Bizim de çok gazimiz var. Bazen o kadar cok sancısı oluyo ki, şekilden şekile giriyoruz karnına sıcak havlu koyuyorum öyle zar zor cikiyo. Biogia damla kullaniyoruz bi de.

Bende e bebekteki yorumlara baktım gayet güzel yorumlar var diye alcaktim. Allahtan almamisim daha.

-EarthLing- memnunmus gerçi. Yine de diğer modellere bakiyim bi

Ay afedersin istemsiz guldum

Kuzucuga sana bisey olmamış ya gerisi önemli değil herkesin bünyesi farklı :)

Benim üstümde hiç sıkıntı ilk zamanlar akıyordu bir biberon dolduruyorum ama kıızn göğsümü almıyordu sürekli sağmaktan memelerim in şaftı kaydı ama yeterkş anne sütü alsın dedim şimdi canı isterse çok ağlamadan verirsem lıyo göğsümü yoksa zor e haliyle azaldı süt hurma incir ve fındık üçlüsü de güzel sğiüt yapıyor ama bunları yemektrnde içim bayıldı hayırlısı artık

Hele ben hele ben 6 ay yogaya gittim , normal doğum suda doğum hayal ettim sonuç en korktuğum
Canım ben de ne hayaller kurmuştum nasıl hazırlanacaktım gel gor ki 4.ayda dusuk tehlikesi yasadim. Bir ay rapor kullandım annem memleketten geldi fln sadece tuvalet ihtiyacı için kalktim. Sonra da korku kaldı bende bebeğe bisey olacak diye yuruyus bile yapamadim, işte bile koltuğuma yapistim kaldim. Niye öyle yaptıysam

Son zamanlarda sadece nefes egzersizleri ve perine masajı yaptım. Doğumum o kadar kolay oldu ki belki de biraz genetik, yapı meselesi.

4-5 günlük değil 4-5 günlük bi de onu deneyim. nasıl baglıyorsun bi ara fotograf atsana acaba yanlıs mı baglıyorum ki külot gibi yapıyorum ben

Çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm minnağa. İye kusma yapar mıymış?

Hepimiz farklı zorluklar yaşamışız , ama kesinlikle genetik saatlerce suni sancı aldım doktorum kontrol sonrası doğuma gideceğiz diye düşünürken sonuç 4cm e kadar açıklık olduğundan acil sezeryan neyse nedemiş büyüklerimiz o çocuk ordan bir şekilde çıkacak önemli olan sağlık

O değil de duphalac da işe yaramicak sanırım. 4. gün oldu hala kaka yok ve bugğn kıvranıyor ıkınıyor yavrum. Doktor artık fitil de vermeyin dedi ne yapıcaz bilmiyorum.
Dayanabilirseniz 7.güne kadar bekle bakalım. Bizim kız iki seferdir fitilden 2 gün sonra yani 7.günde kendiliğinden kaka yaptı. Ama tabi çok sancı oluyor 5.günde kaka gaz çıkışını zorlaştırıyor herhalde

Sürekli sağan arkadaşlar var gerçi ama ben yapamıyorum. Günde iki üçü gecmiyo diyebilirim bu aralar. Önceden daha çok sagiyodum. Benim de öyle şaftı kaydı

Aslında biraz da psikolojik bu süt işi. Neyi süt olcak diye yersem süt oluyo gerçekten. Benim cevremde sütün az yetmiyo acı vs diyen cahil cuhela çok malesef. Kulak asmiyorum artık ama insan ister istemez etkileniyo. Bende çareyi sürekli biseyler yiyip sutum var, böyle sutum oluyo demekte buldum.

Aynen sütü su ve dinlenme yapıyor bence
Protein bünyeyi toparlıyor , tatlılar faydalı olmasa da enerji veriyor
Benim de düşünmeden Tatlı şeyler yememin sebebi enerji biraz da mutluluk bize de motivasyon lazım

Kesinlikle önemli olan anne bebeğin sağlığı. Sezeryan normal hiç farketmez. Yeter ki sağlıklı olun

Ben sürekli sağıyorum yoksa akıp üstümü başımı batırıyor , göğüs kalkanı kullanmama rağmen yemek ayakta durmak içim enerji için lazım ama süt için en önemli etken dinlenmek bu ara dinlenemedim azaldı , sabaha karşı uyku arasında sağlığımda 3 katı çıkıyor resmen

Evet dinlenmek de çok iyi geliyo. Ben de akşamları eşime bırakıp uyudugumda çok güzel süt oluyo. Bi de bol bol su :)

Tıkanması öksürük boğulur gibi olma demi?

Benimde sutumun akışı hep tazyikli 1 dakika tazyikli geliyo sora azaliyo hemen sağım yaparken görmüştüm sora süt bitiyo memede ondan heralde 5 dk emiyo

Benimkide aynı ağzına verdiğim an ogurdu elimle tutup bırakınca oda atiyodu bende hem alsın istiyorum bi yanımda iyi ki emmiyo diyo manyaklastim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…