Insallah guzel kizinda insallah sever senin annenin mi kolu kirikti ? Oyleyse nasil oldu

Ne guzel olur

erensar biz aynı gün doğum yaparak eylülü kapanışını yapmıştık sanırım. Minik kuş nasıl? Bir büyüğün apandis ameliyatı olmuştu sanırım onun durumu nasil

Canım kendini üzme herşey biz insanoğlu için bizim şuan elimizden gelen ona dua etmek ve iyileşmesini beklemek rabbimden gelen herşeye razıyız bizim hayır dediklerimizde şer şer dediklerimiz de hayır vardır bilemeyiz ki ümidini kaybetme her kara günün ardında bir ferahlık bir aydınlık vardır unutma hem bak gülce de annene moral olacak bence hastalıklarda moral çok etkili bir faktör morali yüksek olunca insan daha dinç oluyor annen de sizinle beraber daha da çabuk toparlıyacak inşallah

erensar biz aynı gün doğum yaparak eylülü kapanışını yapmıştık sanırım. Minik kuş nasıl? Bir büyüğün apandis ameliyatı olmuştu sanırım onun durumu nasil
Evet canım aynı gün doğdu bizim kuzularımız iyi çok şükür teyzesi büyümeye çalışıyoruz senin kuzun nasıl bir ara emmiyordu seni sanki yanlışta hatırlıyor olabilirim emiyormu artık annesi evet canım oğlum ameliyat olmuştu çok şükür toparladı geçen hafta dikişleride düştü Rabbim beterinden korusun inşallah atlattık o badireyide

Ya benim kız sanki iştahsız gibi pek kusması yok ama halsiz gibi de 4-5 gündür. Huyumu değişiyor hasta mı anlayamadım
Allah korusun canim ya grip gibi anlattıkların insaallah değildir benim icim rahat etmedi kusma kesilmedi doğduğu hastaneye geldim
idrar örneği alabildiler burda ve sıkı durun ne oldu
idrar temiz çıktı

2 doz antibiyotik i boşa aldık
reflu ve alerji ihtimalleri değerlendirilecek bakalım bekliyorum

Maşallah canım bizde 56 günlük olduk arada gaz sıkıştırıyo bizide iyiyiz çok şükür cuma 2.Ay aşımız var

Maşallah canım bizde 56 günlük olduk arada gaz sıkıştırıyo bizide iyiyiz çok şükür cuma 2.Ay aşımız var
Sizede maşallah canım az kalmış sizin gaz sancılarının bitmesine 3.aydan sonra kalmıyor gaz problemi inşallah aağrısız ateşsiz atlatırsınız canım 2.ay aşısı biraz ateş yapabiliyor bizimde 28 kasımda 2.ay aşımız teyzesi

İzmir de olan arkadaşlar doğum yardımı paranız yattı mı acaba bizim iki ay oldu bugün aşı ya gitmeden postaneye gittim hala yatmamış. Öncesinde mesaj gelir dedi öyle mi acaba
Eylulde basvuru yapanlar icin 25 ekimden itibaren odeme yapilacagi yaziyordu neden yatmamiski. E devletten dogum yardimi diye sorgulattigimda odeme asamasinda olarak gozukuyor benimki. Sende bi sorgulat istersen. Daha cekmeye gidemedim ama farkli sehirdeyim burdan da crkebiliyomuyuz bilgisi olan varmi henuz bende gidemedim

Çalışan anneler bu analık ödeme haklarıyla ilgili bende sorayım size malum 3 tane ödeme almamız gerekiyor devletten benim e devlette hic biri gözükmüyor
Sizin bu ücüde yattı mı ?
Yattıysa nasıl ve nereye basvurdunuz ?

1) Geçici İş Göremezlik Ödeneği (doğum ödeneği)
Bunu calıstıgım kurum maaşımı kesmeden ödemeye devam ediyor ancak işe döndügüm zaman topluca cekip işyerime vermem lazım ama ne zaman yatacak aylık yatması mı gerekiyor hic bir bilgim yok yatan eden bişeyde yok zaten siz nasıl yaptınız yatıyor mu sizlere veya sirketiniz yatırıyorsa e devlette yinede görüyormusunuz bu ücreti

2) Emzirme Ödeneği

3) Doğum Yardımı

Bu ikisi icinde nasıl bir basvuru nereye yaptınız yattımı ne kadar süre de

Sağol canım çok şükür iyi oglusum bende iyiyim zor olmaz mi annemi daha çok anladım gerçekten ona bise olmasın bana olsun yeter ki o iyi olsun modundayim
Ayy çok sevindim iyi olmanıza gerçekten çok zormuş annelik ben de annemi daha iyi anladım hatta kv yi bile daha çok alttan almaya başladım o da eşimi ne zorlukla büyütmüş falan diye baya duygusal bakıyorum herşeye artık korkuyorum kendimden

Başka şehirden de çekebilirsin adına yatıyor çünkü PTT aracılığıyla ben de başvurmuştum ekimin 3 ünde benimki de ödeme aşamasında diye görünüyor bu ayın 25 inden sonra alacakmışım galiba

E devletten baktığımda benimde bir haftadır falan ödeme aşamasında yazıyordu bugün gittim yatmamış dedi postane anlamadım bende. Yatınca mesaj olarak bilgilendirme gelir diyor. İlk başvuru da bir aya kadar yatar dediler iki ay oldu anlamadım bende

bu goon’da 3 numara 7-14 kg diyor. 2 numara 4-8 kg. hangisini almalı? molfixde falan 3 numarayı kullanıyodum ben ama

A Maşallah size
Ayniyiz gaz damlası kullanmadim 2 gündür kimyonda yapmıyorum ama 2 'den önce gece uykusuna geçmiyor. 2 den sonrası da 1 gün iyi 1 gün cozuduk haldeyiz.

Banada msj filan gelmedi henuz. Yarin bende gideyim ptt ye bilgi veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…