Bir süre sonra grupta uyku eğitimi konuşulacak ve herkesin fikri ve uygulaması farklı olacak.Cocugu ağlatarak uyku eğitimi verilmesine tamamen karşıyım.hic bir çocuk ağlayarak uykuya dalmayı haketmiyor bana göre.Kimi çocuk sarılmayı,tensel teması sever kimi sevmez rahatsız olur o yüzden her çocuk aynı olmuyor,aglatarak uyku eğitiminde çocuğun isteği gözardı ediliyor bana göre.

Kızlar 4 gündür kaka yapmıyor oğlum. Doktor normal demişti ama bizimki rahatsız gibi. Ikınırken uyanıyor öyle söyleyeyim. Önerileriniz var mı? Benim yemediğim kalmadı ama hala tık yok oğlanda
1 çay kaşığı kadar asidi alınmış zeytinyağı denediniz mi?

Cok zor olur evet ve uyku bir gaflet hali. Allah korusun ustune kolunu bile atsan uykunda ezilir. Ben 3 yasinda mecbur kalip beraber yattim 1 kış. Benim ayri odada yatan kizim gitti yerine bana yapisan biri geldi. Beraber yatmak istiyorsan da biraz buyusun 1 yasindan sonra yatin beraber. Diger yandan bu gunleri geri gelmez. 8. Sinifta olup annd baba ile yatan tanidigimin kizi var

Ay maşallah cok zorlanmamışsın öyle

5. Gun aksam yapti benimki. O nedenle mudahale etmeyin bekleyin derim. Yoksa fitile fslan alisir. Sadece anne sutu alanlara 10 gune kadar normal diyo doktorlar. Rahat olun.

Günaydın
Bugün 1 hafta oldu tık yok
Kaka yapmıyo
Yarın mecbur fitil kullanırım
Çünkü Perşembe aşımız var
Rahat olsun istiyorum
Bu çocuk, güzel güzel emiyor, içtiği yarıyor şükür, gazını da yapıyor
İş kaka olunca inat ya

Valla özlediğimden yanımda istediğimden falan değil tamamen dinlenebilmek için
Benim kızım iki aylık ama aynı benim gibi uykuya düşman
Gün içinde maximum bir saati gördük oda kanguruyla gezerken onun harici evde on dkyı bulmaz uyanması memede uyudugu gün içinde ona yetiyor
Gecede eşim uyuttugunda sıfır deliksiz uyumuyor poposuna pış pış yapa yapa üc dört saat hatta bes saati buluyor uyuması sonra bana gelince atıyorum gece 3-4 gibi dahada dogru düzgün yatmıyor anca eme eme yatacak
Emziği kac kere denedim hani agız bagımlısı bari ver memeyi böyle devam et diye anında gözünü acıp bastan baslıyorum uyutma cabalarına
Artık bıraktım peşini yeterki uyusun memedemi uyuyor yanımızdamı uyuyor yeterki yatsın biraz diye düşünmeye basladım
Böylece bende yatıyorum tabi
Biz biraz minyon aileyiz kolumu atsam ezilir düşüncesi fazla ütopik onu zaten hiç düşünmüyorum
Sonrası ürkütüyor sadece işe baslayınca cok daha kötü olur hersey aynı yatakta

Ay maşallah cok zorlanmamışsın öyle
Çevrem çok eleştirirdi yok sen alıştırıyorsun köy yerine yatsin vs.ama gece yanımda yattığı için biraz gözümü kapatıyorum.tam uyku değil çünkü uykuda mirildandigini bile duyarken uyuyamiyirum.
Yalnız gece tipislamaya alışınca gün içinde çocuk beşiğinde iken de kendimi otomatik sallanırken bulabiliyorum yahu delimiyim deyip gülüyorum halime

Ben de en basta on sut son sut kafaya takiyordum, hatta endiseleniyordum alamiyor son sutu diye. Kimi diyor ki memeyi tam bosaltsin, kimi diyor ki iki memeyi de ver. E tam bosaltirsa doyuyor, ikisini verirsem son sutu alamaz. Hangisini yapicam o zaman. Sonra baktim kilosu iyi, doyuyor, gereksiz endiselenmisim. Her bebek kendi duzenini cok guzel olusturuyor bence.

