Ben öyle yapınca genelde ters yatırıyorum diğer memem zannedip emsin diye genelde kanıyor sıpa

Aynısını yaşadım. Sol gogsum yara oldu ben dayanamadikca sagdim sağ taraftan emzirdim. Sonra solu almak istemedi. Oranın sutu de azaldi.

Sol tarafa çevirince anlıyodu et koparmiscasina agliyodu. Bende bi süre solu sağdan emziriyomusum gibi tutup emzirdim. Bu bi süre idare etti o tutuşu sevmedi pasamiz Sonra ayakta pispislayarak emzirme çalıştım. Yara da var canimdan can gidiyo bu arada

Uyku sersemi veya çok ac değilse böyle yaptım. Çok agladığında aç olduğunda sağ taraftan emzirdim alıştı simdi.

Kızlar aklıma takıldı yenice Benim kız devamlı sola doğru kafasını çevirerek uyuyor yada normal dururken de sola kendi ceviryor direk sağa meyillenmiyor sizinde böyle tek taraflı mi Sol boynunda küçük kabartı olmuş hatta derisinde devamlı havasız çünkü ne biliyim

7 gün hiç beklemedik. 4.günden sonra çok sancısı oluyor diye 5.güm fitil verdik ama aslında 7 gün beklesek yapacak gibi.
Biz de bekleyemedik, fitili verdikten bir buçuk saat sonra yaptı bu defa, normalde hemen yapardı. Duphalac kötü, yapış yapış bi şey vermeyi düşünmüyorum artık

Biz yeni başladık mamaya, eşim ilk bulduğu yerden almış markasını hatırlayamadım ama hiç memnun değilim çok taZyikli akiyo. Onun akışı nasil
Bi şey sorucam, mamaya başlamaya doktor mu karar verdi? Yani bebişin kilosuna göre mi? Şunu sorucam asıl, mamadan önce bebekte açlık belirtisi var mıydı yani ağlama aranma vs. ?

sleepy sensitive kullanmıstım hiç beğenmedim natural belki güzeldir prima bize pişik yaptı. goon da denemek istiyorum. kaç numara almalı?
Ben sleepyden goona geçtim Plm123 tavsiyesiyle
2numara gayet iyi büyükçe hele sleepye göre
Bez yumuşak hoşuma gidiyor
Çok geçirme yaşamadık iyi gidiyor
Ben pişik için değiştirmiştim ama bezi biraz unutayım hemen kızarıyor yani popiş çok hassas demekki bir daha değişmedim bez

Bi şey sorucam, mamaya başlamaya doktor mu karar verdi? Yani bebişin kilosuna göre mi? Şunu sorucam asıl, mamadan önce bebekte açlık belirtisi var mıydı yani ağlama aranma vs. ?
Tabi Dr soyledi. 3 kilo doğdu 2600e dustu son gittiğimiz kontrolde 3.800du kilosu. 2 aylık. İlk ayda gerek görmedi. İkinci ayda 600 gr almış kilo alımı yavaş diye mamaya başlatalım dedi.

Aslında mamayla pek bi fark yok. Yaklaşık iki saatte bir emmek istiyodu, hala öyle. Uykuya dalmakta zorluk cekiyodu hala öyle. Mamadan önce ne kadar agliyosa şimdi de aynı..

Sizin kilo takibiniz nasıl, mamaya başlamayı mi düşünüyorsunuz ?

marketlerde varmı bu bez? bi deniyim bende.

sizin butları yesinler

Yok hayır biz de mamayı bırakmaya çalışıyoruz, kilosu birazcık fazla çıktı doktor mamayı kes dedi. Günde 250-350 cc kadar mama veriyodum. Perşembe gittik doktora o günden beri max günde 100 cc verdim, henüz kesemedim. Ben de aç mı acaba diye düşünüyorum, senin bebiş açlık göstermiyomış o halde dimi? Benimki de aç olsa doymasa çok ağlardı dimi? Offf ne zor işler

Ah bizdeki bu doyuyo mu endişesi
Aç olduğu zaman durmuyo ağlar, uyuyamaz. Hatta acsa yıkıyo ortalığı anlamamak imkansiz.

Mesela hani bi memeyi emdi bosaltti, böyle cekistiriyo başını sağa sola salliyo fln huysuzlaniyo agliyo doymamış demek ki sut gelmeyince sinirleniyo. Ordan anlayabilirsin. Doyunca kendi birakiyo zaten. Ac kalsa durmaz anlarsın endişe etme.

Bana da sağlık ocağı bazı bebeklerin bünyesi böyle, kilosu normal aralıkta keşke mama baslamasaydin sutun azalır dedi. Ben de onun için endiseliyim inş azalmaz

Bak bizimki de şöyle, memeyi emiyo emiyo sonra bırakıp uyuyo, yerine yatırıyorum uyanıyo ağlıyo, hadi bi daha meme. Bikaç sefer sonra biberonla kendi sütümü veya mama veriyorum onu da içiyo hiç hayır demiyo. Hayır madem doymuyosun uyuma da em çocuuum, meme reddi desen o da değil. Bi cins evladım var. Korkuma kesemiyorum mamayı aç kalcak diye, gece 12de veriyorum bi bakalım onu ne zaman bırakabilcem.
Senin bebişin kilosu fena değil ama alt sınıra yakın sanırım ondan doktor mama başlatmış. Şöyle de bi durum var ama her bebek farklı, yapıları da farklı. Sen içine sindiği gibi devam et, bebeğine de anneliğine de güven, mamanın ölçüsünü sen ayarlıyosun nasıl olsa. Ha mama da çoook kötü bi şey değil, sakın kendini yetersiz hissetme, ilk ay o kadar çok mama verdim ki oğluma sırf sarılığı bitsin diye, içten içe üzülüyordum ama sonra üzülmek yerine sağlığını düşünmeyi tercih ettim. Elbette gönül ister ki hiç vermeyelim mama

Allahım bu bacaklar etlendi biraz biraz
Altını alırken öpmeye bayılıyorummm
Kızçe de huylu ben öptükçe bi sırıtmalar
Bu butlar için teşekkürler Allahım
Ay maşallah bende bayılıyorum butlarına
Birde gıdısı var ve pişk oluyor krem sürüyorum , arada temizleyip tekrar sürüyorum ama canı acıyormudur hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…