Kendi imparatorluklarını kurar valla o kadar kalorili sey yiyiyp icmeye
Bosuna demiyorlar hamilelik kilosu verilir emzirme kilosu kalıcı olan ona dikkat edin siye
Vallahi kalıcı kalır böyle giderse emzirmek kilo verdirirmis tabi bu şekilde beslenmezsek dr da su iç oda süt yapar dikkat etmezsen kalıcı olur kilon demişti

Eveet çünkü ben kafamı koydugum an gözünü açan muzır bir oğlum var.Bana garezi ne bilmiyorum.Gece gündüz farketmez ben uyumucakmisim. Zaten mik dese uyanacak bir uykum var resmen uyumaya korkuyorum çünkü daha da sersem oluyorum.Uykusuzluktan artık baş ağrıları başladı ama canları sağolsun.
Analar çeker yükü kimsenin bilesi yok diyorum

Senin bayılma hikayeni unutamıyorumm içime işledi

Harikasın o zaman bende şimdiden Ecem hanıma söylemeye başlayayım "emziği zamanı gelince bırakıcaz annecim" diye
Benim kızımın adı Ece ve hem emziği hem memeyi o kadar kolay bıraktı ki.Bakalim bu bebisime henüz tam alistiramadim ki.Once alıştırabileydim biHala bizim yoğun ısrarımız ile 2 dk tutuyor elimizi çektiğimiz an fırlatıyor.@Plm123 tavsiye ettiği Chicco formayı verdim sipariş.Gelsin birde onu deneyeyim.

H honey bunch ben senin bayildigini bilmiyodum. Verilmiş sadakaniz varmış. Allah korumuş gerçekten. Doktorlarin gelmesi de sansina yani. Çok geçmiş olsun.

Ben onu bayağa araştırdım da fazlası zarar sanırım, o kanıya vardım. Günde sadece 1 kere içiyorum rezeneyi o yüzden. Anason içmiyorum.

Ben de deminden beri kızı emzirmeye çalışıyorum, bi türlü tutmuyor memeyi çıldırdım sonra sirenler ötmeye başladı, meğer saat 09.05 olmuş e çocuk tabi emmez atamızı anma zamanında, hiç düşünemedim

Ya ama kışında evde doğalgaz açık olacak gerçi biz açıyoruz akşamların bilmiyorum nasıl olacak
Bende ablamdan kopçalı bir korse aldım sığamayacağım nerdeyse böyle dar olacak ki içine gireceksin dedi , pardonda başka eziyet var mi varsa söyleyin de hazırlıklı olayım bu ne ya
Bu arada benim de yüzüm küçüldü neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…