapacak halim var

Valla en ucta takıyorum o bile karnını sıkıyor o ortadaki seyi takmadan oturtabilsem cok daha rahat edicek gibi
Dedim ya ilk benimki de agldı zırladı tuttum kucagımda dısarı cıkardım dısarda giydim kanguruyu elalemin eliyle
Belki seninkide ondan tepki veriyordur
Bugunde mesela bana agladı giyerken sisst pişşt esliginde giydigim gibi attım kendimi sokaga
Sokakta huzur var

Tahin pekmez de mi sut yapıyo? Tabiki deniyorum

Senin için torunu için toparlayacak daha iyi olacak Allahın izniyle.
Bebekler en ufak bir değişiklikte dediğin gibi huzursuz oluyorlar sağlık olsun bu günler de geçecek inşallah

Yok yok bizi hiç anlamıyorlar o yüzden full burdayım ben aslında kızım öğlen uyurken uzansam biraz deneyeceğim pazartesi

Hahaha iyi güldüm şuan hayal edince gerçekten sağlıklı ve enerjili olmalıyız bende oyuzden şuan kiloyu hic takmıyorum inşallah o eski kot pantolonlarimida girebilicem
ay hakikaten eski kilomdayım ama eski kot pantolonlarıma giremiyorum Ve girebileceğimi de hiç sanmıyorum o kadar inceymişimki şimdi resmen genişledim aynı kiloda ve geniş yeni pantolon almam lazım idareten ablamdan aldım birkaç tane

Bacım yasadıklarını bu boyutta olmadan yasıyorum sayılır
Ben hastaneden eve döndügüm ilk hafta kucagımda bebegimle ev ziyaretine gelen doktorun kucagına kanlar icinde bayıldım
Kendime kac dk icinde geldim bilmiyorum sadece kapıda doktor iceri girerken ayagıma kan damladıgını gördüm ve bebegimi tutarmısınız dedim gerisi yok
Bu bana biraz panik atak olarak döndü
Ya gene bayılırsam ya o zaman doktor gelmeseydi ben bebegimle bayılıp kafasını bi yere vursaydım hadi vurmadım ya ayılamasaydım tektim evde eşim ne zaman gelirdi geldiginde bizi ne halde bulurdu bayılmadan iki dk önce mutfakta elimde bıcak vardı ya bıcakla bayılsaydımda girseydi vs vs ilk bikaç hafta deli gibi senaryolar kurdum panik atak hastası oldum aklıma geldikce agladım durdum doktor bide bidaha olabilir korkma dedigi icin ya simdi olursa ya yrın olursa düşün düşün durdum
Sonra ablam aldı karsısına beni bak dedi ben burdan eve gidicem benim garantim var mı bayılmayacagıma dair veya baska bişey basıma gelmeecegine dair yada bayılmazsın ama bambaska bişey olur garanti verebiliyormusun hayır o zaman silkelen kendine gel bişey olacaksa herkesin basına olabilir her an olabilir bununla yasayamazsın vs vs adam akıllı konustuk ki haklı
Bebegine bişey olacak korkun var ya sana olursa ya eşine olursa garantisi yok ki hayatın ama bununla yaşanmaz bunu düşünerek yasanmaz

Kaybetme korkusu, uyurken bile onu dinleme izleme, cok agladımı hemen bişeyimi var diye düşünüp korkma kucaklama istegi bende mevcut sonuc kucakcı bi bebek oldu bizimki benim yüzümden
Tek fark sanırım sen yapmıyorsun ben cocugumu herkese paslıyorum herkesin kucagında bekletiyorum buda benim ondan biraz uzaklasmama korkularımı yenmeme yardımcı oluyor
Sana verecegim en büyük tavsiye bu olur cocugunu büyükleriyle babasıyla paylas biraz ondan uzak dur cık bi yarım saat yürüyüş yap dön eve onsuz veya markete git gel veya kuaföre git gel vs
Ver babasına gazını cıkarsın ver babasına uyutmaya calıssın büyükannelerine ver oynatsınlar o ara uzak dur cocugundan böyle böyle ona bişey olmayacagını aklında düşünmemeye baslarsın

Olmuyorsa da o zaman tedavi ol

Yaa sende de var dimi
Bende gecen zorladım baya sezeryan göbeginin lömbürtüsü izin vermedi
Kilom eski kilom 18kg ver geri ama eski pantolonu kapatama

ay insan da sokakta ayrı bi kasılıyor ya. ağlayınca herkes bakıyor falan. teyzeler “aç mı bu çocuk” nağmeleriyle üstüme saldıracaklar sanıyorum geçen öyle dedi birisi. ortama gireli 5 dk oldu uykusu vardı ağlıyordu. sen neden mama vermiyosun dedi mama çünkü çocuğu uyutur karnını doyurur gazını çıkarır güzelce bakar. annesi çünkü mama. hey allahım

Sen cok yemişsin galiba ondan bu kadar zeka fıskırtıyorsun diyeceksin
Allahım ya Dügmeleri yok ki basalım sussunlar :)
Sanki bilerek aglatıyoruz yandan cimdiriyoruz falan agla kızım huzursuz et herkesi herkes bize baksın :)

Gerci gecen Mevlüt’te bol bol agladı ilk defa sevindim huysuzluguna zaten cok tatlı olmustu bide huzurlu olsaydı aglamasaydı o kadar catlardı cocugum nazardan

oh iyi olmuş bi kere misafir gelmeden hemen önce uzun uykuya geçti. baktım 2 saat oluyor hala uyanmadı. e misafir de bebek görmeye gelmis. gittim de kaldırdım nazar değmesin diye bayadır gündüz uzun uykusunu bıraktı zaten epey yoruyor beni. gece iyiyiz cok sükür

Aa evet bende de rezene çayı var. Aktardan aldık rezene kimyon karışımı. Hem gaza da iyi geliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…