Annemin kolu açıdan çıktı ama hala kullanamıyor sağ kol bi de başında 3 erkek var (babam, erkek kardeşlerim) bir de küçük yeğenim hepsine o bakmaya çalışıyor
Ben de hepinizi cok seviyorum cok sagolun desteginiz icin.bugun eve cikartacagiz..duzelecek dedikce bir seyler cikiyor artik kendimi her seye alistirdim..boyle oluncada kiziyorum kendime kayitsizlaamaya mi basladim diyorum ama annem bizi alistiriyor gibime geliyor hep..iyiye gidecek gibi bir umudum yok.. birazdan gülceyi goturucem yanina zaten 15gun buradayim iyi gelecektir insallah onada..evde nereye dokunsam kotu oluyorum bir yandan benim evim alismak zorundayim diyorum.. az önce gülceyle bana ordugu bandanalari buldum takip gidecegiz hatta..kimbilir neler yapti da soyleyemiyor..
Sen de molfix kullaniyordun demi canım.bu beyaz paket ile yeşil paket dokusu farklı mi.bir de beyaz paket de iki çeşit sanırım biri normal biri pure soft
Allah korusun canim ya grip gibi anlattıkların insaallah değildir benim icim rahat etmedi kusma kesilmedi doğduğu hastaneye geldim
idrar örneği alabildiler burda ve sıkı durun ne oldu
idrar temiz çıktı
2 doz antibiyotik i boşa aldık
reflu ve alerji ihtimalleri değerlendirilecek bakalım bekliyorum
Aman aman bişey çıkmamasına sevindim. Zaten tahlil yapılmadan antibiyotik başlanması da çok saçma.
Bizim kızda burun akıntısı, ateş, öksürük, hırıltı vs yok ama aşırı sakin, uykuya düşkünlük oldu ve uzun emmek istemiyor gibi. Grip olsa ateş vs olurdu dimi? Bana da sanki demir eksikliği vs var gibi geliyor ama şimdiden olur mu bilemedim. Ya da belki de huy değiştiriyor ben abartıyorum
Ben bondigonunkini aldim sadece kuşla diyalog halinde simdilik :) bende gelisimin zamanla olcagni dusunuyorum.biz anneler aceleceyiz..bende chiccoya bakmistim beyaz gurultu de var mi donencede
Sen de molfix kullaniyordun demi canım.bu beyaz paket ile yeşil paket dokusu farklı mi.bir de beyaz paket de iki çeşit sanırım biri normal biri pure soft
Sizede maşallah canım az kalmış sizin gaz sancılarının bitmesine 3.aydan sonra kalmıyor gaz problemi inşallah aağrısız ateşsiz atlatırsınız canım 2.ay aşısı biraz ateş yapabiliyor bizimde 28 kasımda 2.ay aşımız teyzesi
Ayy çok sevindim iyi olmanıza gerçekten çok zormuş annelik ben de annemi daha iyi anladım hatta kv yi bile daha çok alttan almaya başladım o da eşimi ne zorlukla büyütmüş falan diye baya duygusal bakıyorum herşeye artık korkuyorum kendimden