ikisi de var bende iyi mi geliyomus? sudocrem kullanıyorum ben ama.
sleepy sensitive kullanmıstım hiç beğenmedim natural belki güzeldir prima bize pişik yaptı. goon da denemek istiyorum. kaç numara almalı?

ikisi de var bende iyi mi geliyomus? sudocrem kullanıyorum ben ama.

sleepy sensitive kullanmıstım hiç beğenmedim natural belki güzeldir prima bize pişik yaptı. goon da denemek istiyorum. kaç numara almalı?
Benimki natural. Bedenleri de cok sacma. 2 numarasi kucucuktu. Kilosu uymasina ragmen minicik kaliyordu.

inşaallah canım
Canım geçmiş olsun. Kilo alımı nasıldı bebişin? Bizim de kusmalarımız var, bazen fışkırır tarzda. Genellikle sulu ve sık kaka yaptığından kaka bulaşmamış idrar örneği alamadık bir türlü. Ben de acaba idrar yolu enf. olabilir mi diye düşünüyorum.

En büyük motivasyon kaynağım kucagımda
Resmen deli bir aşk yasıyorum tarifi yok
Yorgunlukmuş uykusuzlukmuş umrumda değil dursun memede kucakta cıkarsın canımı falan dert değil bana aglamasın yeter
Evet ağlamasınlar , sancıları olmasın yeterki dünyanın en güzel duygusu

Bu durum normal miymiş doktorunuz ne diyor?

Numaralari var. Yenidogan 0 numarayla basladim. Akisi cok yavas. Ters cevirdigimde akmiyor. Sutun isisini kontrol etmek icin bilegime zor damlatiyordum. Simdi 1 numaraya gectik. Bir iki aya 2 numaraya geceriz. Onun da kutusunda yavas akisli yaziyor.
Şimdi kullandığım biberon çok tazyikli 0 numara olmasına rağmen. Onun akışına alisinca beni reddeder diye korkuyorum acikcasi. Sanırım ben de onu alcam diğer markalar çok tuzlu geldi. Bi deneyelim en azından.

aynen neredeyse her gazla küçük bir pit bile olsa dışkı oluyor
bebeğin kiz galiba
yüzünde ve vucudunda döküntü var mı?
bir de dışkısı parlak renkte mi?
ateşini takip et bi de bizim ki sürekli değil ama arada yakalıyordum (37)

1. ay güzeldi
20 ekim itibariyle nerdeyse 1 ay olacak ancak 600gr aldi kendi percentil ini zaten yakalayamayacak da bari en az alınması beklenen kiloyu alsa

Evet kız. Parlak nasıl oluyor bilemedim ama oldukça sulu oluyor kakası. Ateş hep 36,5 civarında ama bu ay kilo alımı aZaldı bayağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…