Allah acil şifalar versin inşallah.

Aman aman bişey çıkmamasına sevindim. Zaten tahlil yapılmadan antibiyotik başlanması da çok saçma.

Bizim kızda burun akıntısı, ateş, öksürük, hırıltı vs yok ama aşırı sakin, uykuya düşkünlük oldu ve uzun emmek istemiyor gibi. Grip olsa ateş vs olurdu dimi? Bana da sanki demir eksikliği vs var gibi geliyor ama şimdiden olur mu bilemedim. Ya da belki de huy değiştiriyor ben abartıyorum

Ben bondigonunkini aldim sadece kuşla diyalog halinde simdilik :) bende gelisimin zamanla olcagni dusunuyorum.biz anneler aceleceyiz..bende chiccoya bakmistim beyaz gurultu de var mi donencede
İki tane müzik çeşidi var biri senfoniler falan, diğeri de dğa, kuş, su sesleri falan

Inşallah canim kolay atlatırız gaz için az kaldı acaba reflüde mi 3 aydan sora azaliyo

Ya çoraplardan ip filan çıkar da parmağına filan dolanır mı diye korkuyorum, o yüzden çorabı üste giydiriyorum bayan evhamlı ana ben
Günde üc bes kere üstünü giydir cıkar yaptıgım icin hic aklıma gelmedi parmagı dolanırmı diye :)
Cok şükür bişey olmadı simdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…