Yaa benim kız da emzik delili oldu. Benim memeden daha çok seviyor bazen çok alınıyorum bir plastik parçasına tercih ediyor beni diye

Hadi ya o kadar mi uykusuzsun benimki uyuyor ama bende o sırada hep oyalanıyorum bene uyutacak öğlenleri az da olsa

Arkadaşlar, bizim kırkımız yeni çıktı akraba ziyareti yapmayı düşünüyoruz yolda üstüne ne giydirsem çok kararsız kaldım üşütmeyim yavrucağı. Astronot çok kalın olur diyorum peluş tulum çok mu terletir diyorum kafamda deli sorular tecrübeli analar bi yardım edin

Geçmiş olsun nasıl oldu?
kusmalar dün avm dönüşü fışkırmaya başladı bayadir da kusmuyordu aslında sonra baya baya salonu kusarak gezdik neyse bi şekilde uyuttum zaten yorulmuştu
uyandı emdi yine fışkır fışkır kustu
kız olduğu için ve gazla beraber her defasında dışkı da geldiği için idrar örneği alamadik doktorum önlem amaclı dusuk doz antibiyotige başladı kızların kabusu iye şüphesi ile

daha 50 günlük antibiyotik başlıyoruz hadi bakalım
daha bunun kışı var baharı var kreşi var antibiyotik

İdrar torbasını biraz yukardan yapıştırın. Bizde bi yapamadık öyle de yukardan yapıştırınca alabildik.
Ateşi var mı?

Hay Allah ya çok geçmiş olsun bende sen hasta oldun sandım

İdrar torbasını biraz yukardan yapıştırın. Bizde bi yapamadık öyle de yukardan yapıştırınca alabildik.
Ateşi var mı?
ateşi var denemez böyle de oluyormuş arada 37 yakalıyorum geri düşüyor
artık popo yıkamaca aslında öyle başlamıştım üşütür dediler bıraktım ama o ıslak mendiller çok sağlıksız maalesef

Allah şifa versin usuttu mu acaba kusmaları da azalmıştı diyorsun birden başladı ise tekrar.tekratlamaz inşallah bir daha.Hasta ola ola büyüyecekler ama inşallah ufak tefek hastalıklarla atlatırız hepimiz.

Kız bebekler çabuk enfeksiyon kapar korkumdan Ebebekteki pamuklardan kullanıyorum. Evde kaynamış soğumuş suyla bi saklama kabında pamuklar ıslak duruyor ıslak mendil gibi pratik hazırda oluyor.

Kız bebekler çabuk enfeksiyon kapar korkumdan Ebebekteki pamuklardan kullanıyorum. Evde kaynamış soğumuş suyla bi saklama kabında pamuklar ıslak duruyor ıslak mendil gibi pratik hazırda oluyor.
Pamukları kullanacagin an isla istersen. Islak bekleyince de enfeksiyon olmasin. Mantar vs gelisebilir. Benim kiz peceteleri islatip yogurt kovasinda bekletmis kuflenmisti. Tabi cok beklemis bizimki ama ne olur ne olmaz. Uc bir örnek benim verdigim.

T tuboz cok gecmis olsun canim. Ayaklarini sicak tut bebisin. Ellerini de kurulamaya calis. Simdi hep agzinda eller ve soguk oluyor elleri.

Günlük dolduruyorum küçük bir kap olunca hemen tüketiyoruz zaten pamuk ve sürahide suyumuz her daim hazır. Dışarı çıkarken de çantaya atıveriyorum. Dışarıdayken biter de zorda kalırsam diye tedbiren ıslak mendil bulunduruyorum.

Aynen ağlar durmaz sonuçta annenin dediği doğru baya iyi çekiyo emerken hemen doyuyo sanirim
Bir de demek ki fazla geliyor sütün ki genzine kaçıyor ara sıra. Benim geceleri öyle oluyor, uykuda süt yenileniyor sanırım ve o zaman emerken genzine kaçıyor ve sütün tazyikli olduğu zamanlar 5 dk emiyor genelde. Gündüz sık emmek istediği için süt o kadar olmuyor.

Benim hamileyken stokladığım tek bir şey vardı üni baby yenidoğan ıslak mendil. Pamuğu da öylesine almıştım. Oğlum ıslak mendilden çok rahatsız oldu ağladı altını değiştirirken, sanırım mendil soğuk geldi. Ben de pamuğu ılık suyla ıslattım onunla temizledim çok rahat etti. Artık hep pamukla temizliyorum, ıslak mendili de dışarıda kullanırım artık. Allahtan çok stoklamamışım pamuğu suda bekletmiyorum ıslanıp bekleyince soğuk oluyor, Islak mendil gibi ondan da rahatsız olur o zaman. Kullanacağım an ıslatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…