Dolu dolu yapıyorsa normal olabilir ama yapamamasının bir çok sebebi var araştırmak lazım dedi. Tsh değerleri düşük çıkmış bu da sebep olabilir dedi
Kalpak tünel sendromu deniliyordu sanırım. Hamilelik ve emzirme dönemi yaşanırmış. Bardağı bile tutamayabirsin Çaydanlık tencere vs tutarken dikkat et.
Tam bilmiyorum ama bir araştır ciddi birşey de olabilir
6aylık olduklarında o kiloda olmaları normal. Büyük oğlumun o dönem bir anda durdu artışı. Yani her ay 1-1.5 kilo alırken o ay 500 gr civarı almıştı. Sonraki aylarda yine kilo değil gram şeklinde oldu. Her bebeğin hareketliliği farklıdır tabi o da etken. Evin içinde yuvarlanarak dolaşıyordu benimki
Dönem dönem meme seçmeleri olur onun isteğine bırakma. Sütün azalıp üretmemesi bir yana, şekil bozukluğu olur. Biri küçük biri büyük, biri sarkık biri yukarda. Emzirme işi bittiğinde de düzelmiyor üstelik. Sağ taraftaki memeni emiyormuş gibi solunda pozisyon aldır. Yani yine sol kulağı üstüne yatacak ama senin sol koltuk altında olucak. Anlatabildim mi? İşe yarıyor bu. ilk denemede pes etme ve sonraya erteleme. Bende aynen solda yaşadım bu durumu sonradan bu yöntemi denedim. İşe yaradı ama göğüsler çok çok farklı kaldı