büyüdükçe süt miktarı fazla mı geliyor ki? ben büyüdükçe takviyeyi çoğaltıyorum yetmez düşüncesiyle yoksa düzenli sağımdan ötürü mü sütün fazla?

çaresiz dert gelmesin başa da insan bocalıyor ne olduğu bilinemeyince
ben hiç bişeye inanmiyorum akışta yaşamayı tercih ediyorum ama çocuk kusuyor mecburen denemem lazım bişeyler ben gunde bir bazen hiç nadiren 2 kez sağıyorum

Teşekkürşer canım evet başladı okula maşallah senin kuzucunada emsin annesi ilk bir hafta 10 gün çok ağrır göğüs ucun sonra alışır canım ben ilk oğlumda yara olunca ayva çekirdeğine kendi sütümden sağmıştım akşam beklettim kasede sabaha süt jelleşmişti onu sürünce hemen iyileştirmişti birde bebeğe memenin sadece ucunu verme kahverengi kısmın alabildiği kadarını ver o zaman yara olma olasılığı azalıyor

Bende o kadar düşünmüyorum , bir şekilde anne sütü alıyor çok şükür doğru bilgiyi araştırmaya bende çok meraklıyım, yeni bilgiye hep açığım hamileliğim masabaşında bununla geçti hatta ön süt son süt , sonuçta süt. kilo alımı ciddi şekilde etkilenmekten sonra sıkıntı yok bence. Meme reddi de bir süreç nadir atlatılamıyormuş bunun için ciddi emek vermek lazım çünkü ben düzenli biberonla da süt içiriyorum. hem sağdığım sütü içiyor hem meme emiyor çok şükür emzikte kullanıyor Allah ne verdiyse , O yüzden fazla detay bizi bozar

Durumun fenaysa Mumsy natural tavsiye ederim doğal içerik harika bir krem çok kısa sürede onarıyor

Son cümlende olaya son noktayı koymuşsun

Bu zamanlar gecerde inan bu gunleri cok ozleyecegiz
Gerçekten öyle bi yanım hiç büyümesin istiyo bi yanım büyüsün diyo cidden ilk kez anne olmak bambaşka bişeymiş insan şapşal gibi oluyo bişeyi hem istiyorum hem istemiyorum yani değişik ya çok tuhaf

Evet ya psikoloji çok gelgitli değil mi
Çünkü hem zor , hem güzel , hem yorucu , hem eşsiz duygular hayatımız değişti tamamen o yüzden şapşallaşmak bizim hakkımız

Evet ya psikoloji çok gelgitli değil mi
Çünkü hem zor , hem güzel , hem yorucu , hem eşsiz duygular hayatımız değişti tamamen o yüzden şapşallaşmak bizim hakkımız
Aynen öyle o kadar da hakediyoruz yani ben biraz daha tuhafım sanki mesela eşim yanımdayken çocuğu uyuttuğum bi zaman benle ilgilenmek istiyo ben kendimi suçlu gibi hissediyorum sanki ona ihanet ediyomuşum gibi varım yoğum o oldu resmen hamileyken delirmeden bı doğursaydım diyodum ama şimdi de delirmeden büyütebilirsem diyorum bence ben normal değilim

Ben de öyle daha rahat kafam artık be sütü de bu etkiliyor bence de
Sadece kaydediyorum emzirdiğim ve alt açma vakitlerini bir program ile, çünkü unutuyorum gün içinde altını almış mıydım ya da bu acıkma ağlaması mı mızmızlanma mı vs
Hem görmüş oldum ki gerçekten bir düzen var

Kızlar bazen emzirmeden sonra gazı çıkmaması normal mi
Neredeyse 20 dk ya da daha fazla bekliyorum çıkmayacaksa çıkmıyor
Yoksa illaki çıkarmalı mıyız hala
Bağırsaklara inip rahatsız eder diye korkuyorum ama bir iki keresinde çıkarıyorsa üçüncü de çıkarmıyor mesela

Özellikle uykuya geçtiği zamanlarda bizimkinin de çıkmıyor. Biraz ıkınıyor sıkılıyor uykuda, rahatsız oluyor belliki ama yapacak birşey yok. Uykusu dağılmasın diye çok da uzatmıyorum açıkçası

Iyi geceler kimler gece mesaisinde.Bu gece oğlum çok huzursuz oldu.Aksam sütlü kahve çekmişti canım içtim ondan mi oldu bilmem ama bu gece gaz damlası kullansam mi diye tereddüde düştüm.54 günlüğüz.Kim hangi damlayı kullanıyor bilmiyorum ama tavsiyeniz var mı.Yarin aile hekimine de soracağım bi.Su zamandan sonra kullanmasam mi of çok kararsız kaldım uykusu var uyuyamıyor yavrum kucağımda uyuyor yatirdigim an ağlıyor.kimyon içiyordum 3 gündür içmedik.

Her seferinde olmasa da arada gece yatırırken kendi çıkarıyor ağzından.gunduz ben çıkartıyorum ama gece uykusu açılmasın diye çıkarmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…