Emzik alma konusunda çok kararsızdım gece uyumayınca artık aldım emziği. İlk gün hemen aldı. Gündüz vermedin geceleri uykuya geçişi kolay olsun diye veririm dedim. Bir iki gece aldı, sonra attı ağzından öğürdü falan. Emzik almayınca mutlu oldum deli miyim ne Blr zararı olmasa da bir tarafım emzik vermek istemiyormuş demek ki

her daim ıslatmak zor ya ben ıslak mendil kabı aldım ona ıslatıyorum kaynamıs suyla. her kullandığımda iki elimin arasında ısıtıyorum. irkiliyorlar soğuk olunca

Bana da sevimsiz gelirdi ama ön yargılı değildim. bazen kızımın uykuya geçişini kolaylaştırıyor memede uyumak istemiyor hergün yeni bir huy

Çok kalın giydirme yine de pusette terler

her daim ıslatmak zor ya ben ıslak mendil kabı aldım ona ıslatıyorum kaynamıs suyla. her kullandığımda iki elimin arasında ısıtıyorum. irkiliyorlar soğuk olunca
Ben kala yapınca yıkıyorum poposunu onun dışında unibaby stoklamıştım baktım rahatsız ediyor ağlıyor ilk zamanlar denedim beni bile yaktı birde o kadar doğal saf su fln yazıyor. Tavsiye üzerine molfixin yeni ıslak mendilinden aldım izotenik sulu yazıyor üzerinde , dokusundan belli daha doğal olduğu çok sevdik diğerleri gibi değil aklınızda olsun yinede

Kızlar philips avent natural biberon kullanan var mı memnun musunuz ?
Aaaa sakın! İlk aldığımız biberondu, gaz yapıyor akışı çok hızlı hava yutuyor bebekçik. Ben biberon vermeyi düşünmediğimden biberon hazırlamamıştım, eşim bunu aldı ilk, ama zaten gazlı bi bebeğimiz var memnun kalmadık. Daha önce yeğenimin kullandığı dr browns doğal akış cam biberon aldık, geniş ağızlısı çok güzel, ancak ikinci aşama biberon ucu Türkiye'de yok, ben şuan hipp mama kullanıyorum gayet rahat içiyor bebeğim, chicco'nun ikinci aşama ucu uyuyor ama kalite olarak sevmedim. İçinde kolik aparatı olan bir biberon al derim. Tommee tippee iyi diyorlar anti kolik olanı, kullanmadım bilmiyorum.

H honey bunch ben senin bayildigini bilmiyodum. Verilmiş sadakaniz varmış. Allah korumuş gerçekten. Doktorlarin gelmesi de sansina yani. Çok geçmiş olsun.
Rahimde biriken kan sezeryandan sonra dogru düzgün cıkmayıp tam saglıkocagındaki doktor eve geldiginde kapıda kadınları karsılarken cıkınca öyle şeyler oldu
Olabiliyormus böyle seyler herkesin yasayacagı bişey var hamileliğim güzel gecti dogumum mükemmeldi gel görki sonrasında bi şekilde acısı cıktı diyelim böyle

ben hep pamuk kullandım ya her türlü ıslak mendil tahris eder gibime geliyor. sagol yine de atarım çantama zor zamanlar için her kaka yaptığında yıkıyor musun ? ne güzel ya ben günde 4-5 defa yıkasam hasta ederim

Ama bizimki 3-4 günde bir yaptığı için
Tek rast gelmedim hiç desem eşim hep yanımdaydı yaptı kızım , öyle tembihliyorum bu arada tahriş etmedi hiç pamuk gibi poposu

Canım eski kilomuza döndük ama göbeğimizde bi parca memelerde bilmem kac cc süt derken farklı yerlerimiz daha cok zayıflayıp orantıladı onlarla kendini

Ben onu bayağa araştırdım da fazlası zarar sanırım, o kanıya vardım. Günde sadece 1 kere içiyorum rezeneyi o yüzden. Anason içmiyorum.
O değil de duphalac da işe yaramicak sanırım. 4. gün oldu hala kaka yok ve bugğn kıvranıyor ıkınıyor yavrum. Doktor artık fitil de vermeyin dedi ne yapıcaz bilmiyorum.

Aslında zor değil su ısıtıcıya çok az bir bardaklık su koyuyorum saniyede ısınıyor bardağın yarısında normal su oluyor kaynar suyu üstüne koyup ılık suyla ıslatıyorum 1 dk sürmüyor. Sıcak sulu pamukla bir keyifleniyor ki denemelisin

Hele ben hele ben 6 ay yogaya gittim , normal doğum suda doğum hayal ettim sonuç en korktuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…