1 çay kaşığı kadar asidi alınmış zeytinyağı denediniz mi?Kızlar 4 gündür kaka yapmıyor oğlum. Doktor normal demişti ama bizimki rahatsız gibi. Ikınırken uyanıyor öyle söyleyeyim. Önerileriniz var mı? Benim yemediğim kalmadı ama hala tık yok oğlanda
Denemedim, asidi alınmış nasıl oluyor?1 çay kaşığı kadar asidi alınmış zeytinyağı denediniz mi?
Cok zor olur evet ve uyku bir gaflet hali. Allah korusun ustune kolunu bile atsan uykunda ezilir. Ben 3 yasinda mecbur kalip beraber yattim 1 kış. Benim ayri odada yatan kizim gitti yerine bana yapisan biri geldi. Beraber yatmak istiyorsan da biraz buyusun 1 yasindan sonra yatin beraber. Diger yandan bu gunleri geri gelmez. 8. Sinifta olup annd baba ile yatan tanidigimin kizi varDeneyimli anneler bebeklerinizle birlikte yatıyormusunuz veya yattınızmı hiç
Bikaç haftadır kızım babasıyla yatıyor sabaha dogru yanıma geliyorlar ilk basta uyuma fikri hosuma gitti sonra hasta oldum aman bulasmasın diye devsm ettik derken dün yerine koyuyoruz gece bile yarım saatte bir uyanıp agladı durdu
Gece birlikte yatmaya devam etseler veya kendi yatağımıza alsak sonradan ayırması cok mu zor olur
Ay maşallah cok zorlanmamışsın öyleBizimki de aynı hem ağır hem horlar ama çocuk kendini yırtarak ağlamadığı sürece uyanmaz,keşke uyansa.Bir de dönerek uyuduğu için ve bulduğu her şeyin üstüne ayağını attığı için yok güvenemiyorum.
Ben nasıl ayirdim oğlan 2 yaşında iken kız doğdu zaten başlarda kıskanacak diye direkt ayiramadim oğlanı çünkü aşırı kıskanıyordu.bebegi istemiyorum ,çöpe atalım,balkondan atalım diyen bir çocuktu demiyorum bebekti zira 2 yaş ta bebeklik oluyor.en başta oğlan yanimda kız beşikte idi.Sonra dönem dönem (cogunlukla) kız da yanıma geldi.bazen oğlan beşiği (park yatak)kıskanınca yer değişiyordu.evimde bir oda şark odası.kiz da sutten kesilince sark odasinda yere kocaman yatak serip ben ortalarına yatarak sarılarak uyutup ayrıldım yanlarından.sonra yataklarını arada boşluk olacak şekilde yaptım ben boşlukta oldum,oturarak bekledim.onlar uyuyunca kalktım.sonra bekleme isini bıraktım hadi uykuya deyince onlar kendi yattı,hala öyle devam.9 da yatağa giderler şimdi 9.30 da uyumuş olurlar.
5. Gun aksam yapti benimki. O nedenle mudahale etmeyin bekleyin derim. Yoksa fitile fslan alisir. Sadece anne sutu alanlara 10 gune kadar normal diyo doktorlar. Rahat olun.Kızlar 4 gündür kaka yapmıyor oğlum. Doktor normal demişti ama bizimki rahatsız gibi. Ikınırken uyanıyor öyle söyleyeyim. Önerileriniz var mı? Benim yemediğim kalmadı ama hala tık yok oğlandarahat gaz çıkartıyor o konuda sıkıntımız olmuyor ama kaka istiyorum ben
Valla özlediğimden yanımda istediğimden falan değil tamamen dinlenebilmek içinCok zor olur evet ve uyku bir gaflet hali. Allah korusun ustune kolunu bile atsan uykunda ezilir. Ben 3 yasinda mecbur kalip beraber yattim 1 kış. Benim ayri odada yatan kizim gitti yerine bana yapisan biri geldi. Beraber yatmak istiyorsan da biraz buyusun 1 yasindan sonra yatin beraber. Diger yandan bu gunleri geri gelmez. 8. Sinifta olup annd baba ile yatan tanidigimin kizi var
Hafif ısıtıyorsun,yanmayacak,kaynamayacakDenemedim, asidi alınmış nasıl oluyor?
