Hepimiz farklı zorluklar yaşamışız , ama kesinlikle genetik saatlerce suni sancı aldım doktorum kontrol sonrası doğuma gideceğiz diye düşünürken sonuç 4cm e kadar açıklık olduğundan acil sezeryan neyse nedemiş büyüklerimiz o çocuk ordan bir şekilde çıkacak önemli olan sağlık
Kızlar bebeklerin kilo alımı ne zaman yavaşlar? Bazı sitelerde 6. Ay itibariyle yazıyor ama bana mantıksız geldi, çünkü günde 30 gram normal kabul ediliyor, 6. Ayda 9-10 kilo olurlar bu standartta. Bence 3. Ay itibariyle yavaşlıyor siz ne dersiniz?
Kızlar bebeklerin kilo alımı ne zaman yavaşlar? Bazı sitelerde 6. Ay itibariyle yazıyor ama bana mantıksız geldi, çünkü günde 30 gram normal kabul ediliyor, 6. Ayda 9-10 kilo olurlar bu standartta. Bence 3. Ay itibariyle yavaşlıyor siz ne dersiniz?
Kızlar benim oğlan sol göğsümü emmiyor. Emmediği içinde eskisi gibi süt olmuyor emsin diye zorladıgımda ağlıyor geri çekiyor kendini muhtemelen sağ göğüsteki gibi süt gelmediğinden. Sağıyorum ama nafile geri dönüşü yokmu acaba
-EarthLing-
primanın icindekilere baktin mi canım alenen yaziyor
tabi pure mu ne onu kullanmiyorsan o da çok pahalı ıslak mendilini aldim geçen 12 tl
goo.n kullaniyorum ben
Kızlar benim oğlan sol göğsümü emmiyor. Emmediği içinde eskisi gibi süt olmuyor emsin diye zorladıgımda ağlıyor geri çekiyor kendini muhtemelen sağ göğüsteki gibi süt gelmediğinden. Sağıyorum ama nafile geri dönüşü yokmu acaba
Ya bende de soyle bi durum var. Iki gogsumu de emiyor, sut geliyor ama sagdakini bi turlu sagamiyorum. Sagma islemini tek gogusle yapiyorum. Makine kavramiyor nedense memeyi. Bunun caresi yok mu?
Soyle yapabilirsin sag memeni emzirr gibi bebegi yondegistirmeden sol memeye kaydir benim kizimda solu emmezdi boyle yapinca emdi sut dolardi benim cok dolunca zor emerdi emmek istemezdi insallah emer
Sleepy neredeyse her defasinda sirtina geciriyor. Primaya gectim rahat ettim. Gecen sleepy hediye gelmisti bir paket. Kullanayim dedim, yine yine sizdiriyor. Sabah sabah carsafi da islanmisti. Bitsin primaya devam. 2 numarasi zaten cok kucuktu, ondan diye dusunmustum. Hediye gelen 3 numara. O da sirtina cikariyor.
Ayy aynen sllepy natural 3 kullaniyorum 2 gun kaka yapmiyor 3.gun yapinca sirtina kadar kaka bende almicam bundan sonra prima alicam coon u denemedim ama
İç sesimiz emzik verme taraftarı değil demek ki Hem emzik alıyorum hem emince üzülüyorum Emzik almadan zamanla gece uykuları düzene girerse hiç gerek kalmaz emziğe belki bakalım
Soyle yapabilirsin sag memeni emzirr gibi bebegi yondegistirmeden sol memeye kaydir benim kizimda solu emmezdi boyle yapinca emdi sut dolardi benim cok dolunca zor emerdi emmek istemezdi insallah emer