Ya ben simdiye kadar hep corapla yatiriyordum ama zararli oldugunu da biliyorum. Dun gece ilk kez corapsiz yatirdim. Emzirmeye kalkinca sardim muslinle ama usudu gibi geldi biraz.
Çorapla uyuması neden zararlı ben patikli altının üstüne hep çorap giydiriyorum öyle uyuyor gece gündüz

aynen ben de. ve bana mantıklı geldi. burda birisi yazmıstı yanlıs hatırlamıyosam @Mavikelebek0134 arkadası sütünün tadına bakarmıs ne yediysen ona benziyo demis. acı da süte geçer bence.
Ay kendim bakamam tiksinirim ama büyüklere çaktırmadan baktirayim bi inek sütü diyerek

Aile hekimi 3. Ay itibari ile yavaşlar dedi. Bundan sonra 1 kilo filan almasını zaten bekleme artık dedi.

Cajim 2 saat deg8l artik 3 saatte bir besle. Cok sık emerse de az emip tam doymaz. Sindirdigi ve sindirmedigi karisir gaz yapar uyuyamaz.

E bebekte gördük goon çok inceydi. Kaç saatte değiştiriyorsun bezi? Desitin pişik önleyici krem kullanıyorum henüz pişik olmadı hiç.
Doktor sormuştu pişik oluyor mu diye, alerjiden de oluyormuş.
Goon primafan kalin. Ve ondan daha yumusak ve prima gibi parfum kokmuyor.

Aaa biz de kucağa alistirmisiz :) eşimle çok dalga geçiyoruz böyle de ilk ay lohusalık vurdu beni çok kafaya takiyodum milleti, en güzel zamanlari hiç etmisim

Ben aç bebenin durduğunu gormedim ağlar uyumaz fln. Gerçi benim de bi yanim hep aç mı bu çocuk diyo ya bastiriyorum aç olsa durmaz. Mamaya kesinlikle karşı değilim. Önemli olan bebeğin sağlıklı gelisimi.

Cajim 2 saat deg8l artik 3 saatte bir besle. Cok sık emerse de az emip tam doymaz. Sindirdigi ve sindirmedigi karisir gaz yapar uyuyamaz.
Tam bi gazman zaten
Peki o arayı nasil acabilirim bazen iki buçuk uç saati bulduğu oluyo ama çok nadir. Mesela uykudan uyaniyo uyanır uyanmaz meme istiyo mümkün değil meme vermesem durmaz. Et kopmuscasina agliyo

E Elwing6 merak ettim seni, annen nasıl oldu sen nasılsın canım?
Cook tesekkurler annem bugun taburcu oluyo kalp atislari hala dengesiz bir 180leri buluyo aninda 60a dusuyo..ilaclari duzenleyecekler iste pek baska bir sey yapilamiyor..biz de babamin yaninda kaldik.bugun gülceyi anneannesine goturucem teyzemlere.insallah moral olacak..duzen bozulunca cocuk sapıtti gunduz uyumuyo artik hic.
Paso emmek istiyo..yine mama vermeye basladim halbuki ne guzel gidiyorduk oyun halisi aldik hic ilgisinu cekmedi yine bir ölü yatirim daha :) belki bir kac hafta sonra oynar..onun disinda cok guzel gülüyor artik sesimi duyunca heyecanlaniyor bu sekilde insallah eve dondugumuzde eski duzene geri döneriz

Kızlar beşiğin de dönence kullanan var mı? Tavsiye edeceğiniz model, marka var mı? Bizim kız müzikli olduğu için çok sever diye düşünüyorum, ne zamandır alıcam aklımda fırsat bulamadım.
Fisher pricen kelebkli ruyalar ya da chicconunkini alacaktim ama bizim kiz bir ilginc oyun halisi aldik yuzune bakmiyo..tinylove da bi salyangoz var paso onunla diyalog halinde..kaararsiz kaldim..oyujcaklarla degilde dizime alip konusunca daha ilgisini cekiyo cocugun..paso konusacaksin ilgileneceksin kendi kendime takilayim yok..kiyamet kopuyo

:)) benim bebegim de tiny love in salyangozunu cok seviyor, vurmaya calisiyor bazen. Hisirtili aynali diger oyuncaga bakmiyor hic. Fisher Price in yagmur ormani oyun halisini aldim mesela, koyar koymaz mizirdaniyor. Belki sever ilerleyen gunlerde.

Çocuktan çocuğa değişir mi bilmiyorum da oyun halısı iyi ki almışım dediğim şeylerin başında geliyordu ilk oğlumda, henüz biraz erken olabilir ama 1 hafta 10 gün sonra tekrar deneyin bence çok sevecek, 1 saat durduğu bile oluyordu oğlumun, hepsini inceliyordu iyice

ShinSeGi dönence büyük oğluma chicconun büyülü yıldızları almıştık indirime girince ve 3 yaşında hala açıyoruz uyuyacağı zaman. Tabi artık dönen kısmı çıkardık, müziği bir de duvara yansıması var onu açıyoruz, biz memnun kaldık bi bakabilirsin

:)) benim bebegim de tiny love in salyangozunu cok seviyor, vurmaya calisiyor bazen. Hisirtili aynali diger oyuncaga bakmiyor hic. Fisher Price in yagmur ormani oyun halisini aldim mesela, koyar koymaz mizirdaniyor. Belki sever ilerleyen gunlerde.
Herhalde yuzu asagiya bakiyor ya ondan gulup konusuyo onunla o da cok sevimli hakkaten az oncr koydum bende yine sadece bir oyuncaga kitlendi :) boyle boyle ilijenecekler sanirim..1 gun bile farkediyor

Ben bondigonunkini aldim sadece kuşla diyalog halinde simdilik :) bende gelisimin zamanla olcagni dusunuyorum.biz anneler aceleceyiz..bende chiccoya bakmistim beyaz gurultu de var mi donencede

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…