Tıkanması öksürük boğulur gibi olma demi?
Evet bazen de nefesi kesilir gibi oluyor sesi çıkmıyor kaldırıp bi iki hafif vurunca düzeliyor ilk zamanlar korkuyodum ama artık alıştım panik yapmadan hemen doğrultup gerekeni yapıyorum aslında sağlıkçı olduğum için normalde panik olmazdım hiç ama insanın kendi canı olunca biraz sıkıntı oluyor Allah korusun hepimizin meleklerini

Bende pamukla temizledim baştan saklama kabı ayarlamıştım ılık suyu ayarlayıp siliyodum şimdi sleppy ıslak mendilini önce suda yıkayıp köpüğü gidiyo sora yine aynı şekil ılık suyla siliyorum doğalgaz yandığı için petegin üstünde bekletiyorum su her zaman ılık gibi oluyo

Benimkide emerken tazyikli sütüm geldiği için tikaniyo canim bende hemen kaldırıp sırtına vuruyorum oyle nefes aliyo ama korkutuyo

Gaz çıkartıyor habire. Fitil atmadan 7 gün beklediniz mi?

Benimkide aynı ağzına verdiğim an ogurdu elimle tutup bırakınca oda atiyodu bende hem alsın istiyorum bi yanımda iyi ki emmiyo diyo manyaklastim iyice
İç sesimiz emzik verme taraftarı değil demek ki Hem emzik alıyorum hem emince üzülüyorum Emzik almadan zamanla gece uykuları düzene girerse hiç gerek kalmaz emziğe belki bakalım

Islak mendilide ilik suda islatip pamuk gibi kullanabilirsin.Ben ilk cocuklarimda başlangıçta yenidoğan kullandim sonra normal ıslak mendile geçtim ama onları paketten çıkarıp katkılarını yıkıyor sonra sıcak suda bekletip tekrar yıkayıp kullanıyordum.bunda da öyle yapacağım.

Ben aldim ama doğru düzgün kullanmadım ilk başta mama vermiştim bi kaç kere arada sutumude verdim memnunum yani
Biz yeni başladık mamaya, eşim ilk bulduğu yerden almış markasını hatırlayamadım ama hiç memnun değilim çok taZyikli akiyo. Onun akışı nasil

Oyun halısı önerisi yapıldı mı? Kaçırdım. Ayaklarını vurunca ses çıkan. Piyanolu olabilir. Önerir misiniz arkadaşlar?
Ben oyun halısı almamıştım playskool 2li egzersiz almıştım benim ilk iki çocuk sonra ablamın 2 çocuk kullandı şimdi benim 3.geri geldi.saglam birşey.ayaklarına çıngıraklı çorap ya da patik giydiriyirum.

Islak mendili sadece dışarı çıktığımda kullanıyorum artık. Pamuğu ıslatıp saklamayı duymuştum ama bir arkadaşım bunun küf olacağını ve küf olduğunda pamuk üzerinde bizim anladığımız bir belirti olmayacağını söyleyince yapmadım. Zaten pamuğu altını değiştireceğim an sıcak suyla ıslatmamın nedeni altını silerken sıcak masaj yapmış gibi rahatlıyor memnun oluyor yoksa ıslak mendil üşütüyor oğlumun altını

Bizimki de kaka yapmak için emmek istiyor taşma olayı yaşamadık henüz ama kakası tahriş etmeye başladı popisi.ben acı sos yemiştim ondan mi oldu diye düşünüyorum.kantoron yagi ve aynısafa kremi sürüyorum

Özel bi durumun yoksa artık eskisi kadar hareket edebiliyor olman lazım
Sadece vakit yaratabilmek sıkıntı
Bende 60günlükken kontrole gittim dikişlere falan pek bakmadı rahime yumurtalıklara ultrasonla baktı
Korunma yöntemleri önerdi
Bide smear yaptırmamı istedi

2sini de tatmış oldum evet çok şükür sağlıkla doğdular en önemlisi sadece acısı biraz lohusalıkta çıktı bende de
Ben mesela su gelmesi nedemek bilmiyorum veya sancı kasılma nasıl bişey veya nişan nedir neye benzer :)
Lohusayken belkide aranızda sezeryan olup agrısız sızısız en iyi durumda olan bana bile olan oldu boşver o kısmı herkes bişeyler yasıyor iyi kötü

Ben de almayı düşünüyorum, akış hızı nasıl peki ?
Numaralari var. Yenidogan 0 numarayla basladim. Akisi cok yavas. Ters cevirdigimde akmiyor. Sutun isisini kontrol etmek icin bilegime zor damlatiyordum. Simdi 1 numaraya gectik. Bir iki aya 2 numaraya geceriz. Onun da kutusunda yavas akisli yaziyor.

Ay hakikaten sende hiçbirşey olmamıştı Maşallah Öykü doğduktan sonra annemi çok yoracağım diye düşündü heralde

4-5 günlük değil 4-5 günlük bi de onu deneyim. nasıl baglıyorsun bi ara fotograf atsana acaba yanlıs mı baglıyorum ki külot gibi yapıyorum ben
Ben her türlü denedim eger tazyikli yapıyorsa hepsinde mutlaka ya bacaktan ya sırttan kacıyor
Normal hızda yaparsa kalıyor içerde zaten

Aynen sütü su ve dinlenme yapıyor bence
Protein bünyeyi toparlıyor , tatlılar faydalı olmasa da enerji veriyor
Benim de düşünmeden Tatlı şeyler yememin sebebi enerji biraz da mutluluk bize de motivasyon lazım
En büyük motivasyon kaynağım kucagımda
Resmen deli bir aşk yasıyorum tarifi yok
Yorgunlukmuş uykusuzlukmuş umrumda değil dursun memede kucakta cıkarsın canımı falan dert değil bana aglamasın yeter

Sleepy neredeyse her defasinda sirtina geciriyor. Primaya gectim rahat ettim. Gecen sleepy hediye gelmisti bir paket. Kullanayim dedim, yine yine sizdiriyor. Sabah sabah carsafi da islanmisti. Bitsin primaya devam. 2 numarasi zaten cok kucuktu, ondan diye dusunmustum. Hediye gelen 3 numara. O da sirtina cikariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…