selam kızlar nasılsınız bayadır bakamıyorum baya sayfa birikmiş okuyamadım inşallah bebişlerde iyidir bizim kırkımız cuma günü çıktı teyzeleri çok şükür iyiyiz arada gaz sancısı zorluyor yavrumu gaz ilacı kullanmıyorum kimyon içiyorum düzenli bize faydası oluyor gece uykuya dalışımız baya zor oluyor 2 sen önce tam uykuya geçemiyor 10 15 dakika uyuyup uyanıyor 2 sen sonra tam dalıyor bizden haberler böyle sizin melekleriniz benim kuzumdan büyük biz eylül sonunu yakaladık sizi geriden takipteyiz:)

Ne marka aldın

E Elwing6 canım annen nasıl oldu çok geçmiş olsun rahatsızlanmış yine sanırım dualarım annemle Rabbim inşallah tez vakitte bütün hastalarla beraber annene de şafi ismiyle şifa versin evde ucu okullu biride bebek dört çocuk olunca koşturmacadan pek vaktim olmuyor buraya bakmaya ama hep aklımdasınız kızlar hepinizi çok seviyorum dert ortaklarımsınız

Lohusalık fenaa ya, yine de bence en güzel zamanları henüz gelmedi, bizi görünce gülüp kollarını açtıkları dönem en tatlısı olcak :)

Farklı pozisyonda denedin mi? Şu futbolcu tutuşu mu ne dedikleri pozisyon varya koltuk altına alır gibi tutup emziriyorusun benim kız öyle emmeyi sevdi mesela, normal tutunca emmiyor öyle tutunca bi süre emiyor.

coresatinin morunu denemeni öneririm canım bana çok iyi gelmişti. yalnız emzirmeden önce memeni silmeyi unutma, sağlıkla büyüt :)

Biz de bekleyemedik, fitili verdikten bir buçuk saat sonra yaptı bu defa, normalde hemen yapardı. Duphalac kötü, yapış yapış bi şey vermeyi düşünmüyorum artık
Büyükler için olanla bebekler için olan farklı mı bilmiyorum ama duphalac bende de çok gaz ve karnında gurultu yapmıştı. Bi de aşırı şekerli ydi bence onu içirince arkasından çok az da süt veya su ver.

Tsh mı düşük çıktı? Kaka yapmamaya o mu sebep oluyormuş?

Çok geçmiş olsun canım..
Eve misafir gelince bile bebeklerin düzeni degisiyo. Tekrar düzene girer merak etme. Mamayi nasıl azalttiysan yine yaparsın.
Oyuncaklara ilgi biraz zor zaten konuşmalarımıza mimiklerimize odaklanırlar. Bikac ay sonra bol bol oynar. Daha peşinden oyuncak toplamaktan perişan olmuş hallerimizi de yazarız buraya :)

Belki biraz erken olmuştur canım belki bir iki hafta sonra ilgisini çeker dur bakalım daha bizim kız da ses çıkaran oyuncakları seviyor çıngırak vs gibi, onlara bakıyor. Bi de dün misafirliğe gittik koltuklar acaip desenliydi pembe pembe çiçekler filan eve gelene kadar koltuklardan gözünü ayıramadı bakalım oyun halısında ne yapacak. Huyları farklı farklı bu arada annenin taburcu olmasına sevindim inşallah ilaçlarla düzene girer. Ben de arada annemlere gidiyorum 2 günlüğüne filan bizim kız da orda şaşırıyor, düzen müzen kalmıyor ama eve gelince tekrar düzelir merak etme.

Bi bakayım teşekkürler. N11 de indirim kuponları varken alayım diyorum.

Bebeğimden kan alındı, inek sütü yumurta akı gluten vs yazıyordu, çıkmamış alerjisi. Asıl farklı bakılıyor sanırım ama kandan da bakılıyor. Çocuk alerji bölümü de varmış gerekirse oraya da götürülebilir.

Bıraktık canım doktordan haber bekliyoruz, çocuk yetişkin aynısını içiyor. Yutamıyor zaten tıkanıyor çok yapışkan kıvamlı.

Aile hekimi 3. Ay itibari ile yavaşlar dedi. Bundan sonra 1 kilo filan almasını zaten bekleme artık dedi.
Aynen öyle bizim kız 6 gün sonra 3 aylık olacak Allah izin verirse.Sanki önceki iştahı yok bide daha çok hareketlendi aldığını da oncekine gore yakıyor bence.

İzmir de olan arkadaşlar doğum yardımı paranız yattı mı acaba bizim iki ay oldu bugün aşı ya gitmeden postaneye gittim hala yatmamış. Öncesinde mesaj gelir dedi öyle mi acaba

Ben de hepinizi cok seviyorum cok sagolun desteginiz icin.bugun eve cikartacagiz..duzelecek dedikce bir seyler cikiyor artik kendimi her seye alistirdim..boyle oluncada kiziyorum kendime kayitsizlaamaya mi basladim diyorum ama annem bizi alistiriyor gibime geliyor hep..iyiye gidecek gibi bir umudum yok.. birazdan gülceyi goturucem yanina zaten 15gun buradayim iyi gelecektir insallah onada..evde nereye dokunsam kotu oluyorum bir yandan benim evim alismak zorundayim diyorum.. az önce gülceyle bana ordugu bandanalari buldum takip gidecegiz hatta..kimbilir neler yapti da soyleyemiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…