Çevrem çok eleştirirdi yok sen alıştırıyorsun köy yerine yatsin vs.ama gece yanımda yattığı için biraz gözümü kapatıyorum.tam uyku değil çünkü uykuda mirildandigini bile duyarken uyuyamiyirum.Ay maşallah cok zorlanmamışsın öyle
Ben de en basta on sut son sut kafaya takiyordum, hatta endiseleniyordum alamiyor son sutu diye. Kimi diyor ki memeyi tam bosaltsin, kimi diyor ki iki memeyi de ver. E tam bosaltirsa doyuyor, ikisini verirsem son sutu alamaz. Hangisini yapicam o zaman. Sonra baktim kilosu iyi, doyuyor, gereksiz endiselenmisim. Her bebek kendi duzenini cok guzel olusturuyor bence.Bende o kadar düşünmüyorum , bir şekilde anne sütü alıyor çok şükürdoğru bilgiyi araştırmaya bende çok meraklıyım, yeni bilgiye hep açığım hamileliğim masabaşında bununla geçti hatta ön süt son süt , sonuçta süt. kilo alımı ciddi şekilde etkilenmekten sonra sıkıntı yok bence. Meme reddi de bir süreç nadir atlatılamıyormuş bunun için ciddi emek vermek lazım çünkü ben düzenli biberonla da süt içiriyorum. hem sağdığım sütü içiyor hem meme emiyor çok şükür emzikte kullanıyor Allah ne verdiyse , O yüzden fazla detay bizi bozar
Benimki neredeyse hicbir zaman ustten cikaramiyor. Artik vazgectim ugrasmaktan. Belli sure pit pit yaptiktan sonra birakiyorum ciksa da cikmasa da. Zaten gaz ilaclarina devam. Alttan cikariyor bizimkinhep.Kızlar bazen emzirmeden sonra gazı çıkmaması normal mi
Neredeyse 20 dk ya da daha fazla bekliyorum çıkmayacaksa çıkmıyor
Yoksa illaki çıkarmalı mıyız hala
Bağırsaklara inip rahatsız eder diye korkuyorum ama bir iki keresinde çıkarıyorsa üçüncü de çıkarmıyor mesela
Ben yatarım (şimdilik). Ama eşime güvenemem, çocuğu ya altında ezilmiş yada yataktan düşmüş bulurum Allah korusun.Deneyimli anneler bebeklerinizle birlikte yatıyormusunuz veya yattınızmı hiç
Bikaç haftadır kızım babasıyla yatıyor sabaha dogru yanıma geliyorlar ilk basta uyuma fikri hosuma gitti sonra hasta oldum aman bulasmasın diye devsm ettik derken dün yerine koyuyoruz gece bile yarım saatte bir uyanıp agladı durdu
Gece birlikte yatmaya devam etseler veya kendi yatağımıza alsak sonradan ayırması cok mu zor olur
Bizimki de yan yatirinca yüz üstü dönüyor mutlaka destekliyorum yanlardan yoksa Allah korusu düşecekKızlar bebişleri bir yere koyduğunuz zaman dikkat edin dönmüyor diye düşünmeyin. Bugün dönmez yarın döner bir anda. Benimki bacakları kaldırıp popoyu yana çevirmeye başladı. Özellikle Gazlıyken ayaklarını çok hareket ettirmekten bile yönünü değiştiriyor.
Amin inşallah bisey kalmadı bikac ayı atlatsakKıyamam yavruya yaa.en zoru niye ağladığını bilememek.gececek geçiyor ama bir sor nasıl geçiyor moduna gireceğiz sanırım.Allah uardimcimiz olsun hepimizin
Eşim artık oturma odasında yatıyor. Bugünlerde hasta oldu ikide bir, gece oğlum iki kez kalkıyor ikisinde de ben ilgileniyorum, sabaha karşı kalktığında ben alt değiştirirken o mama yapıyordu ama üşüttükten sonra çok horlamaya başladı, çocuk tam uyuyor onun horlamasına uyanıyordu, ben de sinir oluyordum şimdilik iyi oldu böyle.Eşimin uykusu asırı agırdır deli gibide horlar ama cok dön dön durmaz
Birde o horultuların arasında kızımız mik mik yapsa zınk diye uyanıyor hayret verici sekilde :)
Bizimki 11den önce uyumaz 10gibi uyutma cabalarına baslayıp 12ye doğru anca yatırıyoruz ilk zamanlar kendisi ne güzel uyurdu simdi koyuyoruz uyanıyor koyuyoruz uyanıyor
Sabahları zaten kucakcı geceleride oldu
Ben cok yoruluyorum gün içinde aksam artık tansiyonum 7/5 6/4 leri görüyor o yüzden eşimle yatması ne yalan söyleyeyim o kadar iyi geliyorki
Ama işte hata mı yapıyoruz üc bes gün zorlanır illaki eski uyku düzenine döner yerinde yatar falan diyip pratikte uygulamak işime gelmiyor
Peki yatakları sonra nasıl ayırdınız zor oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?