Benimki neredeyse hicbir zaman ustten cikaramiyor. Artik vazgectim ugrasmaktan. Belli sure pit pit yaptiktan sonra birakiyorum ciksa da cikmasa da. Zaten gaz ilaclarina devam. Alttan cikariyor bizimkinhep.

Bebisten fırsat buldukça orgu ile terapi oluyorum bebekler ablamız için,diğerleri minnoşumun

Eklentiler

• 20191112_090756.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 30
  • 20191112_090902.webp
    33 KB · Görüntüleme: 31
  • 20191112_090843.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 32
  • 20191112_090820.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 32
Ben yatarım (şimdilik). Ama eşime güvenemem, çocuğu ya altında ezilmiş yada yataktan düşmüş bulurum Allah korusun.
Büyük oğlum beşiğe 3ay sığdı sonra yatak alana kadar odasındaki L koltuğu açıp yattık beraber. 5aylıkken ben kamera koyup çıktım odasından sorun olmadı hatta uyanma sıklığı azaldı benim kıpırtıma, süt kokusuna uyanıyormuş çocuk. 8aylıkken de odasında yatak yaptık ona geçti.
1.5 yaşından itibaren deliksiz uyuyan çocuk kardeşini kıskandığı için gece sürekli uyanıp ağlayarak yanımıza geldi pes ettik şuan benim yanımda yatakta yatıyoruz kardeşi anne yanı yatağında, eşim ise misafir odasında. Kış bitince onun yatağını kardeşine verip ona arabalı yatak alma planım var teşvik amaçlı. aynı odada olunca kalkıp yanımıza gelmez.
Uzmanlar 7aya kadar yanınızda yaptırabilirsiniz diyor. Bir daha geri gelmeyecek bu anların tadını çıkarıp çok hesap yapmamak gerek diye düşünüyorum. Tabi karı koca ilişkisinin programını ayrıca yapabilmek mühim.

Kızlar bebişleri bir yere koyduğunuz zaman dikkat edin dönmüyor diye düşünmeyin. Bugün dönmez yarın döner bir anda. Benimki bacakları kaldırıp popoyu yana çevirmeye başladı. Özellikle Gazlıyken ayaklarını çok hareket ettirmekten bile yönünü değiştiriyor.

Bizimki de yan yatirinca yüz üstü dönüyor mutlaka destekliyorum yanlardan yoksa Allah korusu düşecek

Kıyamam yavruya yaa.en zoru niye ağladığını bilememek.gececek geçiyor ama bir sor nasıl geçiyor moduna gireceğiz sanırım.Allah uardimcimiz olsun hepimizin
Amin inşallah bisey kalmadı bikac ayı atlatsak

H honey bunch ya alışmışken ayırmak bana eziyet geliyor empati kursana anne yanı beşik değil miydi seninki? bi de babasının kokusuna alıştıysa beşiğe bi tisörtünü vs koyup denesenize. belki kokusunu aldığına o kadar sık uyanmaz. ben ilk 1 hafta yanımda yatırdım babynest ile. eşim ayrı odadaydı. 1 hafta sonra beşiğine geçirdiğim ilk gece çok sık uyandı. sonra tülbentimi koydum bi süre. sonra onu da çıkardım şuan alıştı. arada keyif için alıyorum tabi ki yanıma

Eşim artık oturma odasında yatıyor. Bugünlerde hasta oldu ikide bir, gece oğlum iki kez kalkıyor ikisinde de ben ilgileniyorum, sabaha karşı kalktığında ben alt değiştirirken o mama yapıyordu ama üşüttükten sonra çok horlamaya başladı, çocuk tam uyuyor onun horlamasına uyanıyordu, ben de sinir oluyordum şimdilik iyi oldu böyle.

E Elwing6 canın nurse harveys i günde kaç kez kaç damla kullanıyorsun? Biz de o damlaya geçicez bugün.
Hipp combiotic aldık, içtikten bir saat sonra çok gaz sancısı oldu bebeğimin, damlaları da kesmiştik barsak düzenleyici şurup başlandığı için, şurubu bıraktık şimdi damlayla devam edelim diyoruz çünkü mahvoldu çocuk ağlamaktan üç gündür. Mamayı biraz da damla kullanırken denicem bakalım. Bir de kıvamı çok sulu biberondan hızlı akıyor, memeyi de bir garip tutmaya başladı bebeğim. Hipp ve şurubu dr tavsiye etti ama sanırım bu kadar değişiklik iyi olmadı bir anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…